MEDIA

"Μεταγραφές" Μαρινάκη, Πετρούνιας στον ΣΚΑΪ, τζάμπολ στην Stoiximan.gr Basket League

"Μεταγραφές" Μαρινάκη, Πετρούνιας στον ΣΚΑΪ, τζάμπολ στην Stoiximan.gr Basket League
Μαρινάκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος γράφει για τις κινήσεις του καναλιού του Βαγγέλη Μαρινάκη, το ντοκιμαντέρ για τον Πετρούνια της Stoiximan που θα δείξει ο ΣΚΑΪ και άλλα μιντιακά και ενδιαφέροντα…

Οριστικά ο Δημήτρης Μιχαλέλης αναλαμβάνει το πόστο του διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του υπό σύσταση νέου καναλιού του Βαγγέλη Μαρινάκη (φημολογείται ότι θα ονομάζεται «One»).

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κατέληξε στην απόφαση αυτή συνεκτιμώντας τις ικανότητες και την εμπειρία τού έως σήμερα διευθυντή σύνταξης της «Real News». Συνάμα, επιτελικό ρόλο στο νέο κανάλι αναλαμβάνει ο (προερχόμενος από τον ΣΚΑΪ) Δημήτρης Τσίγκος, διευθυντής λειτουργίας ο Δημήτρης Δημητρόπουλος και επικεφαλής του δημιουργικού ο (επίσης από τον ΣΚΑΪ) Νίκος Τσιμούρης.

Το ντοκιμαντέρ για τον Πετρούνια της Stoiximan από τον ΣΚΑΪ

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου θα προβληθεί από τον ΣΚΑΪ, στις 20:00, το ντοκιμαντέρ για τον Λευτέρη Πετρούνια με τίτλο «Γεννημένος Αθλητής». H συνεργασία της Stoiximan με τον Λευτέρη Πετρούνια, ξεκίνησε μέσω του προγράμματος «Υιοθετήστε έναν αθλητή στο δρόμο για το Ρίο» περίπου ενάμιση χρόνο νωρίτερα και θα συνεχιστεί (τουλάχιστον) μέχρι το τέλος του 2020, αφού ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής ανανέωσε τη συνεργασία του με την κορυφαία εταιρεία διαδικτυακού στοιχήματος στη χώρα μας.

Δείτε εδώ αναλυτικά

Πανελευσινιακός – Παναθηναϊκός από τα κανάλια Novasports

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 19:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports1HD, τον φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου Πανελευσινιακός - Παναθηναϊκός. Στην περιγραφή της αναμέτρησης θα είναι ο Άγγελος Στυλιάδης και στο ρεπορτάζ ο Νίκος Τζουάννης. Το παιχνίδι θα καλυφθεί από την υπηρεσία NovaGO και ηχητικά από το Novasports.gr.

Η Lindsey Vonn στο Eurosport!

Το Eurosport ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τη Lindsey Vonn, την πιο επιτυχημένη σκιέρ ελεύθερης κατάβασης όλων των εποχών, στην παρουσίαση μίας σειράς εκπομπών που θα δίνει στους τηλεθεατές μια μοναδική, αποκλειστική πρόσβαση στην κορυφαία – εντός κι εκτός πίστας – αθλήτρια. Η εκπομπή “Chasing History” (κυνηγώντας την ιστορία) κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2017 και θα ακολουθεί την Vonn στην προσπάθειά της να εκπληρώσει το επαγγελματικό της όνειρο, να καταρρίψει το ρεκόρ νικών στο Παγκόσμιο Κύπελλο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Eurosport για την κάλυψη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2018 στην PyeongChang.

"Μεταγραφές" Μαρινάκη, Πετρούνιας στον ΣΚΑΪ, τζάμπολ στην Stoiximan.gr Basket League

Το τζάμπολ της Stoiximan.gr Basket League αποκλειστικά στα κανάλια Novasports

Η Stoiximan.gr Basket League πέρσι έκοψε την ανάσα και επιστρέφει φέτος με μεγάλες προσδοκίες. Και τη φετινή σεζόν το ελληνικό μπάσκετ θα έχει την τιμητική του, καθώς τα αθλητικά κανάλια της Nova, θα καλύψουν όλα τα παιχνίδια (πλην των εντός έδρας αγώνων της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, που έχει αποκτήσει ο OTE TV). H δημοσιογραφική ομάδα υπόσχεται να μεταφέρει όλη τη δράση, λεπτό προς λεπτό, μέσα από τη δημοφιλή εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα».

Η αυλαία στο φετινό ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ ανοίγει το Σάββατο: από τις 15:30 το «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Γιώργο Συρίγο και Χρήστο Καούρη, στο Novasports 2 θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα των ομάδων, λίγο πριν το τζάμπολ. Καλεσμένος θα είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γεωργίας στο μπάσκετ, Ηλίας Ζούρος. Στις 17:00 θα ακολουθήσει η παράλληλη μετάδοση των αγώνων (Λαύριο – Κύμη, Αρης – Τρίκαλα, Κολοσσός - Ρέθυμνο και Δόξα Λευκάδας - ΠΑΟΚ. Στις 18:30 θα ακολουθήσει στο Novasports 3 το Κόροιβος Αμαλιάδας – Ολυμπιακός και κατόπιν το «Παίζουμε Ελλάδα» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Την Κυριακή στις 17:00 θα προβληθεί από το Novasports 1 ο αγώνας Απόλλων Πάτρας - AEK και στις 19:00 το Novasports 2 HD θα δείξει τον αγώνα Παναθηναϊκός – Προμηθέας Πατρών.

«Jenny Jenny» στον ΑΝΤ1

"Μεταγραφές" Μαρινάκη, Πετρούνιας στον ΣΚΑΪ, τζάμπολ στην Stoiximan.gr Basket League

Στάση εργασίας τη Δευτέρα στα ιδιωτικά κανάλια

Την κήρυξη 5ωρης στάσης εργασίας από τις 10.00 έως τις 15.00 της Δευτέρας, 10 Οκτωβρίου, για όλους τους δημοσιογράφους και τους διοικητικούς υπαλλήλους, που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας (ALPHA, ANTENNA, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, MEGA, ΣΚΑΙ, STAR CHANNEL ΚΑΙ EPSILON TV) αποφάσισαν τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση των Ενώσεων, η στάση εργασίας αποφασίστηκε προκειμένου οι συνάδελφοι να συμμετάσχουν μαζικά σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου στις 10:30 π.μ. στην είσοδο της Βουλής των Ελλήνων με αιτήματα τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας στους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας και τη σταθερή και μόνιμη εργασία με Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ