MEDIA

Μετάδοση Σπόρτινγκ – Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Ριέκα, ΟΣΦΠ 1979-80 στη Nova

Μετάδοση Σπόρτινγκ – Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Ριέκα, ΟΣΦΠ 1979-80 στη Nova

Πού και πότε θα δούμε τα ευρωπαϊκά παιχνίδια Ολυμπιακού και ΑΕΚ; Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Τριήμερο Champions και Europa League ξεκινά από αύριο, Τρίτη, στην Cosmote TV όπου δεσπόζουν φυσικά οι κρίσιμες αναμετρήσεις των δύο εκπροσώπων μας.

Ο Ολυμπιακός παίζει με τη Σπόρτινγκ στη Λισσαβώνα το βράδυ (21:45) της Τετάρτης με… διπλή μετάδοση, από Cosmote TV και ΕΡΤ.

Για το Cosmote Sport 2 περιγράφει ο Γιώργος Θαναηλάκης και στο ρεπορτάζ θα είναι οι Δημήτρης Σπηλιόπουλος και Αντρέα Παλομπαρίνι. Για την ΕΡΤ1 περιγράφει ο Γιώργος Λυκουρόπουλος και στο ρεπορτάζ θα είναι ο Μπάμπης Παπάζογλου.

Το ΑΕΚ – Ριέκα μεταδίδεται από το Cosmote Sport 2 την Πέμπτη στις 22:05 σε περιγραφή Κώστα Ψάρρα και ρεπορτάζ Πάνου Μάλαμα, Ανδρέα Σερεβέτα, Ελενας Παπαδοπούλου και Βιδιάνού Ρούσσου.

Και τρεις βραδιές η Cosmote TV θα βγάλει, κλασικά, λεπτό προς λεπτό εκπομπή για τις δύο διοργανώσεις.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 1979-80 ΣΤΟ NOVASPORTSSTORIESHD

Με το έκτο επεισόδιο που είναι αφιερωμένο στον Ολυμπιακό της σεζόν 1979-1980 συνεχίζεται την Τρίτη 21 Νοεμβρίου στις 22:00 στο NovasportsstoriesHD η μεγάλη συμπαραγωγή ΕΡΤ – Νova, "Η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου". Όλοι οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αφιέρωμα και σε επανάληψη το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 23:00 στο NovasportsstoriesHD.

Η ωριαία εκπομπή είναι αφιερωμένη στην πορεία του Ολυμπιακού προς την κατάκτηση του 1ου πρωταθλήματος στην περίοδο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, τη σεζόν 1979-80. Για εκείνη την αξέχαστη περίοδο όπου μπήκαν οι βάσεις για το πρώτο από τα τέσσερα συνεχόμενα επαγγελματικά πρωταθλήματα του Ολυμπιακού, μιλούν ο Επίτιμος Πρόεδρος του ΟΣΦΠ Λεωνίδας Θεοδωρακάκης και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, Βαγγέλης Κουσουλάκης σε μία σπάνια τηλεοπτική παρουσία του, Γιώργος Κοκολάκης, Νίκος Βαμβακούλας, Πέτρος Ξανθόπουλος, Χρήστος Αρβανίτης, Πέτρος Καραβίτης, Τάκης Νικολούδης, Παναγιώτης Κελεσίδης και Χρήστος Καλτσάς.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν όλη την ιστορία της μεταβίβασης της νεοσύστατης ΠΑΕ Ολυμπιακός σε ομάδα εφοπλιστών, επικεφαλής των οποίων ήταν ο Σταύρος Νταϊφάς, τις μεταγραφές των Κουσουλάκη, Νοβοσέλατς, Νικολούδη, Άλμστρομ και τους προπονητές που οδήγησαν τους Πειραιώτες στον τίτλο, Τόζα Βεσελίνοβιτς, Θανάση Μπέμπη και Κάζιμιρ Γκόρσκι.

Ακόμη οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις δυσκολίες στο δρόμο προς τον τίτλο και σπάνιες εικόνες από τους αγώνες με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, στην Κόρινθο, το πειραϊκό ντέρμπι με τον Εθνικό, τις δοκιμασίες στο Χαριλάου και την Τούμπα με τον Άρη και τον ΠΑΟΚ αντίστοιχα. Παράλληλα, θα θυμηθούν τα καθοριστικά ντέρμπι των δύο τελευταίων αγωνιστικών με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ τον Μάιο του 1980 στο Καραϊσκάκη, αλλά και το μπαράζ του Βόλου με τον Άρη και τους πανηγυρισμούς για το πρώτο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού μετά το 1975 και την ένδοξη εποχή του Νίκου Γουλανδρή. Τέλος, θα θυμηθούν τον τελευταίο αγώνα του Παναγιώτη Κελεσίδη κάτω από την εστία του Ολυμπιακού, αλλά τους αγώνες με τη Νάπολι για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ