MEDIA

Μεταδόσεις… σεντονιού και πρεμιέρα FA Cup

Μεταδόσεις… σεντονιού και πρεμιέρα FA Cup

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, γράφει για τις μεταδόσεις του Champions League που επιστρέφει και για την πρεμιέρα του FA Cup στη Nova.

Το… σεντόνι, ο Δέλλας και ο Θαναηλάκης

To Champions League επιστρέφει, μετά τη διακοπή της περασμένης εβδομάδας, και ο ΟΤΕ TV μας μεταφέρει στα γήπεδα που θα στείλουν ομάδες στις οκτώ καλύτερες της Ευρώπης. Αύριο, Τρίτη στις 20:00, οι Τάσος Κολλίντζας, Βασίλης Σαμπράκος, Μιχάλης Τσόχος και η εκπομπή «UEFA Champions League Show» στο OTE Sport 2 υποδέχονται τον Τραϊανό Δέλλα ενώ μεταδίδονται, στις 21:45, από το OTE Sport 1 το Ρεάλ Μαδρίτης – Ρόμα σε περιγραφή Στέφανου Αβραμίδη και από το OTE Sport 2 το Βόλφσμπουργκ – Γάνδη σε περιγραφή Γιώργου Θαναηλάκη. Η εκπομπή θα συνεχιστεί το τέλος των αγώνων.

Την Τετάρτη το Ζενίτ – Μπενφίκα ξεκινά νωρίτερα, στις 19:00, με μετάδοση από το OTE Sport 1 σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη και στις 21:45 ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος περιγράφει το Τσέλσι – Παρί Σεν Ζερμέν.

Ξεκινά το FA Cup στη Nova

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, αύριο Τρίτη 8/3 στις 21:00 θα παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, τον επαναληπτικό αγώνα, Χαλ - Αρσεναλ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Αγγλίας. Στην περιγραφή της αναμέτρησης θα είναι ο Γιώργος Λυκουρόπουλος. Είναι η πρώτη live αναμέτρηση του FA Cup από τη Nova, από την ημέρα που εξασφάλισε τα δικαιώματα (για φέτος και για άλλα δύο χρόνια).

Οποια προκριθεί, θα παίξει με τη Γουότφορντ: αν περάσει η Χαλ το ματς θα γίνει Σάββατο 12/3, αν περάσει η Αρσεναλ τότε το το Αρσεναλ - Γουότφορντ θα γίνει την Κυριακή 13/3. Την Παρασκευή 11/3 παίζουν Ρέντινγκ - Κρίσταλ Πάλας, το Σάββατο 12/3 Εβερτον – Τσέλσι και την Κυριακή 13/3 Μάντσεστερ Γ. - Γουέστ Χαμ.

Η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου

Ο καλός συνάδελφος και… μετρ των αθλητικών ρετρό ιστοριών, Ευάνθης Γκογκούλης, μαζί με τον πάντα δραστήριο Κώστα Πάλλη, έκαναν πράξη αυτό που σκέπτονταν εδώ και δύο χρόνια: το oldfootball.gr ! Εκκίνηση με πλούσια αφιερώματα για το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, εν μέσω της υπόλοιπης θεματολογίας. Καλοτάξιδο.

Το «Pick & Roll» στον μπασκετικό πλανήτη…

Η εκπομπή «Pick & Roll» έρχεται το βράδυ της Τρίτης στις 20:00 στο OTE Sport 4, με θέματα από ολόκληρο τον μπασκετικό πλανήτη. Ο Ισπανός σούπερ σταρ των Σικάγο Μπουλς, Πάου Γκασόλ μιλάει για τη σχέση του με τον Κόμπε Μπράιαντ, τις μονομαχίες του με την Εθνική Ελλάδας και αποθεώνει τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Βασίλη Σπανούλη. Στην κάμερα μιλούν τέσσερις εκ των πιθανότερων αντιπάλων της Εθνικής στο προ-ολυμπιακό τουρνουά: ο Ντανίλο Γκαλινάρι των Νάγκετς, ο Έτορε Μεσίνα των Σπερς, ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς των Νετς και ο Μάριο Χεζόνια των Μάτζικ.

Ξεχωρίζει επίσης η συνέντευξη του Πάτρικ Γιανγκ, για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, εξίσου ενδιαφέρουσα είναι η εξομολόγηση του κόουτς της Ρεάλ, Πάμπλο Λάσο, ενώ ο Σέρβος σέντερ του Παναθηναϊκού, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα εξηγεί πώς ήλθε η αγωνιστική άνοδος των "πρασίνων" και απονέμει τα εύσημα στον Φάρο, για την πρόκριση του στον τελικό του Κυπέλλου.

Η Αριάνα για την Ημέρα της Γυναίκας

​Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας διοργάνωσε μια εκδήλωση με θέμα «Η γυναίκα στη μάχη της ενημέρωσης». Χαιρετισμό εκ μέρους της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη, απεύθυνε ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος. Ο Διευθυντής Σύνταξης στην «The Huffington Post Greece», Νίκος Άγουρος μετέφερε το μήνυμα της Arianna Huffington για τη γυναίκα στη μάχη της ενημέρωσης .

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ