MEDIA

Μεταδόσεις, περιγραφές και καλεσμένοι για το πρώτο τζάμπολ!

Μεταδόσεις, περιγραφές και καλεσμένοι για το πρώτο τζάμπολ!

Η Euroleague επιστρέφει σε Nova, ΕΡΤ και Sport24 Radio. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

H Euroleague, η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ μπαίνει στη νέα εποχή. Από φέτος οι 16 καλύτερες και ισχυρότερες ομάδες της Ευρώπης θα αγωνιστούν σ’ ένα πρωτάθλημα με σύστημα round robin, δηλαδή σύστημα βάσει του οποίου η κάθε ομάδα θα αγωνίζεται με τις υπόλοιπες 15 σε έναν εντός και έναν εκτός έδρας αγώνα.

Θα διεξαχθούν 30 αγωνιστικές για την κανονική περίοδο και οι ομάδες που θα καταταγούν στις οκτώ πρώτες θέσεις, θα πάρουν την πρόκριση στη φάση των play offs, με στόχο οι 4 ισχυρότερες να προκριθούν στο Final Four.

Με το νέο τρόπο διεξαγωγής θα πραγματοποιηθούν 240 αγώνες στη διάρκεια της κανονικής περιόδου, οι οποίοι θα διεξάγονται Πέμπτη και Παρασκευή, ενώ, κατά περίπτωση, καινοτομία του νέου συστήματος είναι ότι θα διεξάγονται δύο αγωνιστικές την ίδια εβδομάδα, δηλαδή αγώνες και την Τρίτη και Τετάρτη, προκειμένου να μειωθούν οι μετακινήσεις των ομάδων.

Ακούστε δυνατά, στον Sport24 Radio

Και φέτος ο Sport24 Radio 103,3 δίνει δυναμικά το «παρών» στην Euroleague. Ο Μιχάλης Στεφάνου θα περιγράψει την Τετάρτη στις 22:00 τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακού ενώ την Παρασκευή στις 21:15 ο Γιάννης Κουβόπουλος θα σπικάρει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Ζαλγκίρις.

Έως 226 αγώνες από τα κανάλια Novasports

Και φέτος τα κανάλια Novasports θα μεταφέρουν στους συνδρομητές τους το συναρπαστικό πρωτάθλημα ενώ τα σπουδαιότερα κάθε αγωνιστικής ημέρας θα συνεχίσουν να προβάλλονται και να αναλύονται μέσα από την εκπομπή «Super Euroleague» με πλούσια ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις, έγκυρα σχόλια και εκτιμήσεις. Συνολικά στη διάρκεια της κανονικής περιόδου θα μεταδοθούν 211 αγώνες αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports!

Επίσης στη φάση των play offs ο μικρότερος αριθμός αγώνων που μπορεί να διεξαχθεί και να μεταδώσουν τα αθλητικά κανάλια της Nova, κατ' αποκλειστικότητα είναι 9 αγώνες ενώ ο μεγαλύτερος 15. Συνολικά θα μεταδίδονται, με εικόνα υψηλής ευκρίνειας, αποκλειστικά από 220 έως maximum 226 αγώνες, καθώς και όλο το Final Four.

Ρεάλ – Ολυμπιακός και… τρεις ψηλοί στην ΕΡΤ!

Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016, η νέα Ευρωλίγκα κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 και η εκπομπή «Εuroleague Show» ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους τηλεθεατές με τρεις υψηλούς (κυριολεκτικά) προσκεκλημένους. Για την ακρίβεια τρεις από τους κορυφαίους ψηλούς όλων των εποχών. Ειδικότερα, την Τετάρτη στις 21:30 ποδαρικό στην εκπομπή «Εuroleague Show - Pre Game» θα κάνει ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο οποίος θα σχολιάσει την εναρκτήρια αναμέτρηση της διοργάνωσης ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και στον Ολυμπιακό. Στις 22:00, οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το ert.gr αυτόν τον σπουδαίο αγώνα, σε περιγραφή του απεσταλμένου της ΕΡΤ στη Μαδρίτη, Βαγγέλη Ιωάννου.

Την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 22:30, το «Εuroleague Show» θα φιλοξενήσει τον «Hall of Famer» Παναγιώτη Φασούλα, ο οποίος θα αναλύσει όλες τις εξελίξεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και θα βάλει τη δική του ξεχωριστή πινελιά. Την Παρασκευή στις 23:00, ΕΡΤ1), την τριάδα των… all star ψηλών στο «Εuroleague Show» θα συμπληρώσει ο τρις πρωταθλητής Ευρώπης, Κώστας Τσαρτσαρής, ο οποίος θα σχολιάσει την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού με τη Ζαλγκίρις Κάουνας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, στο ΟΑΚΑ. Οι οικοδεσπότες Βαγγέλης Ιωάννου και Κώστας Σωτηρίου, μαζί με το επιτελείο των δημοσιογράφων και των συντελεστών της εκπομπής, ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις, παιχνίδια γνώσης και διαγωνισμούς, που θα κάνουν ακόμη πιο ευχάριστα τα βράδια στην αναδιαρθρωμένη Ευρωλίγκα, η οποία θα σας κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον έως το Final 4 της Κωνσταντινούπολης, τον Μάιο.

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις και άλλα έξι ματς στη Nova

Η αυλαία των μεταδόσεων στα αθλητικά κανάλια της Nova, ανοίγει την Πέμπτη με τρεις αγώνες: στις 20:00 από το Novasports3 με το Γαλατασαράι – ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε περιγραφή Χρήστου Καούρη, στις 21:00 από το Novasports2 με το Αρμάνι Μιλάνο – Μακάμπι Τελ Αβιβ σε περιγραφή Γιαννίκου Δούσκα και στις 22:00 από το Novasports1 με το Ερυθρός Αστέρας – Νταρουσάφακα σε περιγραφή Δημήτρη Καρύδα. Στις 23:00 θα ξεκινήσει στο Novasports2 η «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο και όλο το ρεπορτάζ από τους αγώνες.

Η συνέχεια είναι την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, όπου δεσπόζει η πρεμιέρα του Παναθηναϊκού Superfoods απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:15 και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports2 σε περιγραφή των Χρήστου Καούρη και Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ του Σπύρου Δημολίτσα. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Ούνιξ Καζάν θα υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα, στις 19:00 από το Novasports3 σε περιγραφή Αργύρη Στεφανόπουλου. Στις 20:30 το Novasports4 θα δείξει τον αγώνα Φενερμπαχτσέ – Μπάμπεργκ σε περιγραφή Τάσου Μπαϊρακτάρη, ενώ στις 22:00 το Novasports1 θα προβληθεί η αναμέτρηση Μπασκόνια – Αναντόλου Εφές σε περιγραφή Γρηγόρη Παπαβασιλείου. Στις 23:15 θα αρχίσει η εκπομπή «Super Euroleague» στο Novasports2 με όλο το ρεπορτάζ και τον απόηχο από την πρεμιέρα της Euroleague.

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η ρύθμιση δανεισμού της Forthnet

Σε ποσοστό 70,77% καλύφθηκε το Μετατρέψιμο Ομολογιακό Δάνειο που είχε εκδόσει η εταιρεία. Στα 70,1 εκατ. ευρώ τα κεφάλαια που άντλησε

Κεφάλαια ύψους 70,12 εκατ. ευρώ άντλησε μέσω του Μεατρέψιμου ομολογιακού Δανείου η Forthnet. Μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας εκδίδονται 233.748.933 μετατρέψιμες ομολογίες, με ημερομηνία έκδοσης 11 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Forthnet, η εταιρεία διέθεσε μέσω της άσκησης των Δικαιωμάτων Προτίμησης, των Δικαιωμάτων Προεγγραφής και της Ιδιωτικής Τοποθέτησης συνολικά 233.748.933 από τις Μετατρέψιμες Ομολογίες, συνολικής ονομαστικής αξίας €70.124.679,90 οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό κάλυψης περίπου 70,77% του συνόλου του ΜΟΔ.

Αντίθετα, 96.542.622 από τις Μετατρέψιμες Ομολογίες, συνολικής ονομαστικής αξίας €28.962.787 οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό περίπου 29,23% του συνόλου του ΜΟΔ παρέμειναν τελικώς αδιάθετες. Εδώ η αναλυτική ανακοίνωση της Forthnet.

Παράλληλα η διοίκηση της Forthnet ανακοίνωσε ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Παναγιώτης Παπαδόπουλος προέβη σε άσκηση 19.580 δικαιωμάτων προτίμησης για την απόκτηση Μετατρέψιμων Ομολογιών συνολικής αξίας 17.622 ευρώ ενώ προέβη και σε προεγγραφή για την απόκτηση 71.260 ομολογιών συνολικής αξίας 21.378 ευρώ.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ