MEDIA

Μεταδόσεις ΠΑΟ – Λαμποράλ, αυλαία στην Α1 και… Πατήσια!

Μεταδόσεις ΠΑΟ – Λαμποράλ, αυλαία στην Α1 και… Πατήσια!

Ποια ματς θα δείξει η ΕΡΤ και ποια η Nova του Παναθηναϊκό ενόψει… Βερολίνου. Οι μεταδόσεις της αυλαίας της Super League αλλά και των καλύτερων ποδοσφαιρικών. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟ ενόψει Βερολίνου, οι τηλεοπτικές μεταδόσεις του Σαββατοκύριακου σε σπουδαίες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις, το Live το φινάλε της Basket League και το αίτημα του ΚΕΘΙ να αποσυρθεί η διαφημιστική καμπάνια της εταιρίας παιχνιδιών "Jumbo" με την Άντζελα Δημητρίου. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟ ενόψει Βερολίνου!

Τρία ματς, έως και πέντε, απέχει ο Παναθηναϊκός στον δρόμο για το Final 4 του Βερολίνου. Κατά σειρά το πρώτο, το τρίτο και το πέμπτο (αν χρειαστεί) θα τα δείξει η Nova ενώ το δεύτερο και το τέταρτο (αν χρειαστεί) η ΕΡΤ.

Πρεμιέρα την προσεχή Τετάρτη 13 Απριλίου, Λαμποράλ Κούτσα - Παναθηναϊκός στις 21:45 από το Novasports 2 και ακολουθεί την Παρασκευή 15 Απριλίου στις 21:45 το Λαμποράλ Κούτσα - Παναθηναϊκός από την ΕΡΤ. Επιστροφή στο ΟΑΚΑ: Τρίτη 19 Απριλίου στις 21:45 από το Novasports 2, Πέμπτη 21 Απριλίου στις 21:15 Παναθηναϊκός - Λαμποράλ Κούτσα από την ΕΡΤ και την Τρίτη 26 Απριλίου, Λαμποράλ Κούτσα – Παναθηναϊκός στις 21:45 από το Novasports 2. Τα τελευταία δύο αν χρειαστούν.

Μεταδόσεις ΠΑΟ – Λαμποράλ, αυλαία στην Α1 και… Πατήσια!
INTIME SPORTS

Ματσάκια και… λεπτό προς λεπτό

Το πολύ μεγάλο ντέρμπι λείπει από το τηλεοπτικό πρόγραμμα των ποδοσφαιρικών μεταδόσεων το… ΠΣΚΔ αλλά έχει ενδιαφέρονται ματς. Κυριότερα, διότι έχει πολλά, το Σάββατο τα Εσπανιόλ – Ατλέτικο Μ. (19:15, OTE Sport 2), Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα (21:30, OTE Sport 2), Μίλαν – Γιουβέντους (21:45, OTE Sport 1) και την Κυριακή τα Σάντερλαντ – Λέστερ (15:30, OTE Sport 1), Σάλκε – Ντόρτμουντ (16:30, OTE Sport 3), Τότεναμ – Μάντσεστερ Γ. (18:00, OTE Sport 1).

Οσο για τη Super League; Κυριακή όλα τα ματς στις 19:00, λεπτό προς λεπτό στο Novasports 1 και με μετάδοση κατά σειρά ΑΕΚ – Πανιώνιος στο Novasports 2, Παναιτωλικός – Ολυμπιακός στο Novasports 3, Αστερας Τρίπολης – Παναθηναϊκός στο Novasports 4, ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός στο Novasports 6, Πανθρακικός – Ηρακλής στο Novasports 7, ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς στο Novasports 24, Βέροια – Ξάνθη στο Novasports Extra 1 και ΑΕΛ Καλλονής – Ατρόμητος στο Novasports Extra .

Live το φινάλε της Basket League

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova και του ΟΤΕ θα παρακολουθήσουν ζωντανά το φινάλε της κανονικής περιόδου της Basket League. Από το Novasports 2 θα μεταδοθούν, το Σάββατο, σε παράλληλη σύνδεση τα ματς Κόροιβος – Λαύριο, Τρίκαλα – Απόλλων Πάτρας, Καβάλα – ΠΑΟΚ, Αρης – Κολοσσός και Κηφισιά – Παναθηναϊκός με τον τελευταίο να μεταδίδεται ολόκληρος από το Novasports 3 ενώ το OTE Sport 4 δείχνει το ΑΕΚ – Αρκαδικός. Τζάμπολ στις 17:00.

Στη Nova οι φίλοι του μπάσκετ, θα αρχίσουν να μπαίνουν στο κλίμα των αγώνων, από τις 16:00 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Γιώργο Συρίγο και Χρήστο Καούρη, στο Novasports 2 που θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα λίγο πριν το τζάμπολ. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Αίτημα να αποσυρθεί η διαφήμιση

Την απόσυρση της διαφημιστικής καμπάνιας, ενόψει Πάσχα, της εταιρίας παιχνιδιών "Jumbo", ζητά, με ανακοίνωσή του, το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ), κάνοντας λόγο για «παρότρυνση στην άσκηση βίας κατά των γυναικών», με αφορμή το ηχητικό, που ακούγεται στην εν λόγω διαφήμιση, με τη γνωστή λαϊκή ερμηνεύτρια, Άντζελα Δημητρίου, να λέει: «Χτύπα, χτύπα σαν άνδρας». Και συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο “Συγγνώμη Λαίδη, συγγνώμη Jumbo, αλλά το «χτύπα σαν άντρας» δεν είναι αστείο. Είναι ανόητο” της Νάγιας Κωστιάνη στο huffingtonpost.gr.

Εν συντομία

* Αρθρο μου στην Athens Voice για τη διαγραφή των δημοσιογράφων από το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ.

* ΑΜΚ 22,5 εκατ. ευρώ και είσοδο νέων επενδυτών αποφάσισαν στο Mega. Μένει εκτός ο ΔΟΛ…

* Αποκλειστικό του news247.gr: Διεθνής ελεγκτικός οίκος στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες .

* Οι δέκα απίστευτες περιπέτειες ενός ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου. Ο Πάρης Τσελεπίδης θυμάται ιστορίες αγνής ποδοσφαιρικής τρέλας απ' τα ελληνικά γήπεδα.

* Εκ νέου… πάσα έκανε ματς η Nova στο Action 24 ελέω πολλών μεταδόσεων. Και θα δείξει την Κυριακή στις 20:15 το Πάσος Φερέιρα – Πόρτο.

* Πλούσια δράση για τους λάτρεις των δύο τροχών το Σαββατοκύριακο 9-10 Απριλίου στο Εurosport με τρία δυναμικά πρωταθλήματα στους δέκτες: τον 24ωρο αγώνα αντοχής στο Le Mans, το βρετανικό Πρωτάθλημα Superbike στο Silverstone και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross στην Αργεντινή.

Η μιντιακή λατρεία της ημέρας

Αύριο, Σάββατο στις 13:10 η εκπομπή «Στη γειτονιά μας» του Alpha με τον Δημήτρη Μάρκο και τη Φωτεινή Πετρογιάννη αναζητά μνήμες και εικόνες από τα Πατήσια. Στην κάμερα μιλούν η Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με την αδερφή της Μαίρη, η Ελένη Φιλίνη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Σοφία Μουτίδου, ο Κώστας Φραγκολιάς, η Αστερόπη Λαζαρίδου, και η αθλητική συντάκτρια Χριστίνα Βραχάλη (pic).

Μεταδόσεις ΠΑΟ – Λαμποράλ, αυλαία στην Α1 και… Πατήσια!

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ