MEDIA

Μεταδόσεις και κλήρωση Champions League στον ΟΤΕ TV

Μεταδόσεις και κλήρωση Champions League στον ΟΤΕ TV

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, παρουσιάζει τα τηλεοπτικά δεδομένα για τις μεταδόσεις των play offs του Champions League αλλά και την κλήρωση ομίλων.

Η αυλαία των play offs του Champions League πέφτει, Τρίτη και Τετάρτη, αποκλειστικά στα κανάλια του OTE TV με τις μεταδόσεις των επαναληπτικών.

Την Τρίτη (όλα στις 21:45) το OTE Sport 1 δείχνει το Ρόμα -Πόρτο σε περιγραφή Χρήστο Σωτηρακόπουλου, το OTE Sport 2 το Μονακό - Βιγιαρεάλ σε περιγραφή Τάσο Κολλίντζα, το OTE Sport 3 το Χάποελ Μπέερ Σεβά - Σέλτικ σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη, το OTE Sport 4 μεταδίδει το Πλζεν - Λουντογκόρετς σε περιγραφή Πέτρο Δριτσάκου και το OTE Sport 5 δείχνει το Λέγκια – Ντάνταλκ σε περιγραφή Αποστόλη Πάνου.

Την Τετάρτη, επίσης όλα τα ματς στις 21:45, από το OTE Sport 1 θα καλυφθεί ο μεγάλος αγώνας ΑΠΟΕΛ - Κοπεγχάγη σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχο. Το OTE Sport 2 δείχνει το Μάντσεστερ Σίτι - Στεάουα σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη, από το OTE Sport 3 θα δούμε το Γκλάντμπαχ – Γιανγκ Μπόις σε περιγραφή Γιώργου Θαναηλάκη, από το OTE Sport 4 το Σάλτσμπουργκ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ σε περιγραφή Πάνου Βόγλη και από το OTE Sport 5 το Ροστόφ - Αγιαξ σε περιγραφή Πάνου Μάλαμα.

Η κλήρωση των ομίλων του Champions League θα διενεργηθεί την Πέμπτη στις 19:00, με τον OTE να βγάζει εκπομπή από τις 18:00 σε παρουσίαση Μιχάλη Τσόχου και σε αποστολή Χρήστου Σωτηρακόπουλου.

Μάντης και Καγιαλής απόψε στην «Ωρα των Πρωταθλητών»

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, απόψε στις 21:00 στο Novasports1HD, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» με το Γιάννη Καραλή και καλεσμένους τους ιστιοπλόους, Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή που κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στα σκάφη τύπου 470 της ιστιοπλοΐας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Η εκπομπή θα μεταδοθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία NovaGO, αλλά και από το Web TV του Novasports.gr.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ