MEDIA

Μεταδόσεις Europa & EuroLeague, μεταγραφές και F4 βόλεϊ!

Μεταδόσεις Europa & EuroLeague, μεταγραφές και F4 βόλεϊ!

Μετάδοση Μπεσίκτας - Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού - Ρεάλ, Αντετοκούνμπο απόψε στην ΕΡΤ, μετάδοση Final 4 βόλεϊ και άλλα… Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

"Sports.Doc" απόψε με Αντετοκούνμπο

Στον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι αφιερωμένη η εκπομπή "Sports.Doc", που μεταδίδεται απόψε, Τετάρτη στις 23:00 στην ΕΡΤ1. Το "ελληνικό φαινόμενο", που διαπρέπει στο ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς, λίγες μέρες μετά την πρώτη του συμμετοχή σε All Star Game, αποκαλύπτει τα μελλοντικά σχέδιά του, καθώς και τα όνειρά του για την εθνική ομάδα.

Μεταδόσεις Europa & EuroLeague, μεταγραφές και F4 βόλεϊ!

Καλεσμένος του Βαγγέλη Ιωάννου στο στούντιο της δημόσιας τηλεόρασης είναι ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος μιλάει αναλυτικά για τον μεγάλο σούπερ σταρ, τη συμμετοχή του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και τη συνάντησή τους πριν από μερικές εβδομάδες στη Νέα Ορλεάνη. Η εκπομπή εκτός των άλλων παρουσιάζει και άγνωστες πτυχές της καθημερινότητας του "Greek Freak" στο Μιλγουόκι.

Πού θα ακούσουμε και πού θα δούμε Μπεσίκτας - Ολυμπιακός;

Ο Ολυμπιακός αύριο, Πέμπτη 16/3 στις 20:00 θα δώσει τον δεύτερο αγώνα κόντρα στη Μπεσίκτας, στην προσπάθεια του να προκριθεί στους "8" του Europa League, μετά το 1-1, του "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Συντονίσου στους 103,3 για να ακούσεις την σπουδαία αναμέτρηση: στο ρεπορτάζ και στη μετάδοση θα είναι ο απεσταλμένος του Sport24 Radio στην Κωνσταντινούπολη, Διονύσης Βερβελές, ενώ Αλέξης Βιρβίλης, Γιώργος Θαναηλάκης και Αντρέα Παλομπαρίνι μεταφέρουν όλο το κλίμα από την Τουρκία.

Τηλεοπτικά, ο αγώνας Μπεσίκτας - Ολυμπιακός μεταδίδεται αποκλειστικά από την Cosmote TV, με απεσταλμένους και εκπομπές. Η πρώτη σύνδεση θα γίνει την Πέμπτη στις 18:00 μέσω της εκπομπής "UEFA Europa League Show", όπου οι Γιώργος Θαναηλάκης, Αντρέα Παλομπαρίνι, Δημήτρης Σπηλιόπουλος, Ανδρέας Σερεβέτας και Κώστας Ψάρρας θα μεταφέρουν το ρεπορτάζ, τις εντεκάδες, αλλά και τα τελευταία νέα πριν από τη σέντρα, που θα δοθεί στις 20:00 στο Cosmote Sport 2 σε περιγραφή Γιώργου Θαναηλάκη. Μετά τη λήξη, στο ίδιο κανάλι θα προβληθεί το ρεπορτάζ με τις αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών στην κάμερα της Cosmote TV.

Συνολικά αύριο διεξάγονται, και μεταδίδονται από την Cosmote TV, άλλα επτά ματς: Γκενκ - Γάνδη και Κράσνονταρ - Θέλτα στις 20:00, Άντερλεχτ – ΑΠΟΕΛ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ροστόφ, Ρόμα – Λιόν, Γκλάντμπαχ – Σάλκε και Άγιαξ – Κοπεγχάγη στις 22:05. Πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, οι Στέφανος Αβραμίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας και Πάνος Βόγλης θα μας περιμένουν στην εκπομπή "UEFA Europa League Show" (Cosmote Sport 2), για τα highlights, την ψηφιακή ανάλυση των καλύτερων φάσεων από το Μπεσίκτας - Ολυμπιακός και φυσικά το ρεπορτάζ, από όλα τα γήπεδα.
H 26η αγωνιστική της EuroLeague στον Sport24 Radio 103,3

Η κανονική περίοδος της EuroLeague φτάνει προς το τέλος της και οι αγώνες Παναθηναϊκού Superfoods και Ολυμπιακού για την 26η αγωνιστική, είναι στον Sport24 Radio 103,3. Την Πέμπτη (16/03, 21:15) ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ την Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Γιάννη Κουβόπουλο να είναι στην μετάδοση. Αμέσως μετά σχολιάζει ο Γιώργος Συρίγος.

Την Παρασκευή (17/03, 21:00) ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο “Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας” τη Γαλατάσαραϊ, με τον Γιάννη Φιλέρη και τον Σπύρο Καβαλιεράτο να είναι στο μικρόφωνο. Το πρώτο σχόλιο με την λήξη της αναμέτρησης κάνει ο Γιώργος Συρίγος. Στις 23:00 Στέφανος Τριαντάφυλλος και Μάνος Μίχαλος, αναλύουν τη δράση των παρκέ της Ευρώπης, η ομάδα μπάσκετ του σταθμού μεταφέρει όλα τα ρεπορτάζ, ενώ το σχόλιο απλώνεται στους 103,3.

Στη 01:00 ο Ηρακλής Αντύπας ανοίγει τις γραμμές και σας περιμένει στο 210-6076000. για να μιλήσετε για τις ομάδες σας. Για να μην χάνεις στιγμή από τον αγώνα της ομάδας σου, μείνει συντονισμένος στον Sport24 Radio 103,3...

Η μονομαχία Παναθηναϊκός Superfoods – Ρεάλ Μαδρίτης στη Nova

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova από την Πέμπτη 14 Μαρτίου έως και το Σάββατο 18 Μαρτίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες της 26ης αγωνιστικής της EuroLeague με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός Superfoods – Ρεάλ Μαδρίτης καθώς και τα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Αλλα εξι ματς μεταδίδονται από τα κανάλια Novasports. Την Πέμπτη στις 19:00 το Αναντόλου Εφές – Μακάμπι Fox Τελ Αβιβ, στις 21:45 το Μπάμπεργκ – Φενερμπαχτσέ και στις 21:45 το Αρμάνι Μιλάνο – Ερυθρός Αστέρας. Την Παρασκευή 17/3 μεταδίδονται στις 18:00 το Ούνιξ Καζάν - Ζαλγκίρις, στις 19:00 το Νταρουσάφακα – Μπαρτσελόνα και στις 22:00 το Μπασκόνια – ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Το δε Ολυμπιακός – Γαλατασαράι την Παρασκευή στις 21:00 μεταδίδεται από την ΕΡΤ σε περιγραφή Βαγγέλη Ιωάννου.

Στην "Ελευθερία του Τύπου" Γκόντζος και Χελάκης

Με γνωστά ονόματα στελεχώνεται το αθλητικό τμήμα της "Ελευθερίας του Τύπου" καθώς στο δυναμικό της εφημερίδας εντάχθηκε ο γνωστός αθλητικογράφος, και παραγωγός του Sport24 Radio 103,3 Κώστας Γκόντζος. Θα μεταφέρει καθημερινά παρασκήνια και ρεπορτάζ από τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα του "τριφυλλιού". Στην "ΕτΤ" εντάχθηκε και ο Γιώργος Χελάκης που θα επιμελείται μια παρασκηνιακή στήλη με πολιτικο-αθλητικο ρεπορτάζ.

Το Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών στην ΕΡΤ

Μεταδόσεις Europa & EuroLeague, μεταγραφές και F4 βόλεϊ!

Το Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών στο βόλεϊ που θα διεξαχθεί το διήμερο 18-19 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης. ΑΟΠ Κηφισιάς, ΑΟ Ορεστιάδας (που συνθέτουν το ζευγάρι του α’ ημιτελικού) Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ (που συνθέτουν το ζευγάρι του β’ ημιτελικού) θα διεκδικήσουν τον τίτλο με τους αγώνες να μεταδίδονται από την ΕΡΤ2 και την ΕΡΤ3 στις 17:00 και στις 19:30 αντίστοιχα. Το τελικό διεξάγεται την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 18:00 με μετάδοση από την ΕΡΤ2.

Δύο τελικοί σε live streaming

Την περασμένη εβδομάδα αναβλήθηκε ο τελικός του Κυπέλλου ΕΣΠΑΝΑ ελέω δυσμενών καιρικών συνθηκών και διεξάγεται το προσεχές Σάββατο 18/3 στις 17:00. Το ματς ΑΟ Ατλαντίς - Αήττητος Σπάτων θα μεταδοθεί σε live streaming από το telesport.gr. Το ίδιο site θα μεταδώσει την ίδια ημέρα, στις 16:00, τον τελικό του Κυπέλλου Πειραιά μεταξύ Κερατσινίου και Αετού Κορυδαλλού. Από το δε sportshero.gr θα μεταδοθεί την Κυριακή 19/3 στις 12:0 το Πανιώνιος - Δάφνη Αγίου Δημητρίου για την 19η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Το Eurosport αποκαλύπτει τη νέα του ταυτότητα για την Pyeong Chang 2018

Το Eurosport σήμερα παρουσιάζει το λογότυπο που θα διανθίζει την εικόνα του για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Pyeong Chang 2018 – τους πρώτους του καναλιού ως το νέο "Σπίτι των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ευρώπη". Το λογότυπο του Eurosport για την Pyeong Chang 2018 σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τον Νο1 ευρωπαϊκό αθλητικό τηλεοπτικό προορισμό και την σπουδαιότερη αθλητική διοργάνωση του κόσμου. Θα είναι ορατό σε όλες τις οθόνες και πλατφόρμες του Eurosport στον δρόμο -και κατά τη διάρκεια- της Pyeong Chang 2018.

Μεταδόσεις Europa & EuroLeague, μεταγραφές και F4 βόλεϊ!

Το λογότυπο συνδυάζει το υπάρχον αποτύπωμα του Eurosport και την γραμματοσειρά στο λογότυπο της Pyeong Chang 2018, με την υποστήριξη του σήματος των Ολυμπιακών Αγώνων. Τα τρία λογότυπα συντροφεύονται από την μορφή μιας οροσειράς – το φυσικό σκηνικό των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Το συνολικό φόντο υπενθυμίζει το σχήμα των Ολυμπιακών κύκλων και θα προσφέρεται σε διάφορους χρωματισμούς, εκφράζοντας το πνεύμα της σύγχρονης K-ποπ κουλτούρας.

Μεγάλα πρόστιμα για την "πειρατεία" υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης

Σκληραίνουν οι δικαστικές αποφάσεις απέναντι στην "πειρατεία" των συνδρομητικών ραδιοτηλεοπτικών υπηρεσιών καθώς οι εν λόγω υπηρεσίες προστατεύονται τόσο από την ελληνική όσο και από την ευρωπαϊκή νομοθεσία επισύροντας βαρύτατες ποινικές κυρώσεις για τους κατηγορουμένους. Σύμφωνα με το typologies.gr οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της συνδρομητικής τηλεόρασης, προασπίζοντας τα κατοχυρωμένα δικαιώματά τους, προσφεύγουν στην ελληνική δικαιοσύνη, έναντι όσων προβαίνουν σε παράνομες δραστηριότητες (πειρατεία, διακίνηση ή/και ιδιωτική χρήση παρανόμου εξοπλισμού αποκωδικοποίησης, υποκλοπή σήματος κ.λπ.). Σε ορισμένες μάλιστα περιπτώσεις οι επιτήδειοι "πειρατές" έχουν διωχθεί μέχρι και για πράξεις που συνδέονται με τον χαρακτήρα της "εγκληματικής οργάνωσης". Σε αυτή τη διαρκή και δίκαιη προσπάθεια υπήρξε σημαντική η επαγρύπνηση, η άρτια τεχνογνωσία και η άμεση κινητοποίηση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η ελληνική δικαιοσύνη, αξιολογώντας κατά περίπτωση τα αποδεικτικά στοιχεία, καταδικάζει τους κατηγορουμένους για τέτοιου είδους αδικήματα, επιβάλλοντας όλο και βαρύτερες ποινές, που έχουν φτάσει μέχρι και τα έξι χρόνια φυλάκισης με χρηματική ποινή που έχει αγγίξει το ύψος των είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000,00€), ενώ σε πολλές περιπτώσεις, η ποινή συνοδεύεται και με αποστέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων των κατηγορουμένων. Το νομοθετικό πλαίσιο προστατεύει το πνευματικό, το συγγενικό καθώς και το ηθικό δικαίωμα των δημιουργών και των εταιρειών παραγωγής οπτικοακουστικών έργων όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη, με πρόστιμα που έχουν φτάσει το ύψος των 289.000 ευρώ για περιπτώσεις αποκωδικοποιητών, που δίνουν τη δυνατότητα παράνομης προβολής περιεχομένου συνδρομητικών τηλεοπτικών υπηρεσιών. Επισημαίνεται ότι το φαινόμενο της "πειρατείας" δεν πλήττει μόνο τα έσοδα των εταιρειών συνδρομητικών ραδιοτηλεοπτικών υπηρεσιών αλλά στερεί σημαντικά έσοδα από το ελληνικό δημόσιο, λόγω της μή απόδοσης του Φ.Π.Α (24%) και του τέλους συνδρομητικής τηλεόρασης (10%), αλλά και λόγω της μη απόδοσης ετησίου οικονομικού ανταλλάγματος, που προκύπτει από τα ακαθάριστα ετήσια έσοδα των εταιρειών.

Παρουσίαση - μυσταγωγία για το βιβλίο "Το Νο 32730"

Σε ατμόσφαιρα ιδιαίτερης συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κώστα Χαλέμου που έχει τον τίτλο "Το Νο 32730- Η Οδύσσεια ενός ομήρου" και ήταν ενταγμένη στις εκδηλώσεις του Δήμου Ν. Ιωνίας για την επέτειο του Μπλόκου Καλογρέζας. Το κοινό που κατέκλυσε την αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου παρακολούθησε μια εκδήλωση την οποία ο εκλεκτός προσκεκλημένος Μανόλης Γλέζος τη χαρακτήρισε "μυσταγωγία".

Μεταδόσεις Europa & EuroLeague, μεταγραφές και F4 βόλεϊ!

Αρκετά μάτια βούρκωσαν την ώρα που στην οθόνη προβάλλονταν βίντεο από τους τόπους μαρτυρίου των Ελλήνων ομήρων του Μπλόκου της Καλογρέζας στη Γερμανία ή τη στιγμή που διάβαζε αποσπάσματα από το βιβλίο η ηθοποιός Κατερίνα Βακαλοπούλου. Το βιβλίο βασίζεται στην μαρτυρία του Σπύρου Πασάλογλου, ενός από τους τρεις μόνο ομήρους του Μπλόκου που κατάφεραν να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Στις 288 σελίδες του, που εικονογραφείται με 94 φωτογραφίες, ζωντανεύουν, οι δραματικές ώρες των ομήρων στο Χαϊδάρι, το ταξίδι με τρένο προς τη Γερμανία, οι εφιαλτικές στιγμές στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και στα καταναγκαστικά έργα, η πορεία θανάτου μετά την εκκένωση του στρατοπέδου, το τραγικό φινάλε τη μέρα της Απελευθέρωσης.

Κάθε ένας από τους εισηγητές έδωσε το δικό στίγμα μιλώντας για το βιβλίο. Η συγκίνηση κορυφώθηκε όταν ανέβηκε στο βήμα ο Μανώλης Γλέζος και διάβασε το ποίημα "Θέλω, επιτέλους, να…" που έχει αφιερώσει στον εκτελεσμένο αδελφό του, Νίκο.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ