MEDIA

Μεταδόσεις, εκπομπές, διαγραφές!

Μεταδόσεις, εκπομπές, διαγραφές!

Ο Νίκος Μποζιονέλος καταγράφει τη μιντιακή επικαιρότητα, αναφερόμενος σε κληρώσεις, αφιερώματα, OTE και NOVA, αλλά και τη διαγραφή δημοσιογράφου από τον ΠΣΑΤ.

Κληρώνει

Αύριο, Μεγάλη Πέμπτη 28 Απριλίου και ώρα 15:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των play offs του της Super League 2015-16 στα γραφεία της διοργανώτριας και, φυσικά, θα καταρτιστεί το τηλεοπτικό πρόγραμμα. Οι αγώνες, λογικά, ξεκινούν την Τετάρτη 11 Μαΐου.

Ο ΠΣΑΤ διέγραψε δημοσιογράφο

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ συνεδρίασε στις 19 Απριλίου και επιλήφθηκε, με τη δέουσα προσοχή, λόγω της σοβαρότητάς της, της υπόθεσης της καταγγελίας όλων των αθλητικών συντακτών, που εργάζονται στα κανάλια Novasports, κατά του Δημήτρη Μαλισιώβα. Η επιστολή καταγγελίας, που υπογράφεται από τον Διευθυντή του Αθλητικού Τμήματος, Γιάννη Φουρνάρο και όλους τους αθλητικούς συντάκτες του (53), στηρίζεται σε σχόλιο του δημοσιογράφου στο Facebook. Και στο οποίο εξύβρισε και στοχοποίησε τον δημοσιογράφο Δημήτρη Κανελλάκη την ώρα που περιέγραφε τον αγώνα Ηρακλής – Ολυμπιακός. Αναλυτικά στο psat.gr.

Με Νικοπολίδη η ΕΡΤ

Απόψε το OTE Sport 1, στις 21:45, μεταδίδει το Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου σε περιγραφή του απεσταλμένου Χρήστου Σωτηρακόπουλου ενώ στις 20:30 θα ξεκινήσει η εκπομπή «UEFA Champions League Show» σε παρουσίαση Τάσου Κολλίντζα, Βασίλη Σαμπράκου και Μιχάλη Τσόχου.

Μεταδόσεις, εκπομπές, διαγραφές!


Το ματς μεταδίδεται και από τη δημόσια τηλεόραση. Στις 21:00 στην εκπομπή «Champions ΕΡΤ- pre game», με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Περικλή Μακρή καλεσμένος θα είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης και το ματς μεταδίδεται απευθείας από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και το ert.gr. Τον αγώνα περιγράφει ο Βασίλης Μπακόπουλος. Στις 23:45, θα συνεχιστεί η εκπομπή με συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών αλλά και ανάλυση της αναμέτρησης.

Το Europa League στον ΟΤΕ TV

Ο ΟΤΕ ΤV ήταν ο απόλυτος προορισμός για τους απανταχού φίλους του ποδοσφαίρου που παρακολούθησαν τις 48 ομάδες που εμφανίστηκαν στους ομίλους του Europa League να γίνονται τέσσερις. Τα κανάλια OTE Sport παραμένουν η μόνη επιλογή για όσους θέλουν να μάθουν ποιοι θα διεκδικήσουν το τρόπαιο, στη Βασιλεία, στις 18 Μαΐου. Οι πρώτοι ημιτελικοί Βιγιαρεάλ - Λίβερπουλ και Σαχτάρ Ντόνετσκ – Σεβίλλη θα μεταδοθούν ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια από τον ΟΤΕ TV αύριο, Πέμπτη. Η βραδιά θα ξεκινήσει με την εκπομπή “UEFA Europa League Show”, στις 20:30 (ΟΤΕ Sport 1HD), με τον Στέφανο Αβραμίδη να έχει στο στούντιο μαζί του τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Πάνο Βόγλη, για να θυμίσουν πώς ξεχώρισαν οι τέσσερις φιναλίστ, αλλά και τι αναμένεται να συμβεί σε αυτά τα πρώτα ματς.

Μεταδόσεις, εκπομπές, διαγραφές!


Ο 25χρονος επιθετικός της Βιγιαρεάλ και δεύτερος σκόρερ της διοργάνωσης, Σεντρίκ Μπακαμπού να αναλάβει την... προθέρμανση του ματς με τη Λίβερπουλ. Εξηγεί πώς θα προσεγγίσει η ομάδα του την πρόκληση της συνάντησης με τους “κόκκινους” και θα γίνει και η πρώτη σύνδεση και με τον απεσταλμένο του OTE TV στην Ισπανία, Πάνο Μάλαμα, προκειμένου να μεταφέρει τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Ο Μάρλος, αριστερό εξτρέμ της Σαχτάρ αποθεώνει τον προπονητή της ουκρανικής ομάδας, Μιρτσέα Λουτσέσκου και εξηγεί και πώς μπορεί να συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία, εναντίον της κατόχου του τίτλου -τις δυο τελευταίες σεζόν-, Σεβίλλης. Στις 22:05, ώρα για τα γήπεδα των... εξελίξεων, ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD: Βιγιαρεάλ - Λίβερπουλ από το OTE Sport 1 σε περιγραφή Πάνου Μάλαμα και Σαχτάρ - Σεβίλλη το OTE Sport 2 σε περιγραφή Γιώργου Θαναηλάκη. Η εκπομπή θα συνεχιστεί με το… τρίτο ημίχρονο, μετά τη λήξη των αγώνων.

Ο 4ος τελικός ΠΑΟΚ – Φοίνικας στα κανάλια Novasports

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Μ. Πέμπτη 28 Απριλίου στις 19:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στα Novasports 1 και Novasports 1 HD τον 4ο τελικό ΠΑΟΚ – Φοίνικας Σύρου για τα play offs της Volley League. Ο αγώνας θα προβληθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO. Στην περιγραφή από την “PAOK Sports Arena”, θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης, στο σχόλιο ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σωτήρης Δρίκος και στο ρεπορτάζ ο Κωστής Μπότσαρης και ο Ευγένιος Δαδαλιάρας. Από τις 18:30 οι φίλοι του βόλεϊ θα μπουν στο κλίμα του αγώνα με το pre game show σε παρουσίαση του Παντελή Λώλη και αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού θα ακολουθήσει το post game show με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

«ESPN 30 for 30» στον ΟΤΕ TV

Μεταδόσεις, εκπομπές, διαγραφές!


Η βραβευμένη με Emmy σειρά ντοκιμαντέρ του ESPN, “ESPN 30 for 30”, που παρουσιάζει τις σημαντικότερες στιγμές αλλά και εμβληματικές προσωπικότητες του παγκόσμιου αθλητισμού μέσω παραγωγών υψηλής αισθητικής, επιστρέφει στα κανάλια OTE Sport του OTE TV, με δέκα νέα επεισόδια κάθε Παρασκευή βράδυ. Τη Μεγάλη Παρασκευή 29 Απριλίου στις 22.00, στο OTE SPORT 6HD, θα προβληθεί το πρώτο ντοκιμαντέρ “Into the Wind” για τη ζωή του Τέρι Φοξ, του νεαρού Καναδού αθλητή που αφιέρωσε τη ζωή του, τρέχοντας με τεχνητό πόδι, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει το κοινό για το πρόβλημα του καρκίνου.

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ