MEDIA

Sir Takis, τσίχλες, Σώρρας και… Γερούν

Sir Takis, τσίχλες, Σώρρας και… Γερούν

Η μιντιακή, και όχι μόνο, ανασκόπηση δύο εβδομάδων με μια διαφορετική και χιουμοριστική ματιά από τον Mediaρχη του Sport24.gr, Νίκο Μποζιονέλο.

Δευτέρα 13/3: το βοσκοτόπι

Εκτός από τους τελικούς υπερθεματιστές του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, έγινε γνωστό πως χρήματα θα πάρει πίσω και ο «εκπεσών» Ιωάννης-Βλαδίμηρος Καλογρίτσας. Ητοι θα του επιστραφούν τα 3 εκατ. ευρώ της εγγυητικής επιστολής που ήταν προϋπόθεση για συμμετοχή του στον διαγωνισμό. Τα 3 μύρια που είχε βάλει με εγγύηση εκείνο το αλησμόνητο βοσκοτόπι κάπου στο Ιόνιο, αξίας ελάχιστης μεν, αρκετής όμως για να μπει στο κτίριο και να πατήσει τα κουμπάκια. Αεριτζής, είπαν πολλοί…

Τρίτη 14/3: μεγάλη μπάλα η… Αχτσιόγλου

Sir Takis, τσίχλες, Σώρρας και… Γερούν


Λίγες ημέρες μετά την... κόντρα στο twitter μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή το Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα, η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδα τρόλαρε τους δύο πολιτικούς αρχηγούς με ένα φοβερό video. Με ατάκες όπως το «η Αχτσιόγλου παίζει μεγάλη μπάλα στην Ευρώπη»! Επικό…


Τετάρτη 15/3: respect…

Η έκρηξη στο βιβλιοπωλείο του Αδώνιδος Γεωργιάδη έδωσε την ευκαιρία στο πιο γνωστό εν Ελλάδι γραφείο τελετών, το «Τελεταί Μπούκουρας» να… τρολάρει με ένα ξεκαρδιστικό σχόλιο. « Να σπεύσουμε;», ρώτησαν τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας!

Sir Takis, τσίχλες, Σώρρας και… Γερούν


Πέμπτη 16/3: γκάφα

Sir Takis, τσίχλες, Σώρρας και… Γερούν


Από νωρίς έγινε γνωστό ότι «έφυγε» από τη ζωή η Βιργινία Λεούση. Ωστόσο στo Epsilon TV ή δεν το πήραν χαμπάρι ή το αγνόησαν: γιατί μια λεπτομέρεια να μας χαλάσει μια όμορφη ιστορία. Ή ένα διαφημιστικό; Και το κανάλι συνέχιζε να παίζει τρέιλερ με τις προβλέψεις της αστρολόγου…

Παρασκευή 17/3: νούμερα

Όταν δεν μπορείς να πεις ούτε καλησπέρα χωρίς σαρδάμ, βλέπεις (όχι εσύ, ο τηλεθεατής) να σου υπαγορεύουν το καθετί! Όπως η Κατερίνα Καινούριου…

Sir Takis, τσίχλες, Σώρρας και… Γερούν


Τούτο, στην πρεμιέρα του «Star Academy» του Εpsilon TV, όπου η κύρια ερώτηση που έκαναν σε κάθε διαγωνιζόμενο ήταν αν είχε κάνει… one night stand. Νούμερα, για τα νούμερα (που δεν έρχονται).

Σάββατο 18/3: πιάστε τον

Το hashtag #free_σωρρας κυριαρχεί ελέω της καταδίκης του Αρτέμη Σώρρα. Ο οποίος έχει περιουσία 600 δισεκατομμυρίων ευρώ, όπως λέει, αλλά «δάγκωσε» κάτι χιλιάρικα τον κουμπάρο του… Ε, και; Η σωτηρία έχει και κόστος!

Sir Takis, τσίχλες, Σώρρας και… Γερούν


Κυριακή 19/3: με μουστάκι

Η Aνγκελα Μέρκελ εμφανίστηκε, σε πρωτοσέλιδο, όπως την έχουμε φαντασιωθεί: με μουστάκι και στολή ναζί. Η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα «Gunes» το δημοσίευσε με τίτλο #FrauHitler αλλά και με τη σημείωση «η άσχημη Θεία» στο εν λόγω φωτομοντάζ. ΟΚ, η «Gunes» είναι κάτι μεταξύ «Κόντρα» και «Ελεύθερης Ωρας», μεταξύ μας… Ωστόσο η Αγγέλω κάπως έτσι πορεύεται εδώ και χρόνια.

Sir Takis, τσίχλες, Σώρρας και… Γερούν


Δευτέρα 20/3: Ρίζου και Μήτση, σίκουελ

Θυμάστε τις εποχές των «Αδέσμευτων» Ρίζου και Μήτση στα περίπτερα; Ή τις δύο «Ωρες για Σπορ»; Τις ξαναζήσαμε καθώς κυκλοφόρησαν και το πρώτο φύλλο της καθημερινής «Ελευθερία του Τύπου» από τον όμιλο των Παραπολιτικών (με τιμή 1,3 ευρώ) και το πρώτο της «Ελευθερίας στην Ενημέρωση» του Γιάννη Φιλιππάκη (με τιμή 50 λεπτά) .

Sir Takis, τσίχλες, Σώρρας και… Γερούν


Η «Ελευθερία στην Ενημέρωση» ήταν έκπληξη ως τίτλος καθώς κρατούνταν ως επτασφράγιστο μυστικό μέχρι τελευταία στιγμή. Είχαμε γράψει από καιρό άλλωστε ότι ο Φιλιππάκης θα εξέδιδε και σε καθημερινή βάση το στοιχηματικό «Προβλέψεις», που εξελίχθηκε σε «Ελευθερία».

Τρίτη 21/3: αθυροστομία

Ο εκ Βρυξελλών ανταποκριτής των Star και Real FM Θάνος Αθανασίου υποστήριξε τις πρόσφατες δηλώσεις του Γερούν Ντάισελμπλουμ (σ.σ. «δεν τα είπε ακριβώς έτσι» και «μεταφέρθηκε λάθος η δήλωση» με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Καμπουράκης να ξεσπάσει on air: « Λέει μ@λ@κ!3ς» και « αυτοί εκεί πάνω δεν πηδάνε, ή πηδάνε μόνο για να κάνουν παιδιά».

Sir Takis, τσίχλες, Σώρρας και… Γερούν


Ηρεμα… Δεν γνωρίζω άλλωστε επακριβώς τον μέσο όρο των ερωτικών προτιμήσεων των Ολλανδών τεχνοκρατών, όπως του Γερούν.

Τετάρτη 22/3: μίλησε

Sir Takis, τσίχλες, Σώρρας και… Γερούν


Τα πρωτοσέλιδα της Τετάρτης είχαν πολύ… Καραμανλή. Τον νεότερο. Με αφορμή, φυσικά, το Βατοπέδι και τη δικαστική απόφαση περί αθώωσης απάντων. Οι αριστερίζουσες «Εφημερίδα των Συντακτών» και «Αυγή» ειρωνεύτηκαν με τίτλους του στυλ «Θαύμα» και «Σκάνδαλο χωρίς ενόχους» ενώ οι φιλοδεξιές «Ελευθερία του Τύπου» και «Δημοκρατία» έπαιξαν με τη «δικαίωση». Ο καθείς όπως βολεύεται. Η είδηση ήταν πάντως επρόκειτο για τη η δεύτερη, και πρώτη μετά το δημοψήφισμα, δημόσια δήλωση του τέως πρωθυπουργού μετά την ήττα τους στις εκλογές.

Πέμπτη 23/3: ο λαός μίλησε

Sir Takis, τσίχλες, Σώρρας και… Γερούν


« Μετά το «Survivor», το «Κάνε Παζάρι», επέστρεψε και ο Λεμονής. Πασοκαρα εσύ απέμεινες για να αρχίσουν να μας ξανά μοιράζουν πιστωτικές» τουίταρε ευστόχως μια user, για την επάνοδο και επίσημα του Sir Takis στον Ολυμπιακό.


Παρασκευή 24/3: τσίχλα

Ομολογώ δεν το είδα, έβλεπα «Παπαφλέσσα» στο Star το ίδιο βράδυ, όταν στο «Star Academy», με την τηλεθέαση να παραμένει χαμηλή και σε μια τηλεοπτική στιγμή που θύμισε παλιές, γραφικές εποχές, ο εκ των κριτών Νίκος Καρβέλας, πέταξε την τσίχλα του σε διαγωνιζόμενη και μετά της είπε πως το φουστάνι της ήταν χάλια.

Sir Takis, τσίχλες, Σώρρας και… Γερούν


Ομολογώ επίσης ότι η τσίχλα του Καρβέλα μασιέται άνετα σε όλη τη στοματική κοιλότητα σε αντίθεση με του Νότη Σφακιανάκη που κολλάει άκρα δεξιά στο φρονιμίτη.

Σάββατο 25/3: Dirollo

Ολοένα και περισσότεροι δημοσιογράφοι στις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές τους διαφημίζουν, άμεσα, διάφορα προϊόντα ελέω χορηγιών. Εξ ου και η ΕΣΗΕΑ διέγραψε για 18 μήνες τον Γιώργο Λιάγκα για τρέιλερ αναφορικά με… τυροκομικό προϊόν.

Sir Takis, τσίχλες, Σώρρας και… Γερούν


Βέβαια, η Ενωση δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία, όταν ο Λιάγκας αναφέρθηκε με πολύ άκρως προσβλητικούς χαρακτηρισμούς σε συνάδελφό του, την Αθηναΐδα Νέγκα, όταν επέκρινε την εκπομπή «Rodeo» του ΣΚΑΪ (« Δεν βλέπονται. Και καλά, άντε και ο Περρής έχει ένα χιούμορ και είναι ικανός άνθρωπος, η άλλη η Νέγκα, αυτή η νεκροφιλό… γιατί δεν της βάζουν ένα φέρετρο να κάνει εκπομπή;»).

ΥΓ. Το χιούμορ δεν είναι παρά ένας παράξενος τρόπος να λες σοβαρά πράγματα (Πίτερ Ουστίνοφ).

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ