MEDIA

Μάιος με «House of Cards», Ιούλιος με «Game of Thrones»!

Μάιος με «House of Cards», Ιούλιος με «Game of Thrones»!

Σε α' προβολή ο 5ος κύκλος του «House of Cards» από την COSMOTE TV την Τετάρτη 31 Μαΐου, στις 16 Ιουλίου και με ελληνικούς υπότιτλους ταυτόχρονα με την Αμερική η προβολή του «Game of Thrones VII» από τη Nova.

Η βραβευμένη με Χρυσές Σφαίρες και Emmy σειρά «House of Cards» επιστρέφει στην COSMOTE TV με τον 5ο κύκλο. Ο νέος κύκλος της παγκοσμίως αναγνωρισμένης σειράς κάνει πρεμιέρα, σε Α’ τηλεοπτική προβολή, στο COSMOTE CINEMA 4HD, την Τετάρτη 31 Μαΐου στις 22.00, αμέσως μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της σειράς.

Στον 5ο κύκλο του «House of Cards», ο Φρανκ Άντεργουντ και η Κλερ Άντεργουντ καλούνται να αντιμετωπίσουν τις επικείμενες αμερικάνικες εκλογές σε ένα πολιτικό θρίλερ που υπόσχεται ιστορίες χειραγώγησης, δολοπλοκίες, ίντριγκες, ανατροπές, εκδίκηση και παιχνίδια εξουσίας.

Μάιος με «House of Cards», Ιούλιος με «Game of Thrones»!


Στους εμβληματικούς ρόλους του Φρανκ και της Κλερ Άντεργουντ, παραμένουν ο βραβευμένος με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα Κέβιν Σπέισι και η επίσης βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Ρόμπιν Ράιτ, ενώ το καστ της σειράς εμπλουτίζεται με την υποψήφια για Όσκαρ Πατρίσια Κλάρκσον (Six Feet Under, Green Mile, Pieces of April) και τον Κάμπελ Σκοτ (Big Night, Roger Dodger). Στο επιτελείο των ηθοποιών παραμένουν ο Μάικλ Κέλι, η Μόλι Πάρκερ και η Νιβ Κάμπελ.

Σεναριογράφοι και παραγωγοί της σειράς είναι η Μελίσα Τζέιμς Γκίμπσον (The Americans, All is Bright) και ο Φρανκ Πουγκλίζ (Undefeated, Shot in the Heart).

Ο 5ος κύκλος του «House of Cards», που ολοκληρώνεται σε 10 επεισόδια, θα προβάλλεται από τις 31 Μαΐου στις 22.00 και κάθε Τετάρτη βράδυ στις 22.00, στο COSMOTE CINEMA 4HD, με δύο επεισόδια στη σειρά. Μετά την προβολή τους, τα διπλά επεισόδια θα είναι διαθέσιμα, για μία εβδομάδα, on demand στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS. Οι συνδρομητές μπορούν να παρακολουθήσουν τη σειρά και ετεροχρονισμένα, μέσω του COSMOTE Replay TV ή να την γράψουν σε σκληρό δίσκο.

To «Game of Thrones VII» έρχεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από τη Nova και ταυτόχρονα με την Αμερική στις 16 Ιουλίου 2017 και με ελληνικούς υπότιτλους. Η σειρά θα προβάλλεται και σε prime time προβολή, τη Δευτέρα 17 Ιουλίου και κάθε Δευτέρα στις 22:00 στο Novacinema4HD. H HBO κρατάει καλά κλεισμένα τα χαρτιά της για την εξέλιξη της ιστορίας και σε αγωνία τους θεατές της.

Οι πρωταγωνιστές θέλουν να περπατήσουν στην αίθουσα του θρόνου και να κατακτήσουν το στέμμα του Βασιλιά που διαφεντεύει τα 7 Βασίλεια. Το χαρακτηριστικό του 7ου κύκλου είναι πως ο πάγος της προηγούμενης περιόδου αφήνει τη θέση του στη φωτιά και την καταστροφή. Το αίμα συνεχίσει να κυλάει…

Μάιος με «House of Cards», Ιούλιος με «Game of Thrones»!


Το «Game of Thrones», έχει βραβευθεί με Emmy και Χρυσή Σφαίρα, ενώ έχει προσελκύσει ρεκόρ τηλεθεατών, όπου και αν έχει προβληθεί, αναπτύσσοντας μία εξαιρετικά ευρεία και ενεργή βάση εκατομμυρίων οπαδών. Παράλληλα, έχει λάβει μεγάλη αναγνώριση από τους κριτικούς, ιδιαίτερα για τις ερμηνείες των ηθοποιών, τους πολύπλοκους χαρακτήρες, την ιστορία, την έκταση και την ποιότητα της παραγωγής της.

Η σειρά μετά την προβολή της, θα είναι διαθέσιμη στις υπηρεσίες NovaGO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ