MEDIA

Δύο "καυτές" διάσημες έτοιμες να πάνε στο Survivor!

Δύο "καυτές" διάσημες έτοιμες να πάνε στο Survivor!

Η τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου, η πασίγνωστη Μάγκυ Χαραλαμπίδου και ο παρουσιαστής Γιώργος Μανίκας ενδέχεται να ενισχύσουν την ομάδα των "Διάσημων" στο Survivor.

Νέα πρόσωπα είναι έτοιμα να μπουν μπαίνουν στην ομάδα των celebrities του «Survivor» του ΣΚΑΪ, και για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και για να εκμεταλλευτούν τα μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει το reality.

Η πρώτη που αναμένεται να μπει στο «Survivor» -εκτός απροόπτου κι αν δεν αλλάξει γνώμη στο… παρά πέντε- είναι η Κύπρια τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου που γνωρίσαμε μέσα από το «X- Factor», εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision το 2012, ενώ πέρσι συμμετείχε στην καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Δίδυμα Φεγγάρια».

Επίσης, στο reality αναμένεται να πάνε η DJ Μάγκυ Χαραλαμπίδου και το μοντέλο- παρουσιαστής Γιώργος Μανίκας ο οποίος είναι κολλητός φίλος του Στέλιου Χανταμπάκη - που βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο. Ο Μανίκας είχε δεχτεί πρόταση για το «Survivor» και πριν την αναχώρηση των 24 παικτών αλλά είχε αρνηθεί λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ