Λουκέτο-σοκ στα μίντια… - Media - SPORT 24
MEDIA

Λουκέτο-σοκ στα μίντια…

Λουκέτο-σοκ στα μίντια…

Την αναστολή της έκδοσης των περιοδικών της γνωστοποίησε η Alpha Editions

Σε αναστολή έκδοσης των περιοδικών της προβαίνεται η εταιρεία Alpha Editions, συμφερόντων Κοντομηνά, που εκδίδει τα περιοδικά «Hello», «7 Μέρες TV», «ΕΓΩ», «4 Τροχοί», «Τηλεκοντρόλ», «Κάθε Μέρα με την Αργυρώ», «Autobild» και καθώς και στο MySelf.gr. Η διοίκηση της εταιρείας ανακοίνωσε την εξέλιξη στους εργαζόμενους προσθέτοντας ότι θα διατηρήσει στην κυκλοφορία προς το παρόν για 3-4 τεύχη τα περιοδικά «Hello» και «7 Μέρες TV» καθώς για αυτά φαίνεται να υπάρχει αγοραστικό ενδιαφέρον από άλλες εκδόσεις.

Στα τέλη Αυγούστου είχε ανακοινωθεί ότι η Alpha Editions, διάδοχος εταιρεία των Εκδόσεων Λυμπέρη, ήταν υποχρεωμένη να καταβάλει στους εργαζομένους στο εμπορικό τμήμα των περιοδικών τα δεδουλευμένα που δεν είχε καταβάλει η εταιρεία Εκδόσεις Λυμπέρη για το διάστημα πριν τη διακοπή της δραστηριότητάς της. Επίσης με την ίδια απόφαση, η εταιρεία ήταν υποχρεωμένη να απασχολεί το εν λόγω προσωπικό με τους ίδιους όρους εργασίας, όπως αυτοί ίσχυαν προ της διακοπής δραστηριότητας της μεταβιβάσασας εταιρείας (Εκδόσεις Λυμπέρη»).

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

Ε-mail: nbozionelos@gmail.com

Hashtag #s24media

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

15 πράγματα που δεν θυμούνται όσοι γεννήθηκαν μετά το ‘90

Οι δισκέτες, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ο Νεκτάριος Σφυράκης και το λαϊκό προσκύνημα στον Ανδρέα Παπανδρέου κατάφεραν να χωθούν με κάποιο τρόπο στο ίδιο κείμενο.

ΜΠΑΛΕΣ

ΜΠΑΛΕΣ

Οι πιο άμπαλοι υποψήφιοι για Χρυσή Μπάλα

10 μέτριοι ποδοσφαιριστές που σε κάποια φάση της καριέρας τους είχαν ή καλό βύσμα, ή καλό ωροσκόπο.

ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟ 1985

ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟ 1985

Συνελήφθη η 'μικρή' Αφγανή του National Geographic

Συνελήφθη η Αφγανή Σαρμπάτ Γκούλα, η γυναίκα που έγινε διάσημη παγκοσμίως από το εξώφυλλο του περιοδικού National Geographic, το 1985

Ο ΡΩΣΙΚΟΣ "ΣΑΤΑΝΑΣ"

Ο ΡΩΣΙΚΟΣ "ΣΑΤΑΝΑΣ"

Το υπερόπλο που μπορεί να εξαφανίσει τη Βρετανία, τη Γαλλία ή το Τέξας

Η Ρωσία αποκάλυψε τον υπερηχητικό βαλλιστικό πύραυλο Satan 2 που είναι ικανός να σκορπίσει τον όλεθρο και θα χρησιμοποιείται μέχρι το 2020

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24