MEDIA

Live κληρώσεις, F4 γυναικών και στίβος

Live κληρώσεις, F4 γυναικών και στίβος

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, παρουσιάζει όλη την αθλητική μιντιακή επικαιρότητα της ημέρας...

Πάμε να δούμε τα νέα της εβδομάδα μία ημέρα μετά τη συμφωνία της ΕΡΤ για τη μετάδοση του Euro 2016, της Formula 1 και των παγκόσμιων στίβου.

Αύριο οι κληρώσεις σε OTE και Eurosport

Μεσημέρι Παρασκευής θα λάβουν χώρα οι κληρώσεις των προημιτελικών του Champions League και του Europa League με μετάδοση από το OTE Sport 1 αλλά και το Eurosport. Στις 13:00 ξεκινά αυτή του Champions League και στις 14:00 του Europa. Για τον ΟΤΕ παρουσιάζουν στην ειδική εκπομπή οι Τάσος Κολλίντζας, Βασίλης Σαμπράκος και Μιχάλης Τσόχος για το Champions και οι Στέφανος Αβραμίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας και Πάνος Βόγλης για το Europa ενώ μεταδίδει ο απεσταλμένος του ΟΤΕ Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

"Αθλητική Κυριακή"

Και αυτή την εβδομάδα η "Αθλητική Κυριακή" είχε μεγαλύτερη τηλεθέαση από το "Kick Off" του ΣΚΑΪ. Αν και ξεκίνησε με τηλεθέαση 10,5% ο ΣΚΑΪ σταδιακά έπεσε ως και στο 4,3% την ώρα που η "Αθλητική Κυριακή" της ΕΡΤ από το 7,2% που ξεκίνησε έφτασε ως και 9,5%, ενώ διαρκεί αρκετή ώρα παραπάνω...

Live το F4 του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ γυναικών

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ γυναικών, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 18 Μαρτίου και την Κυριακή 20 Μαρτίου στη Λευκάδα, με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και του Αθηναϊκού. Την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 16:00 θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός, Παναθηναϊκός – Αθηναϊκός και στις 19:00 ο δεύτερος ημιτελικός, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 12:00 θα προβληθεί ο μικρός τελικός και στις 15:00 ο μεγάλος τελικός και η απονομή του τροπαίου. Όλοι οι αγώνες του F4, θα προβληθούν ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports 7 σε περιγραφή, σχόλιο και ρεπορτάζ των Αργύρη Στεφανόπουλου και Σπύρου Δημολίτσα.

Παγκόσμιο Στίβου... από απόψε

Ωρα (Ελλάδος) 02:15 ξεκινά, στο Πόρτλαντ, το Παγκόσμιο του κλειστού στίβου και μεταδίδεται, ως γράψαμε από χθες , από την ΕΡΤ μέσω της ΕΡΤ2. Οι μεταδόσεις, και live και live delay, θα γίνουν ως και την Κυριακή. Το μεγάλο τουρνουά μεταδίδεται όμως live και από το Eurosport και μάλιστα, έχοντας έναν ξεχωριστό προσκεκλημένο, τον Περικλή Ιακωβάκη. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 400 μέτρα με εμπόδια και πρωταθλητής Ευρώπης πριν από 10 χρόνια στο Γκέτεμποργκ θα σχολιάσει τις προσπάθειες των Ελλήνων και ξένων αθλητών, οι οποίοι βλέπουν τη συγκεκριμένη διοργάνωση ως μία επίσημη πρόβα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο. Στην περιγραφή των αγώνων θα είναι για το Eurosport οι Κώστας Μπάκος και Παντελής Λουκίδης. Τα ξημερώματα της Παρακευής στις 4:00 ώρα Ελλάδας μπορείτε να παρακολουθήστε στο Sport24.gr LIVE την εξέλιξη των τελικών (Ανδρών και Γυναικών) στο επί κοντώ, με τη συμμετοχή των Στεφανίδη, Κυριακοπούλου και Φιλιππίδη.

Μηχανοκίνητα

Το grand prix της Μελβούρνης διεξάγεται το πρωί της Κυριακής, ώρα 070:00 Ελλάδος και θα μεταδοθεί live από το OTE Sport 5 και σε μαγνητοσκόπηση, από την ΕΡΤ, στις 14:00. Από το OTE Sport 5 θα μεταδοθεί και το grand prix του Κατάρ για το Moto GP, την Κυριακή στις 20:00.

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ