MEDIA

Κυριακή με… επτά σούπερ ντέρμπι στην TV!

Κυριακή με… επτά σούπερ ντέρμπι στην TV!

Από το Λίβερπουλ ως το Παρίσι κι από την Τούμπα ως το Μόναχο, τα ντέρμπι που καθηλώνουν και κάνουν την Κυριακή… ονειρεμένη για κάθε ποδοσφαιρόφιλο. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr Νίκος Μποζιονέλος.

Η αυριανή ημέρα είναι… ταμάμ για κάθε ποδοσφαιρόφιλο: σημειώστε την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, σπανίζει. Αν είχατε σκοπό να βγείτε από το σπίτι, σκεφτείτε το ξανά. Τι εννοώ; Όχι βάσει ενδιαφέροντος αλλά με χρονολογική σειρά:

* 15:30 Εβερτον – Λίβερπουλ, OTE Sport 1 σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου.

* 15:30 Άγιαξ – PSV Αϊντχόφεν, Novasports 3 σε περιγραφή Σπύρου Δημολίτσα.

* 18:00 Αρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, OTE Sport 1 σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη.

* 18:30 Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ, OTE Sport 3 σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά.

* 20:30 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, Novasports 1 σε περιγραφή Δημήτρη Κανελλάκη και Γιώργου Λυκουρόπουλου.

* 21:30 Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης, OTE Sport 3 σε περιγραφή Στέφανου Αβραμίδη.

* 22:00 Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσέιγ, Novasports 2 σε περιγραφή Γιώργου Λιώρη.

Ελέω των εν λόγω μεγάλων αγώνων, στον OTE TV θα βγει η έκτακτη εκπομπή «Στο ρυθμό των ντέρμπι» με παρουσιαστές τον Τάσο Κολλίντζα και τον Σωτήρη Κωσταβάρα, στις 17:30 από το OTE Sport 3 που θα μεταφέρουν όλα τα τελευταία νέα των ομάδων πριν τα μεγάλα ντέρμπι. Η εκπομπή θα συνεχιστεί στις 20:30 με τον απόηχο των αναμετρήσεων που προηγήθηκαν και το κλίμα του ντέρμπι που έπεται στην Μαδρίτη. Μετά τη λήξη του Ατλέτικο – Ρεάλ, η εκπομπή «Sports Show Highlights» (23:30) με παρουσιαστές τους Γιώργο Θαναηλάκη και Μιχάλη Τσόχο αναλαμβάνει να ξετυλίξει όλο το φιλμ της αγωνιστικής δράσης με στιγμιότυπα και πλούσιο ρεπορτάζ από τα τέσσερα πρωταθλήματα (Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία).

Εν Ελλάδι, φυσικά το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός κλέβει την παράσταση και από τις 17:00 οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα μπουν στο κλίμα των αγώνων με το «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα στο Novasports 1. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα μεταδοθεί η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Αντώνη Καρπετόπουλο να προστίθεται στην παρέα μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους ενώ Κώστας Ορφανός, Γιώργος Αμανατίδης και Γιάννης Μαντζουράκης σχολιάζουν πριν και μετά το ματς.

Ο αγώνας θα προβληθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, ενώ θα μεταδοθεί και σε μαγνητοσκόπηση το ίδιο βράδυ στις 00:00 από το Novasports 2. Για την παραγωγή του ντέρμπι της Τούμπας θα εργαστούν περισσότερα από 40 άτομα, ενώ η κάλυψη θα γίνει συνολικά με 15 κάμερες. Μεταξύ των οποίων θα είναι 1 ultra high speed, 2 super slow motion, 2 crane cameras και ασύρματη steady cam.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ