MEDIA

Κύπελλο Ελλάδος και… Πασκουάλ στον OTE TV

Κύπελλο Ελλάδος και… Πασκουάλ στον OTE TV

Το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος, τι θα δούμε στο «Pick & Roll» και άλλα πολλά…

Το Κύπελλο Ελλάδας βρίσκεται στην φάση των ομίλων και οι συνδρομητές των καναλιών OTE SPORT θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν σε όλα τα γήπεδα όπου διεξάγεται η 1η αγωνιστική, ώστε να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις.

H κάτοχος του στέμματος, ΑΕΚ, θα υποδεχθεί την Τρίτη 25/10 την Κασσιόπη, στις 19.30 (OTE SPORT 1HD), ενώ εντός έδρας θα αγωνιστούν και οι Ολυμπιακός, εναντίον του Πλατανιά, την Τετάρτη 26/10 (19.30, OTE SPORT 1HD), ο ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΛ, την Τετάρτη 26/10 (17.15, OTE SPORT 3HD) και ο Παναθηναϊκός με τον Ηρακλή, την Πέμπτη 26/10 (19.30, OTE SPORT 3HD). Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

Ημέρα

Ώρα

Αγώνας

Όμιλος

Κανάλι

Τρίτη 25/10

15.00

Καλλονής ΑΕΛ-Αγροτικός Αστέρας

1ος

OTE SPORT 1HD


15.00

Αιγινιακός-Άρης

5ος

OTE SPORT 3HD


17.15

Απόλλων Σμύρνης-ΟΦΗ

3ος

OTE SPORT 1HD


17.15

Πανθρακικός-Καλλιθέα

7ος

OTE SPORT 3HD


19.30

ΑΕΚ-Κασσιόπη ΑΟ

6ος

OTE SPORT 1HD

Τετάρτη 26/10

15.00

Πανιώνιος-Λεβαδειακός

8ος

OTE SPORT 1HD


15.00

ΠΑΣ Γιάννινα -Ξάνθη

4ος

OTE SPORT 3HD


17.15

Ατρόμητος Αθηνών-Παναιτωλικός

7ος

OTE SPORT 1HD


17.15

ΠΑΟΚ-ΑΕΛ

1ος

OTE SPORT 3HD


19.30

Ολυμπιακός-Πλατανιάς

2ος

OTE SPORT 1HD

Πέμπτη 27/10

15.00

Σπάρτη-Χανιά

2ος

OTE SPORT 1HD


15.00

Πανσερραϊκός -Κισσαμικός

8ος

OTE SPORT 2HD


17.15

Λαμία-Αναγέννηση Καρδίτσας

6ος

OTE SPORT 1HD


17.15

Αστέρας Τρίπολης-Βέροια

5ος

OTE SPORT 3HD


19.30

Παναθηναϊκός-Ηρακλής

3ος

OTE SPORT 3HD

Έπειτα από κάθε παιχνίδι, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα ενημερώνονται από τους ίδιους του πρωταγωνιστές των αγώνων για όσα συνέβησαν, μέσω αποκλειστικών δηλώσεων στην κάμερα των ΟΤΕ SPORT, ενώ με την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής, το OTE SPORT θα προβάλει συγκεντρωμένα όσα έγιναν το πρώτο τριήμερο της β' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος (Πέμπτη 27/10, 21.30), με προβάλλονται ειδικές αναλύσεις και αποκλειστικά ρεπορτάζ.

Τσάβι Πασκουάλ, ΝΒΑ και πολλά άλλα στο «Pick & Roll»

O Παναθηναϊκός Superfoods απέκτησε νέο προπονητή και ο ΟΤΕ TV τον συνόδευσε τις πρώτες ώρες παρουσίας του στην Ελλάδα. Όσα κατέγραψε η κάμερα των καναλιών OTE SPORT τα παρακολουθούμε στο «Pick & Roll»αυτή την Τρίτη (25/10, 20.00, OTE SPORT 4HD), με τον Βασίλη Σκουντή και καλεσμένο στο στούντιο τον πρώην διεθνή φόργουορντ, Μιχάλη Κακιούζη. Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι ο πρώτος Ισπανός head coach που αναλαμβάνει ελληνική ομάδα μπάσκετ και ο Κώστας Κατέβας τον περίμενε στο “Ελ. Βενιζέλος”, ώστε να μας μεταφέρει τις πρώτες του κινήσεις. Ακούμε όσα ειπώθηκαν, κατά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με τους “πράσινους”, αλλά και τι έκανε τις πρώτες ώρες παραμονής του στην χώρα μας.

Επίσης, ο Άρης Μπάρκας αποκαλύπτει στους συνδρομητές του OTE TV τι περιλαμβάνει η συμφωνία Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με το ΝΒΑ, για τη δημιουργία ακαδημίας νέων παικτών. Επίσης θα προβληθεί συνέντευξη του Μπράιαντ Ντάνστον, μετά το πρόσφατο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές. Ο Αμερικανός θυμάται τις ημέρες που πέρασε στον Πειραιά και αποκαλύπτει τι νοσταλγεί από την πατρίδα μας. Ακόμη, ανάλυση του Γιάννη Καλαμπόκη για τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της εβδομάδας, με τη βοήθεια γραφικών, αλλά και σχολιασμό της επικαιρότητας του ελληνικού μπάσκετ.

Δωρεάν περιοδικό για το ΝΒΑ, την Τρίτη με τη «Sport Day»

Η ειδική έκδοση για τη σεζόν που ξεκινά στο ΝΒΑ είναι εδώ και... χωράει πολλά. Ολοι οι παίκτες, η ανάλυση και των 30 ομάδων, τα συν και πλην καθεμιάς. Ειδικό φόκους στους Καβαλίερς και Γουόριορς των σταρ, αφιέρωμα στον Αντετοκούνμπο και τα άλλα δικά μας παιδιά, αναδρομή στους προηγούμενους Ελληνες που πέρασαν στον Ατλαντικό και στους νυν... «Ελληνες», που αγωνίστηκαν στα μέρη μας προτού εγκατασταθούν στις ΗΠΑ.

Αμερικανοί κορυφαίων ελληνικών συλλόγων και πρώην ΝΒΑερς δίνουν τα δικά τους προγνωστικά σχετικά με τα φαβορί, τον MVP, τις εκπλήξεις. Ποιοι είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι, ποιοι πέτυχαν τη μεγαλύτερη αύξηση στις αποδοχές, ποιες οι σημαντικότερες μετακινήσεις. Γνωρίστε τους ρούκις, μάθετε ποιοι πάγκοι άλλαξαν κάτοχο, δοκιμάστε τις γνώσεις σας σε κουίζ, χαθείτε στον κόσμο των αριθμών. Κι όλα αυτά, χωρίς καμία επιβάρυνση, μόνο με 0.90 στη «Sport Day» της Τρίτης.

Κύπελλο Γερμανίας στη Nova

Oι φίλοι του γερμανικού ποδοσφαίρου την Τρίτη 25 Οκτωβρίου στις 21:45 θα παρακολουθήσουν στο Novasports4HD το νοκ άουτ αγώνα Γκλάντμπαχ – Στουτγάρδη για τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας. Στην περιγραφή θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης. Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στις 21:45 το Novasports1HD θα δείξει τη νοκ άουτ αναμέτρηση Μπάγερν – Άουγκσμπουργκ σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη.

"Στο Φιλέ" με Πελεκούδα

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου στις 19:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Novasports1HD, την εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη και καλεσμένο τον Παναγιώτη Πελεκούδα. Ο διεθνής κεντρικός του Παμβοχαϊκού, θα αναφερθεί στο νικηφόρο ξεκίνημα της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Volley League Πάμε Στοίχημα, έπειτα από τη νίκη κόντρα στον Ηρακλή Χαλκίδας, θα μιλήσει για το που μπορεί να φτάσει φέτος ο Παμβοχαϊκός, αλλά και για τις προσωπικές του φιλοδοξίες. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ και highlights από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Volley League, αλλά και όλη την αθλητική δραστηριότητα από το βόλεϊ. Σε ειδικό ρόλο ο παλαίμαχος βολεϊμπολίστας, Βασίλης Κουρνέτας, θα αναλύει όλα τα τεκταινόμενα στο χώρο των φιλέ.

Six Day Cycling Series στο Eurosport

Μία νέα σειρά αγώνων της ποδηλασίας πίστας, η Six Day Series, έρχεται στο Eurosport, στην εναρκτήρια σεζόν του, 2016/17. Το Eurosport, το “Σπίτι της Ποδηλασίας”, κατέχει τα παγκόσμια αποκλειστικά δικαιώματα και σε συνεργασία με τους διοργανωτές θα βοηθήσει στην ανάπτυξη και πρόοδο της διοργάνωσης μέσα από στρατηγικές συμφωνίες με τα τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα σε ολόκληρο τον κόσμο. H Six Day Series ανήκει και διοργανώνεται από την Madison Sports Group και σε αυτή θα συμμετάσχουν οι κορυφαίοι επαγγελματίες ποδηλάτες του κόσμου, όπως για παράδειγμα ο Mark Cavendish, ο Sir Bradley Wiggins, οι Βέλγοι, Kenny de Ketele και Moreno de Pauw και το δίδυμο από τη Γαλλία των Morgan Kneisky και Benjamin Thomas. Σε αυτή την καινοτόμο μορφή, το σκηνικό θα θυμίζει την ατμόσφαιρα ενός πάρτι, με όμορφη μουσική και διασκέδαση που θα συνθέτουν το φόντο της δράσης εντός πίστας.

Ο πρώτος γύρος θα διεξαχθεί από τις 25 Οκτωβρίου στο Lee Valley VeloPark, το μέρος που φιλοξένησε την ποδηλασία πίστας στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου το 2012. Οι υπόλοιποι γύροι της διοργάνωσης θα διεξαχθούν στο Άμστερνταμ, το Βερολίνο, την Κοπεγχάγη και ο τελικός θα λάβει χώρα στην Πάλμα της Μαγιόρκα.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ