MEDIA

Κύπελλα, μεταδόσεις, εκπομπές, καλεσμένοι!

Κύπελλα, μεταδόσεις, εκπομπές, καλεσμένοι!

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, παρουσιάζει τη μεσοβδόμαδη τηλεοπτική, και όχι μόνο, δράση Κύπελλο Ελλάδας σε Sport24 Radio 103,3 και Cosmote TV.

Το Κύπελλο Ελλάδας συνεχίζεται με την διεξαγωγή της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων και με... τριήμερο αγώνων, όλοι μεταδίδονται από τα κανάλια Cosmote Sport της Cosmote TV ( δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα ). Η αρχή γίνεται σήμερα με πέντε αναμετρήσεις. Στις 15:00 ο Πλατανιάς φιλοξενεί τη Σπάρτη, ενώ την ίδια ώρα παίζουν Αγροτικός Αστέρας – ΠΑΣ Γιάννινα. Συνέχεια στο πρόγραμμα στις 17:15 με τον εντός έδρας αγώνα του Αρη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Σέντρα την ίδια στη Βέροια, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον Αιγινιακό. Φινάλε στην πρώτη ημέρα με την έξοδο της ΑΕΚ στην Καρδίτσα κόντρα στην Αναγέννηση (19:30).

Εξι αναμετρήσεις έχει το πρόγραμμα της Τετάρτης (30/11), με την αρχή να γίνεται στις 15:00 με τα ματς: Λάρισα – Πανελευσινιακός, Κασσιόπη – Λαμία και Παναιτωλικός – Πανθρακικός. Ηρακλής – Απόλλων Σμύρνης και Κισσαμικός – Πανιώνιος παίρνουν την σκυτάλη στις 17:15, ενώ ο ΟΦΗ στις 19:30 παίζει εντός έδρας με τον Παναθηναϊκό.

Η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου ολοκληρώνεται την Πέμπτη (12/11). Ξάνθη – Καλλονή και Λεβαδειακός – Πανσερραϊκός ανοίγουν το πρόγραμμα στις 15:00. Καλλιθέα – Ατρόμητος και Τρίκαλα – ΠΑΟΚ παίζουν στις 17:15. Ο αγώνας Χανιά - Ολυμπιακός (19:30) κλείνει το τριήμερο της δράσης του Κυπέλλου. Για να ακούσεις όλους τους αγώνες του Κυπέλλου, ρεπορτάζ και σχόλια, μείνε συντονισμένος στον Sport24 Radio 103,3!

Basketball Champions League

Σήμερα, Τρίτη μεταδίδονται στις 19:00 το Ζιελόνα Γκόρα – ΑΕΚ από το Novasports 2 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα και στις 21:30 το Παρτίζαν – Ντιναμό Σάσαρι από το Novasports 3 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη. Στις 00:00 σε μαγνητοσκόπηση θα προβληθεί το Άρης – Μονακό από το Novasports 3, αγώνας που μεταδίδεται live στις 21:00 από την ΕΡΤ3. Την Τετάρτη μεταδίδονται στις 19:00 το ΠΑΟΚ – Βέντσπιλς από το Novasports 2 και στις 21:30 το Βαρέζε – Όλντενμπουργκ από το Novasports 3.

Και επίσημα… Κύπελλο Ισπανίας στην ΕΡΤ

Το Κύπελλο Ισπανίας ή, αλλιώς, Copa del Rey, θα μεταδίδεται στην ΕΡΤ για τα επόμενα δύο χρόνια όπως διαβάσατε στο Sport24.gr . Η ανακοίνωση αναφέρει ότι « Η δημόσια τηλεόραση εξασφάλισε την τηλεοπτική κάλυψη της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της χώρας της Ιβηρικής. Η συμφωνία περιλαμβάνει τρεις «ζωντανές» μεταδόσεις σε κάθε αγωνιστικό τριήμερο, αρχής γενομένης από τη φάση των «32»., ήτοι… από απόψε στις 23:00, με την απευθείας μετάδοση του Μπέτις – Ντεπορτίβο α Κορούνια», από την ΕΡΤ1. Τον αγώνα περιγράφει ο Βασίλης Μπακόπουλος. Αύριο, Τετάρτη 30/11 στις 23:00, θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ1 ο αγώνας της Χέρκουλες με την κάτοχο του τίτλου, Μπαρτσελόνα. Τον αγώνα περιγράφει ο Γιώργος Χαϊκάλης. Την Πέμπτη 01/12/ και ώρα 23:00, τη σκυτάλη παίρνει η ΕΡΤ3 με την απευθείας μετάδοση της αναμέτρησης του ισπανικού Βορρά, μεταξύ της Ράσινγκ Σανταντέρ και της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Τον αγώνα περιγράφει ο Δημήτρης Μπουμπουγιατζής». Ο τελικός μεταδίδεται από τη Nova, η οποία πέρυσι εξασφάλισε τους τελικούς για τρία χρόνια.

Σαμπόνις, Σκαριόλο και Γκέιμπριελ απόψε στο «Pick & Roll»

Πλούσια θεματολογία και αποκλειστικά θέματα φιλοξενεί απόψε η εκπομπή «Pick & Roll» στις 20:00 στο Cosmote Sport 4. Ο Βασίλης Σκουντής επέστρεψε από την Κωνσταντινούπολη, όπου έγινε η κλήρωση για το Eurobasket 2017 με συνεντεύξεις του Άρβιντας Σαμπόνις, του Σέρτζιο Σκαριόλο και του Άρη Ζώη, προέδρου της επιτροπής διοργανώσεων νέων στην FIBA Europe. Ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της Εθνικής; Επίσης, θα ακούσουμε τι είχε να πει αποκλειστικά στην κάμερα των καναλιών Cosmote Sport ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού, Κένι Γκέιμπριελ, για τις πρώτες ημέρες του στην Αθήνα και τους “πράσινους”.

«Στο Φιλέ» με Καραμπέτσο, «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» με Μαμούρη

Σήμερα στις 19:00 θα προβληθεί στο Novasports1 H η εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη και καλεσμένο τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ), Γιώργο Καραμπέτσο, ο οποίος θα αναφερθεί σε όλα τα ζητήματα που αφορούν το χώρο του βόλεϊ. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ και highlights από την 6η αγωνιστική πρωταθλήματος της Volley League, αλλά και όλη την αθλητική δραστηριότητα από το βόλεϊ.

Νωρίτερα, στις 18:00 η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» με τον Διονύση Στρούμπο θα καλύψει όλη την αθλητική δραστηριότητα γύρω από το χώρο του υγρού στίβου. Καλεσμένος θα είναι ο προπονητής του Παλαιού Φαλήρου, Νίκος Μαμούρης. Στις 19:00 θα ακολουθήσει στο Novasports3HD η αναμέτρηση Ελλάδα – Ολλανδία για το World League Γυναικών. Στην περιγραφή θα είναι ο Κώστας Τατάκης και στο ρεπορτάζ ο Γιάννης Φάκαρος.

Ηλυσιακός – Ρόδος σε live streaming

Διαδικτυακή live κάλυψη θα τύχει η σημαντική ποδοσφαιρική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 15:00 στο γήπεδο του Ζωγράφου, για τη Γ’ Εθνική, με τον Ηλυσιακός να υποδέχεται τη Ρόδο. Το παιχνίδι θα μεταδώσει σε live streaming το telesport.gr σε συνεργασία με το xxsports.org της Ρόδου.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ