MEDIA

Κρέτσος: "Σε 3 μήνες σε διαβούλευση ο νόμος για το ψηφιακό ραδιόφωνο"

Κρέτσος: "Σε 3 μήνες σε διαβούλευση ο νόμος για το ψηφιακό ραδιόφωνο"

Τι είπε ο γ.γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος την Εκδήλωση με θέμα "Το Ραδιόφωνο στην ψηφιακή εποχή" πραγματοποιήθηκε στο περίπτερο της 24MEDIA στην 82η ΔΕΘ.

Εντός του 2017 θα είναι έτοιμος να βγει σε διαβούλευση ο χάρτης και ο νόμος για το ψηφιακό ραδιόφωνο, σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Λευτέρης Κρέτσος στην συζήτηση που διοργανώθηκε στο περίπτερο της 24MEDIA στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ο γ.γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, είπε ακόμη πως εντός εξαμήνου, το ΕΣΡ θα είναι έτοιμο να δώσει τις άδειες για το ψηφιακά ραδιόφωνα. "Όταν μια χώρα αποφασίζει να κρατήσει μια ευρωπαϊκή στάση, δεν μπορεί να το κάνει αλά καρτ. Αν κάποιοι θεωρούν λάθος ότι οι καναλάρχες έχουν πληρώσει 100 εκατομμύρια από τα τέλη χρήσης των συχνοτήτων και τον φόρο της τηλεόρασης και ότι με κοινή απόφαση του ΕΣΡ διαμορφώνεται η τιμή εκκίνησης στα 35 εκατομμύρια είναι άλλο θέμα".

Στην συζήτηση που διεξήχθη στο περίπτερο της 24MEDIA, εκτός από τον κ. Κρέτσο, μίλησαν ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και ενημέρωσης του ομίλου, Κώστας Αρβανίτης, ο οποίος μίλησε για την επικείμενη ανάπτυξη της 24MEDIA στη Βόρεια Ελλάδα, εξηγώντας ότι έχουν ήδη προχωρήσει οι διαδικασίες ξεχωριστής δυναμικής δομής για το Ραδιόφωνο 24/7 και όλα τα brand του ομίλου.

Στη συζήτηση, έλαβε μέρος επίσης και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κανελλόπουλος, ο οποίος μίλησε για την υπάρχουσα κατάσταση στο ραδιοφωνικό τοπίο, εκτιμώντας παράλληλα ότι είναι δύσκολο με βάση την σημερινή κατάσταση να προχωρήσει σε τόσους λίγους μήνες η αδειοδότηση για τα ψηφιακά ραδιόφωνα.

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν στην συμπρωτεύουσα μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του NEWS 247

Ο Όμιλος της 24MEDIA συμμετέχει για πρώτη χρονιά στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με δικό της branded περίπτερο (Υπαίθριος Χώρος Β13 stand 05) στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ