MEDIA

Κληρώσεις, απεργίες, σνούκερ, φιέστα!

Κληρώσεις, απεργίες, σνούκερ, φιέστα!

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, γράφει για την τηλεοπτική κάλυψη του φινάλε της Super League, των κληρώσεων σε Champions και Europa League και ό,τι άλλο μιντιακό κυκλοφορεί.

Απεργία διαρκείας ενόψει;

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) αποφάσισε ομόφωνα την έναρξη των απεργιακών κινητοποιήσεων την ερχόμενη εβδομάδα προκειμένου να υπερασπιστούμε τα ασφαλιστικά ταμεία και τους πόρους τους. Η ΠΟΕΣΥ συγκαλεί την ερχόμενη Δευτέρα σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων όλων των Ενώσεων του Κλάδου, για συντονισμό απεργιακού αγώνα διαρκείας.

Εχει κληρώσεις αύριο

Η κλήρωση των ημιτελικών σε Champions και Europa League θα λάβει χώρα αύριο, Παρασκευή με μετάδοση από το Eurosport αλλά και από τον OTE TV. Η εκπομπή σε παρουσίαση Τάσου Κολλίντζα, Βασίλη Σαμπράκου και Μιχάλη Τσόχου θα ξεκινήσει στις 12:00, στις 12:30 η κλήρωση του Champions League σε σχολιασμό του Πάνου Μάλαμα και στις 13:30 η κλήρωση του Europa League με τους Στέφανο Αβραμίδη, Σωτήρη Κωσταβάρα και Πάνο Βόγλη στο στούντιο.

Κληρώσεις, απεργίες, σνούκερ, φιέστα!

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο υπεύθυνος Τύπου της UEFA, Πέντρο Πίντο, ενώ τις κληρώσεις θα πραγματοποιήσει ο Γενικός Γραμματέας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Τζιόρτζιο Μαρκέτι, με τη βοήθεια των Ντέγιαν Στάνκοβιτς (Champions League) και Αλεξάντερ Φράι (Europa League).

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σνούκερ ζωντανά στο Eurosport!

Η κορύφωση της σεζόν του σνούκερ έφτασε, καθώς οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο θα βρεθούν στο Σέφιλντ της Αγγλίας και στο ατμοσφαιρικό θέατρο Crucible για να διεκδικήσουν τον σημαντικότερο τίτλο του παιχνιδιού και το Eurosport θα σας μεταφέρει στην καρδιά της δράσης. Η υψηλού επιπέδου τεχνική αλλά και η πνευματική τους δύναμη θα δοκιμαστούν σε έναν μαραθώνιο Σνούκερ που κάθε χρόνο μας χαρίζει μοναδικές στιγμές.

Οι μεταδόσεις ξεκινούν στις 12 το μεσημέρι καθημερινά με το 1ο αγωνιστικό μέρος. Το δεύτερο μέρος θα ξεκινά στις 16:30 και το τρίτο στις 21:00. Το Eurosport, όπως κάθε χρόνο, θα καλύψει την διοργάνωση από το Σάββατο 16 Απριλίου που ξεκινά ο Α’ γύρος μέχρι και τον τελικό (1 και 2 Μαΐου) με καθημερινές μεταδόσεις σε Eurosport 1 και Eurosport 2.

24 Ronnie O’ Sullivan

Ο Stuart Bingham θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, ενώ οι Ronnie O’ Sullivan, Mark Selby, Neil Robertson, John Higgins, Shaun Murphy και Mark Williams θα ήθελαν να προσθέσουν άλλον έναν στη συλλογή τους. Την ίδια στιγμή οι νεαροί σταρ Judd Trump και Mark Allen θεωρούν ότι έχει έρθει η δική τους σειρά να γευτούν τη δόξα του Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

Related content

Προσωπικό σχόλιο; Το περιμένω με μεγαλύτερη αδημονία και από το Super Bowl!

Λεπτό προς λεπτό το φινάλε της Super League…

Την προσεχή Κυριακή 17 Απριλίου ζωντανά, αποκλειστικά και σε παράλληλη μετάδοση μέσα από τη ζώνη «Παίζουμε Ελλάδα» μεταδίδονται και οι οκτώ αγώνες της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της Super League, λεπτό προς λεπτό στο Novasports 1 και όλοι επιμέρους από τα αθλητικά κανάλια της Nova Η κάλυψη της θα ξεκινήσει από τις 17:30 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα, από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD και την απευθείας μετάδοση των αγώνων, οι οποίοι θα προβληθούν και από τα υπόλοιπα αθλητικά κανάλια της Nova.

Συγκεκριμένα οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν τους αγώνες, Ολυμπιακός – ΑΕΛ Καλλονής από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή των Άγγελου Στυλιάδη και Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ των Νίκου Γαβαλά και Βασίλη Κωνσταντόπουλου, Λεβαδειακός - ΑΕΚ από το Novasports 3 σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ των Γιώργου Αργυρόγλου και Μανώλη Βογιατζάκη, Παναθηναϊκός - Πανθρακικός από το Novasports 4 σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ των Νίκου Τζουάννη και Γιάννη Φάκαρου, Πλατανιάς - ΠΑΟΚ από το Novasports 6 σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη και ρεπορτάζ του Σπύρου Δημολίτσα και του Κωστή Μπότσαρη.

Παράλληλα θα παρακολουθήσουν και τις αναμετρήσεις Ηρακλής - Παναιτωλικός από το Novasports 7 σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα, Πανιώνιος - Ατρόμητος από το Novasports 24 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Γιώργου Βασιλείου και Αποστόλη Λάμπου, Αστέρας Τρίπολης - Βέροια από το Novasports Extra 1 (θέση 291 στον Ηλεκτρονικό Οδηγό Προγράμματος της Nova) σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου και Γιώργου Μαρκόπουλου και Skoda Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα από το Novasports Extra 2 (θέση 292 στον Ηλεκτρονικό Οδηγό Προγράμματος της Nova) σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Διονύση Στρούμπου. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με το «τρίτο ημίχρονο» και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

και live η φιέστα του Ολυμπιακού

Παράλληλα, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που θ’ ακολουθήσει αμέσως μετά τον αγώνα των «ερυθρόλευκων» με την ΑΕΛ Καλλονής, από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD αλλά και μέσω του Web TV του Novasports.gr.

Κληρώσεις, απεργίες, σνούκερ, φιέστα!

Τρισάγιο στα θύματα του Hillsborough

Εικοσιεπτά χρόνια συμπληρώνονται φέτος απ’ τη τραγωδία του Hillsborough. H Πανελλήνια Λέσχη φίλων Λίβερπουλ, με τη σύμφωνη γνώμη του Hillsborough Justice Campaign και της Liverpool FC, τελεί Τρισάγιο στη μνήμη των 96 θυμάτων, στην Εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου (Ομόνοια). Το Τρισάγιο θα τελεσθεί την Παρασκευή 15-4-2015 & ώρα 17:06, στον Ιερό Ναό του Αγ. Κωνσταντίου (περιοχή Ομόνοιας, 3 λεπτά από Μετρό). Παράλληλα θα κατατεθεί από εκπρόσωπους της Λέσχης, στεφάνι στο Μνημείο του Hillsborough στο Anfield την ίδια μέρα.

Live το Ολυμπιακός – ΑΟ Θήρας

Οι φίλοι του βόλεϊ την Παρασκευή 15 Απριλίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια Novasports τον 1ο τελικό, Ολυμπιακός – ΑΟ Θήρας για τα play offs της Α1 βόλεϊ Γυναικών. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:30 και θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και από το Web TV του Novasports.gr. Στην περιγραφή από το κλειστό του Ρέντη θα είναι οι Ισίδωρος Πρίντεζης και Παντελής Λώλης, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρουν οι Ηλίας – Παπαϊωάννου και Τάσος Μπαϊρακτάρης.

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ