MEDIA

Κινήσεις καναλαρχών και εκδοτών, ΠΣΚΔ με ντέρμπι!

Κινήσεις καναλαρχών και εκδοτών, ΠΣΚΔ με ντέρμπι!

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, γράφει τις εξελίξεις στο μιντιακό και εκδοτικό τοπίο αλλά και βρίσκει τα σημαντικότερα (τηλεοπτικά) ματς του 4ημέρου.

Πάει Κύπρο το Εpsilon TV!

Κίνηση έκανε και το Εpsilon TV του Φίλιππου Βρυώνη, που δεν μετείχε καν στη δημοπρασία: θέλει να εκπέμπει μέσω του Plus TV στην Κύπρο! Εξ ου και το Plus TV απέστειλε αίτημα προς την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης για έγκριση σημαντικών αλλαγών στη μετοχική του δομή. Σε παρόμοια κίνηση προχώρησε πριν από χρόνια το τηλεοπτικό κανάλι ΛΟΓΟΣ που χωρίς την έγκριση της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης άλλαξε την εμπορική του ονομασία και άρχισε να εκπέμπει ως Mega (και «έφαγε» πρόστιμο 100.000 κυπριακών λιρών επειδή δεν είχε ενημερώσει την Αρχη).

Σκληρή στάση το Star

Εμφανής είναι πια, μετά τον Alpha, η αλλαγή στρατηγικής που ακολουθεί και το Star στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών που μετά τη διακριτική αντιπολιτευτική γραμμή μετά το τέλος της δημοπρασίας, τα τελευταία 24ωρα ανέβασε τους τόνους και έχει σκληρύνει τη στάση του, τόσο απέναντι στην κυβέρνηση όσο και στον Χρήστο Καλογρίτσα που κέρδισε τη μία από τις τέσσερις άδειες. Ωστόσο, παραμένουν άγνωστες ακόμη οι προθέσεις της ιδιοκτησίας (οικογένεια Βαρδινογιάννη) για την επόμενη ημέρα ενώ ήδη υπήρξαν οι πρώτες αποχωρήσεις (Δήμητρα Καλφούντζου – φωτό, Βαλεντίνη και Αγαθή Ράντη).

Κινήσεις καναλαρχών και εκδοτών, ΠΣΚΔ με ντέρμπι!


Μαρινάκης για Mega

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να έχει διερευνήσει το περιβάλλον με στελέχη τραπεζών για την πιθανότητα να αποκτήσει... μέρος του Mega (υποδομές, αρχειοθήκη κ.ά.), ενώ οι πρόσφατες συναντήσεις με τον Σταύρο Ψυχάρη ενίσχυσαν τα σενάρια που τον ήθελαν να κάνει επαφές και με τους μεγαλομετόχους του καναλιού της Μεσογείων. Στο οποίο Mega επικρατεί πια εικόνα διάλυσης με άδεια γραφεία ( δείτε το ρεπορτάζ του news247.gr ).

Για ένα… βοσκοτόπι

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση το θρίλερ με τον διαγωνισμό για τις 4 νέες τηλεοπτικές άδειες. Αυτήν τη φορά στο κάδρο μπήκαν τα πόθεν έσχες των υπερθεματιστών και ειδικά του Χρήστου Καλογρίτσα (-το παραδέχθηκε ο ίδιος ο πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής που διενέργησε τον διαγωνισμό Χ. Δουληγέρης) με το… βοσκοτόπι 5.029 στρεμμάτων στην Ιθάκη , καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο τα απαιτούμενα κεφάλαιά της εταιρείας του. Όπως είναι φυσικό σύσσωμη η αντιπολίτευση και τα εν λειτουργία κανάλια αμφισβητούν την αξιοπιστία των περιουσιακών στοιχείων που προσκομίστηκαν.

Απληρωσιές στον ΔΟΛ

Κρίσιμες ώρες διάγει ο ΔΟΛ μετά την καθυστέρηση στην καταβολή της μισθοδοσίας. Οι εκπρόσωποι εργαζομένων των «Νέων» και του «Βήματος» συναντήθηκαν με τον Αντώνη Καρακούση ο οποίος τους ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα καταβολής έστω ενός 15νθημερου και ότι τον Σεπτέμβριο το προσωπικό θα μείνει απλήρωτο ανεβάζοντας τα οφειλόμενα στους 4 μήνες. Με τον Σταύρο Ψυχάρη, απόντα και να ενημερώνει μέσω τρίτων, εξ ου και υπάρχει πρόταση για απεργιακή κινητοποίηση.

Τζίγκερ, Κυριακού, Θέμος στην Εξεταστική

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης από τον τηλεοπτικό σταθμό Star και ο Θοδωρής Κυριακού από τον ΑΝΤ1 θα είναι οι επόμενοι μάρτυρες, τους οποίους αποφάσισε να καλέσει η Εξεταστική Επιτροπή που ερευνά τη νομιμότητα χορήγησης δανείων από τράπεζες σε κόμματα και Μέσα Ενημέρωσης, προκειμένου να καταθέσουν την ερχόμενη Τρίτη και Πέμπτη, 20 και 22 Σεπτεμβρίου. Ο εκδότης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» Θέμος Αναστασιάδης, απέστειλε επιστολή, με την οποία κάνει γνωστό ότι απουσιάζει στο εξωτερικό για προσωπικούς λόγους, αλλά δεν αρνείται να προσέλθει για να καταθέσει στην Εξεταστική. Διευκρινίζει ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα σε 15 ημέρες και ζητά από την Εξεταστική να προσδιορίσει ακριβή ημερομηνία για την κατάθεσή του.

Super League στον Sport24 Radio και στη Nova

Κινήσεις καναλαρχών και εκδοτών, ΠΣΚΔ με ντέρμπι!


Δεύτερη ημέρα, αγωνιστική… 4. Παίζουν (και εσείς ακούτε – όπως και το νέο πρόγραμμα του Sport24 Radio 103,3 - και βλέπετε):
* Σάββατο 16:00, Ξάνθη – Πανιώνιος: περιγράφει για τον Sport24 Radio 103,3 ο Παναγιώτης Συρόπουλος, τηλεοπτικά μεταδίδεται από το Novasports 2 σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη.
* Σάββατο 18:15, Πλατανιάς – Λεβαδειακός: περιγράφει για τον Sport24 Radio 103,3 ο Λευτέρης Αντωνακάκης, τηλεοπτικά μεταδίδεται από το Novasports 1 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου.
* Σάββατο 20:00, Βέροια – ΑΕΚ: περιγράφει για τον Sport24 Radio 103,3 ο Κώστας Τσιμόπουλος, τηλεοπτικά μεταδίδεται από το Novasports 2 σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου.
* Κυριακή 16:00, Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: περιγράφει για τον Sport24 Radio 103,3 ο Μπάμπης Τσιμπίδας, τηλεοπτικά μεταδίδεται από το Novasports 2 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη.
* Κυριακή 18:15, Κέρκυρα – Λάρισα: περιγράφει για τον Sport24 Radio 103,3 ο Βικέντιος Παργινός, τηλεοπτικά μεταδίδεται από το Novasports 3 σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη.
* Κυριακή 18:15, Ατρόμητος – Παναιτωλικός: περιγράφει για τον Sport24 Radio 103,3 ο Θανάσης Ζαχάκης, , τηλεοπτικά μεταδίδεται από το Novasports 2 σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου.
* Κυριακή 20:00, Ηρακλής – Ολυμπιακός: περιγράφει για τον Sport24 Radio 103,3 ο Θωμάς Καλέσης, τηλεοπτικά μεταδίδεται από το Novasports 1 σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη.
* Δευτέρα 19:30, Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ: περιγράφει για τον Sport24 Radio 103,3 ο Νίκος Σαλάκης, τηλεοπτικά μεταδίδεται από το Novasports 1 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

ΠΣΚΔ με (τηλεοπτική) δράση

Από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ντέρμπι… υπάρχουν. Το σημαντικότερο είναι το Derby d' Italia, Ίντερ - Γιουβέντους την Κυριακή στις 19:00 στο OTE Sport 7. Απόψε στις 22:00 έχει Τσέλσι – Λίβερπουλ στο OTE Sport 1 και την Κυριακή στις 21:45 στο Novasports 2 το Μαρσέιγ - Λιόν σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου.

Στα μηχανοκίνητα, η Formula 1 βρίσκεται στην 15η αγωνιστική και ο Λιούις Χάμιλτον στην κορυφή της βαθμολογίας, με 250 βαθμούς. Ακολουθεί με 248 ο έτερος οδηγός της Mercedes, Νίκο Ρόσμπεργκ που επιδιώκει την ανατροπή στο σιρκουί Marina Bay της Σιγκαπούρης. Το grand prix μεταδίδεται την Κυριακή στις 15:00 από OTE TV και ΕΡΤ. Στα μικρόφωνα της ΕΡΤ, οι δημοσιογράφοι, Νίκος Κορόβηλας και Ηλίας Παπαϊωάννου. Καλεσμένοι στο στούντιο, ο βετεράνος οδηγός αγώνων Παύλος Χουρδάκης και η δημοσιογράφος του Ειδικού Τύπου, Πόπη Παπαμιχαήλ.

Ο ΟΤΕ ΤV βρέθηκε στην Σιγκαπούρη και εξασφάλισε αποκλειστική συνέντευξη του εκτελεστικού διευθυντή της Mercedes, Πάντι Λόου. Μιλώντας στον απεσταλμένο των καναλιών ΟΤΕ SPORT, Γιάννη-Μάριο Παπαδόπουλο, ο Bρετανός αποκαλύπτει τους λόγους που η εταιρεία του είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια κατασκευαστών και διεκδικεί ένα ακόμα “στέμμα”.

Με συνέντευξη Μπουρούση

Κινήσεις καναλαρχών και εκδοτών, ΠΣΚΔ με ντέρμπι!


Η πρώτη μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη του Γιάννη Μπουρούση μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού προβάλλεται αύριο, Σάββατο στις 12:00 στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Goal Χωρίς Σύνορα» με τον Μανώλη Σφακάκη. Ο άσος του «εξάστερου» μίλησε στη Χριστίνα Βραχάλη για το φετινό ρόστερ και τους στόχους του Παναθηναϊκού, την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, την Ευρωλίγκα, τους Αγγελόπουλους και την επιστροφή στο ΣΕΦ ως αντίπαλος.

Επιστρέφει το «PRESSing» στην ΕΡΤ3

Από τη Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου, η εβδομαδιαία αθλητική εκπομπή «PRESSing» με τον Τάσο Σταμπουλή επιστρέφει στην ΕΡΤ3. Κάθε Δευτέρα βράδυ στις 22.00 και για μία ώρα, ο παλμός της αθλητικής επικαιρότητας χτυπάει στο τρίτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης. Με αποκλειστικές συνεντεύξεις, απευθείας συνδέσεις και εκλεκτούς καλεσμένους στο στούντιο, που αναλύουν το προσκήνιο και το παρασκήνιο της ειδησεογραφίας, το «PRESSing» προσφέρει σφαιρική ενημέρωση για τις επιτυχίες, τα προβλήματα και την προοπτική που έχει ο χώρος του αθλητισμού.

Στο ΚΡΗΤΗ TV ο Εργοτέλης

Πέρυσι έδειχνε τα ματς του ΟΦΗ, φέτος το ΚΡΗΤΗ TV έκανε νέα συμφωνία με ομάδα Γ’ Εθνικής του νησιού: τον Εργοτέλη. Ο σύλλογος ανακοίνωσε τη συμφωνία για την απευθείας μετάδοση των εντός έδρας αγώνων της ομάδας για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2016-17.

Μυρίζει... μπάλα στο radiosun.gr

Από την Κυριακή, και κάθε εβδομάδα από τις 20:00 ωώς τις 22:00, ο μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός www.radiosun.gr φιλοξενεί την πρώτη του αθλητική εκπομπή με τίτλο "Μυρίζει... μπάλα". Ο Σωκράτης Μόσχος φορώντας ένα διαφορετικό κασκόλ ομάδας σας παραθέτει μέσα από το μικρόφωνο όλη την ειδησεογραφία και όσα συμβαίνουν στα σπορ ενώ θα φιλοξενεί πάντα και έναν εκλεκτό καλεσμένο.

Με live ενημέρωση αγώνων της Super League, αναφορά σε όλα τα πρωταθλήματα εντός και εκτός συνόρων, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο, χάντμπολ και όλα τα υπόλοιπα αθλήματα.

Επιστρέφει το «Live U» με την Τσαπανίδου

Κινήσεις καναλαρχών και εκδοτών, ΠΣΚΔ με ντέρμπι!


Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου επιστρέφει η Πόπη Τσαπανίδου στο STAR και στην εκπομπή της Live U, καθημερινά 10.00-12.00. Καταγράφουν και αναλύουν καθημερινά από τις 10.00 ως τις 12.00 τα γεγονότα που συνθέτουν την εγχώρια και διεθνή επικαιρότητα. Μια δίωρη ενημερωτική εκπομπή, που στοχεύει στην πληροφόρηση των πολιτών και επιδιώκει τη συμμετοχή τους στην παρουσίαση και την ανάλυση των γεγονότων. Μέσω των social media οι τηλεθεατές αποκτούν τη δική τους δυνατή «φωνή» και βρίσκουν άμεση ανταπόκριση στα ερωτήματά τους.

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ