MEDIA

Κι άλλον... "παίκτη" έχασε μέσα από τα χέρια του ο Αλαφούζος!

Κι άλλον... "παίκτη" έχασε μέσα από τα χέρια του ο Αλαφούζος!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τούτη η μετακίνηση θα προκαλέσει πολλή κουβέντα. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Η Ευαγγελία Αραβανή θα είναι, οριστικά, η παρουσιάστρια του φετινού «Dancing with the Stars» που θα προβληθεί από τον ΑNT1. Παρουσιάστρια και κανάλι τα έχουν βρει κι απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις.

Η 32χρονη Λευκαδίτισσα, Αραβανή, παρουσίασε το «My Style Rocks» στον ΣΚΑΪ, στο α’ μισό της σεζόν, με πολύ μεγάλη επιτυχία. Το 2005 είχε αναδειχθεί Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία τον ΑΝΤ1 και μετά μπήκε σε εκπομπή, στο «Όμορφος κόσμος το πρωί» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Κι άλλον... "παίκτη" έχασε μέσα από τα χέρια του ο Αλαφούζος!
PANORAMA PRESS

Τον Οκτώβριο του 2008, ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή «TaSPY TV» μαζί με τον Σωτήρη Διαμαντή στον Alpha, αλλά προβλήθηκαν μόνο δύο εκπομπές. Μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα ως παρουσιάστρια, επέστρεψε το 2012 μέσα από την εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» στον Alpha, στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού. Μετά από δύο εβδομάδες, της ανακοινώθηκε από το κανάλι η αποχώρησή της από την εκπομπή.

Τη σεζόν 2013-14 συμμετείχε στο φιλανθρωπικό σόου του ΑΝΤ1 «Dancing with the stars 4», κερδίζοντας την 7η θέση, ενώ το Μάιο 2014 ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής «Golden Barista» στο MEGA. Τη σεζόν 2014-15, παρουσίασε στον ΑΝΤ1 Κύπρου, την εκπομπή «Άλφα Chef». Το 2016 υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ για το talent show «X-Factor», για τον ρόλο της παρουσιάστριας στο green room. Η παραγωγή έμεινε πολύ ευχαριστημένη με την ίδια και ανανέωσαν το συμβόλαιο για δεύτερη σεζόν.

Ποιοι άλλοι θα είναι στο «Dancing with the Stars»;

Η Δωροθέα Μερκούρη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Μαρία Καλάβρια, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Μαρία Κορινθίου, η Μυριέλλα Κουρεντή, η Χριστίνα Λαμπίρη, η Άννυ Πανταζή και η Βίκυ Κάβουρα θα… ομορφύνουν την πίστα του χορού. Από άνδρες, θα μετέχουν οι Διονύσης Αλέρτας, Άνθιμος Ανανιάδης, Αντώνης Βλοντάκης, Αλμπέρτο Εσκενάζυ, Βαγγέλης Κακουριώτης, Κώστας Τσουρός, Μιχάλης Σεΐτης.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ