MEDIA

«Καυτή» Πέμπτη σε Sport24 Radio, ΟΤΕ TV, Nova και ΕΡΤ!

«Καυτή» Πέμπτη σε Sport24 Radio, ΟΤΕ TV, Nova και ΕΡΤ!

Μεταδόσεις και περιγραφές από τους αγώνες σε Europa League και Euroleague. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Απόψε Μπάρτσα – Σίτι με Γιάννη Γκούμα

Το Champions League επιστρέφει απόψε στην ΕΡΤ με την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Μάντσεστερ Σίτι. Στις 21:00, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Champions ΕΡΤ, pre game» με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Περικλή Μακρή καλεσμένος θα είναι ο προπονητή της εθνικής Νέων, Γιάννης Γκούμας. Ο αγώνας είναι σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το ert.gr σε περιγραφή Γιώργο Τραπεζανίδη. Αμέσως μετά ακολουθεί η εκπομπή με στιγμιότυπα απ’ όλα τα παιχνίδια της βραδιάς, καθώς και σε μαγνητοσκόπηση ο αγώνας της Μπάγερν με την Αϊντχόφεν. Τον αγώνα περιγράφει ο Γιώργος Χαϊκάλης.

Πού θα δούμε Europa και Euroleague

Πέμπτη και Παρασκευή, πέντε ομάδες μας δοκιμάζονται σε Europa League και Euroleague! Ποδοσφαιρικά, κυριαρχεί το Europa, και τα τρία ματς των εκπροσώπων ματς μεταδίδονται από τον ΟΤΕ TV ενώ στο OTE Sport 1 θα βγει, όπως πάντα, η εκπομπή «Λεπτό προς Λεπτό». Στις 20:00 παίζουν Καραμπάγκ – ΠΑΟΚ με μετάδοση από το OTE Sport 2 σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου και ρεπορτάζ Μιχάλη Μελισσίδη, Κώστα Γκουντούλα. Επίσης στις 20:00 διεξάγεται το Σταντάρ Λιέγης – Παναθηναϊκός με μετάδοση από το OTE Sport 4 σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα. Και στις 22:05, ξεκινά το Ολυμπιακός – Αστάνα με μετάδοση από το OTE Sport 3 σε περιγραφή Γιώργου Θαναηλάκη.

Την Πέμπτη στις 19:45 η ΕΡΤ1, η ΕΡΤHD και το ert.gr μεταδίδουν το Ολυμπιακός - Αναντολού Εφές σε περιγραφή Βαγγέλη Ιωάννου, σχόλιο Ηλία Ζούρου και ρεπορτάζ Κώστα Χαλβατσιώτη και Κατερίνας Αναστασοπούλου. Την Παρασκευή, στις 20:00 διεξάγεται το ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Παναθηναϊκός Superfoods που θα μεταδοθεί από το Novasports 2 και ηχητικά από το Novasports.gr σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή. Και τις δύο βραδιές, ΕΡΤ και Nova θα βγάλουν εκπομπές: απόψε στην ΕΡΤ καλεσμένη η Ζωή Δημητράκου και αύριο ο Παναγιώτης Γιαννάκης και, αντίστοιχα, στη Nova οι Μανώλης Παπαμακάριος και Μιχάλης Κακιούζης.

Το “UEFA Europa League Show” φιλοξενεί, μεταξύ άλλων, αποκλειστική συνέντευξη του Γιώργου Κουτρουμπή, στην κάμερα του OTE TV. Ο 25χρονος αμυντικός μιλά για την πορεία που διαγράφει φέτος στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός ενώ o Αντρέα Παλομπαρίνι υποδέχεται στο Καραϊσκάκη τον Λάμπρο Χούτο για την pre-game εκπομπή του αγώνα του Ολυμπιακού.

«Καυτή» Πέμπτη σε Sport24 Radio, ΟΤΕ TV, Nova και ΕΡΤ!


O Sport24 Radio 103,3 παίζει δυνατά στα γρασίδια και στα παρκέ! Με χρονική σειρά την Πέμπτη, οι Γιάννης Φιλέρης και Σπύρος Καβαλιεράτος θα είναι στο ΣΕΦ για το ματς του Ολυμπιακού με την Εφές. Στις 20:00 παίρνουν ο Μπάμπης Τσιμπίδας από τη Λιέγη για το Σταντάρ – Παναθηναϊκός και ο Αντώνης Τσακαλέας από το Αζερμπαϊτζάν για το Καραμπάγκ – ΠΑΟΚ. Και, με το που λήξουν, σύνδεση με Καραϊσκάκη για το Ολυμπιακός – Αστάνα σε περιγραφή Διονύση Βερβελέ, σχόλιο Παντελή Διαμαντόπουλου και ρεπορτάζ Γιώργου Περπερίδη, Αλέξη Βιρβίλη, Λευτέρη Αμπατζή και Θανάση Ζαχάκη.

Drone Racing από τον Νοέμβριο στο Eurosport

Στο πλαίσιο της προσφοράς νέου και καινοτόμου τρόπου αθλητικής ψυχαγωγίας στους τηλεθεατές, το Eurosport ανακοινώνει σήμερα την συνεργασία με την DR1 Racing, την κορυφαία διεθνή κατηγορία αγώνων drone, έχοντας το αποκλειστικό δικαίωμα μετάδοσης σε 70 χώρες στην Ευρώπη, την Ασία και την περιοχή του Ειρηνικού.

Το πρώτο επεισόδιο του DR1 Invitational από το Λος Άντζελες θα προβληθεί στο Eurosport 1 την Τρίτη 8 Νοεμβρίου στις 00:00. Οι αγώνες Drone, οι οποίοι βλέπουν τους συμμετέχοντες να χειρίζονται εξ αποστάσεως οχήματα στον αέρα περνώντας από εμπόδια στο λιγότερο δυνατό χρόνο, θα παρέχουν επιπλέον στήριξη στην καινοτόμο στρατηγική του Eurosport να παρουσιάσει ένα σύγχρονο περιεχόμενο και να συνεχίσει την προσέλκυση νέων θεατών μέσω του συνδυασμού των πιο θεαματικών σπορ σε όλες τις πλατφόρμες. Το Eurosport θα καλύψει τρεις κατηγορίες την επόμενη χρονιά, περιλαμβανομένης της DR1 Champions Series που θα κάνει ντεμπούτο σε μεγάλες πόλεις του κόσμου το 2017 και της DR1 Micro Series. Το Eurosport.com, το αθλητικό website με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην Ευρώπη, θα φιλοξενήσει επίσης το Micro Events και θα περιλαμβάνει πρόσθετο οπτικό περιεχόμενο, όπως επίσης και συνεντεύξεις από τους πιο ταλαντούχους και τολμηρούς χειριστές drone στον κόσμο.

Τα κανάλια Novasports στηρίζουν το Coca-Cola Cup

Τα κανάλια Novasports και το Novasports.gr πάντα δίπλα στις ενέργειες που προάγουν τον αθλητισμό ξεκίνησαν μία μεγάλη συνεργασία από τον Οκτώβριο του 2015 με το Coca-Cola Cup, το μεγαλύτερο πανελλαδικό τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 για παίκτες 13 έως 19 ετών. Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής για τη σεζόν 2015-2016, υλοποιήθηκαν 24 customized fillers με ρεπορτάζ και στιγμιότυπα από τη διοργάνωση που προβάλλονταν καθημερινά και με μεγάλη συχνότητα στα κανάλια Νovasports. Συνολικά τα fillers για το Coca-Cola Cup προβλήθηκαν 1.278 φορές στα κανάλια Novasports, ενώ για τις ανάγκες δημιουργίας των fillers έγιναν 26 γυρίσματα στις 11 πόλεις της Ελλάδας που διεξαγόταν το τουρνουά.

Παράλληλα, δημιουργήθηκε ειδική διαμορφωμένη ενότητα στο Novasports.gr και κάλυψη από όλα τα social media του site. Μέσα από την ενέργεια, 1.800.000 μοναδικοί χρήστες εκτέθηκαν στην digital επικοινωνία και περισσότεροι από 262.000 χρήστες εκτέθηκαν στην επικοινωνία στα social media. Όλες οι πληροφορίες για το Coca-Cola Cup στο grassroots.gr.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ