MEDIA

Κατάληψη στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ

Κατάληψη στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ

Με την αιτιολογία ότι ο ρόλος των δημοσιογράφων διαχρονικά εξυπηρετεί τα πολιτικά συμφέροντα της εκάστοτε εξουσίας, αναρχικοί προχώρησαν σε κατάληψη των γραφείων της ΕΣΗΕΑ για να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου.

Στην κατάληψη των γραφείων της ΕΣΗΕΑ προχώρησε ομάδα αναρχικών, που σε ανακοίνωση της σημείωνε πως προχώρησε σε αυτή την ενέργεια με σκοπό να εκφράσει τη συμπαράσταση στον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου που κατηγορείται για την αποστολή του "τρομοδέματος" στον Λουκά Παπαδήμο.

"Επιλέξαμε την Ένωση των δημοσιογράφων, διότι ο ρόλος τους διαχρονικά εξυπηρετεί τα πολιτικά συμφέροντα της εκάστοτε εξουσίας και υπηρετεί την οικονομική ελίτ... Τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, σε πλήρη ευθυγράμμιση με τη στρατηγική δημιουργίας ενός ευρύτερου κλίματος τρομοϋστερίας, που καλλιεργείται από τους αστυνομικούς και δικαστικούς μηχανισμούς του κράτους, με σκοπό την τρομοκράτηση και κατ’ επέκταση αδρανοποίηση της κοινωνίας, έστησαν ένα πλούσιο μιντιακό κατηγορητήριο πριν καν αποδοθούν κατηγορίες εις βάρος του Κωσταντίνου", αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Επισημαίνεται επίσης: "Σήμερα, 15 Νοεμβρίου 2017, καταλαμβάνουμε το κτήριο της ΕΣΗΕΑ ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στο σύντροφο Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου. Επιλέξαμε την Ένωση των δημοσιογράφων, διότι ο ρόλος τους διαχρονικά εξυπηρετεί τα πολιτικά συμφέροντα της εκάστοτε εξουσίας και υπηρετεί την οικονομική ελίτ. Απευθυνόμενοι στην κοινωνία παρουσιάζουν όσους και όσες αντιστέκονται στο καθεστώς ως εχθρούς της. Οι μόνοι εχθροί της κοινωνίας είναι το κράτος και το κεφάλαιο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ