MEDIA

Καραϊσκάκη και διήμερο… σεντονιού στην Cosmote TV

Καραϊσκάκη και διήμερο… σεντονιού στην Cosmote TV

Τα play offs του Champions League αποκλειστικά στην Cosmote TV. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

H Cosmote TV προσφέρει στους συνδρομητές της την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά, το πώς θα συμπληρωθούν οι όμιλοι του UEFA Champions League, με την προσοχή στραμμένη στον Ολυμπιακό.

Δέκα ματς διεξάγονται, Τρίτη και Τετάρτη, τα πρώτα των play offs του Champions League και θα προβληθούν όχι μόνο οι pre και post game εκπομπές (και τα δύο βράδια, στις 20:00) με ρεπορτάζ και όλες τις λεπτομέρειες για τα δέκα «ζευγάρια» αλλά και η εκπομπή «Λεπτό προς Λεπτό» στις 21:45 στο Cosmote Sport 1 με όλες τις εξελίξεις, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Καραϊσκάκη, live

Το βράδυ της Τετάρτης το Cosmote Sport 2 μεταδίδει το ματς στο Καραϊσκάκη, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τη Ριέκα. Στην περιγραφή θα είναι ο Γιώργος Θαναηλάκης ενώ την pre game εκπομπή από το στούντιο, με καλεσμένους, θα παρουσιάσει ο Αντρέα Παλομπαρίνι.

Περιγραφές

Και τα άλλα εννέα ματς των play offs του Champions League μεταδίδονται από τα κανάλια της Cosmote.

Αύριο, Τρίτη, η δράση ξεκινά στις 19:00με το Καραμπάχ – Κοπεγχάγη από το Cosmote Sport 1 σε περιγραφή Τόλη Χριστοφοράκη και συνεχίζεται στις 21:45 με τα ματς ΑΠΟΕΛ – Σλάβια Πράγας στο Cosmote Sport 2σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα, Χόφενχαϊμ – Λίβερπουλ στο Cosmote Sport 3σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου, Γιουνγκ Μπόις – ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Cosmote Sport 7σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη και Σπόρτινγκ Λ. – Στεάουα στο Cosmote Sport 8σε περιγραφή Πέτρου Δριτσάκου.

Την Τετάρτη, εκτός από το Ολυμπιακός – Ριέκα, διεξάγονται και μεταδίδονται: Νάπολι – Νις από το Cosmote Sport 3 σε περιγραφή Πάνο Βόγλη, Μπασακσεχίρ – Σεβίλλη από το Cosmote Sport 5 σε περιγραφή Πέτρο Δριτσάκου, Σέλτικ – Αστάνα από το Cosmote Sport 7 σε περιγραφή Στέφανου Αβραμίδη και Χάποελ Μπέερ Σεβά – Μάριμπορ από το Cosmote Sport 8 σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ