MEDIA

Κάλυψη ΟΣΦΠ - ΠΑΟ, «κούρεμα» στη λίγκα!

Κάλυψη ΟΣΦΠ - ΠΑΟ, «κούρεμα» στη λίγκα!

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ραδιοφωνικά από τον Sport24 Radio 103,3 και τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 4, πόση μείωση ζητά από τη Super League η Nova. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Ο τελευταίος τελικός της Stoiximan.gr Basket League στον Sport24 Radio 103,3! Την Κυριακή (11/6, 21:00) Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα βρεθούν αντιμέτωποι στα play offs, για πέμπτη φορά και ο νικητής θα καθίσει στον θρόνο του πρωταθλητή.

Σπύρος Καβαλιεράτος και Γιώργος Οικονόμου θα είναι στη μετάδοση από το «Ειρήνης και Φιλίας». Αμέσως μετά τη λήξη, Στέφανος Τριαντάφυλλος και Μάνος Μίχαλος μπαίνουν στο στούντιο, αναλύουν το παιχνίδι και συλλέγουν σχόλια και ρεπορτάζ, μαζί με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Λίγο μετά τη 01:00, ο Ηρακλής Αντύπας δίνει το λόγο στους ακροατές, μέσα από την εκπομπή «Ξέρεις από Μπάλα;». Ο Sport24 Radio 103,3 παίζει δυνατά σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια…

Τηλεοπτικά οι συνδρομητές της Cosmote TV, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό από το Cosmote Sport 4. Η pre game εκπομπή θα ξεκινήσει από τις 19:30 για το ρεπορτάζ, την ατμόσφαιρα που θα έχει δημιουργηθεί στο ΣΕΦ, ενώ θα δούμε και τις αφίξεις των φιναλίστ. Στις 21:00, ο Βασίλης Σκουντής, θα αναλάβει την περιγραφή του αγώνα. Μετά την λήξη του ματς και την ανάδειξη του Πρωταθλητή, θα ακολουθήσει post game show, με εικόνες από τα δύο αποδυτήρια, αλλά και με δηλώσεις παικτών και προπονητών, αποκλειστικά στην κάμερα της Cosmote TV.

20%... κούρεμα πρότεινε η Nova στη Super League!

Από την 1 η Ιουνίου η στήλη σας είχε ενημερώσει πως κάτι δεν… πάει καλά με την κεντρική διαχείριση της Super League. Και πλέον οι εξελίξεις είναι ραγδαίες έπειτα από την πρόταση του συνδρομητικού καναλιού να μειωθεί κατά 20% το ποσοστό των χρημάτων που προβλέπονται για τα δύο επόμενα χρόνια και αφορούν στη συμφωνία παραχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος. Η Nova επικαλείται, μεταξύ άλλων, μείωση τζίρου του κατά 11%, την Οικονομική κρίση, το μη ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και το Κόστος παραγωγής που μαζί με τηλεοπτικά δικαιώματα υπολογίζεται στα 45 εκατ. ευρώ ετησίως.

Τα χρήματα που έχουν συμφωνήσει να μοιραστούν οι ομάδες για τις επόμενες δύο σεζόν πλησιάζουν τα 40 εκατ. ευρώ ετησίως, άρα μιλάμε για τεράστιο… ψαλίδι. Οι ομάδες έχουν συμφωνήσει όλες για να μετέχουν στην κεντρική διαχείριση για το 2017-19, όλες πλην της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά πλέον, ύστερα από το αίτημα της Nova, η ίδια η κεντρική διαχείριση βρίσκεται στον… αέρα.

Football League

Λαμία - Αναγέννηση Καρδίτσας, Χανιά - Καλλιθέα, Άρης - Σπάρτη και Πανελευσινιακός - Αγροτικός Αστέρας είναι τα γήπεδα που θα έχει εικόνα η ΕΡΤ3 από την 34η και τελευταία αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League, αύριο Κυριακή στις 17:00.

Formula 1 σε ΕΡΤ και Cosmote TV

Η Formula 1 μεταφέρεται στον Καναδά για τον έβδομο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος 2017. Το προηγούμενο grand prix στο Μονακό αποτέλεσε για πολλούς ένα συμβολικό σημείο καμπής στην εξέλιξη όχι μόνο της φετινής, αλλά και των τριών προηγούμενων σεζόν στη Formula 1. Το GP ρι του Καναδά θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή 11 Ιουνίου, στις 21:00, από τις συχνότητες της ΕΡΤ2, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το ert.gr. Παράλληλα φυσικά με την Cosmote TV που μετέδωσε αποκλειστικά, και live, όλα τα δοκιμαστικά αλλά και τις κατατακτήριες.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ