MEDIA

Κάλυψη Europa League, ρεκόρ Eurosport, τηλεθέαση EuroLeague

Κάλυψη Europa League, ρεκόρ Eurosport, τηλεθέαση EuroLeague

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος γράφει για την τηλεοπτική και ραδιοφωνική κάλυψη των ΠΑΟΚ – Σάλκε και Ολυμπιακός – Οσμάνλισπορ, τη μεγάλη επίδοση του Eurosport και το κερδισμένο… στοίχημα της Nova.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ #paizoyndynata στον Sport24 Radio 103,3...

Την Πέμπτη (16/02) ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζουν την Οσμάνλισπορ και την Σάλκε, αντίστοιχα, στους πρώτους τους αγώνες, για τους “32” του Europa League με τον Sport24 Radio 103,3 να #paizeidynata με απευθείας μεταδόσεις και άφθονο ρεπορτάζ!

Την Πέμπτη (16/02, 20:00) ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” την τουρκική Οσμάνλισπορ. Στην μετάδοση ο Διονύσης Βερβελές.

Στις 22:05 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τη Σάλκε, με τον Αντώνη Τσακαλέα και τον Σάββα Τζιομπάνογλου να είναι στο μικρόφωνο.

Αμέσως μετά τις δύο αναμετρήσεις ακολουθεί άφθονο ρεπορτάζ και σχόλιο στους 103,3, ενώ μόλις λήξει ο αγώνας του “δικέφαλου”, Ηρακλής Αντύπας και Χρήστος Σούτος σας δίνουν τον λόγο και ανοίγουν τις γραμμές! Sport24 Radio παίζει παντού και πάντα δυνατά...

και στην Cosmote TV

Τηλεοπτικά, η κάλυψη είναι από την Cosmote TV. Η ενημέρωση ξεκινά στις 18:00 (Cosmote Sport 2) με την εκπομπή «UEFA Europa League Show», με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα και πρώτη σύνδεση με το Καραϊσκάκη και τους Αντρέα Παλομπαρίνι, Δημήτρη Σπηλιόπουλο, Ανδρέα Σερεβέτα και Ελενα Παπαδοπούλου, με όλες τις πληροφορίες για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την τουρκική Οσμάνλισπορ. Το ματς ξεκινά στις 20:00 και περιγράφει ο Γιώργος Θαναηλάκης.

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται με τη Σάλκε, στην Τούμπα, στις 22:05 με μετάδοση από το Cosmote Sport 3. Στην pregame εκπομπή (21:00), οι Τάσος Κολλίντζας, Μιχάλης Μελισσίδης, Αλκης Τσαβδαράς και Κώστας Γκουντούλας θα δώσουν τις τελευταίες εξελίξεις, πριν τη σέντρα του αγώνα που περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος. Δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Europa League.

Τηλεθέαση – ρεκόρ για το Eurosport!

Το Eurosport, το “Σπίτι των Ολυμπιακών Αγώνων” ανακοινώνει τα στοιχεία της καλύτερης τηλεθέασης που είχε ποτέ στα κανάλια του για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αλπικού Σκι. Περισσότεροι από 1,9 εκατομμύρια τηλεθεατές επισκέφθηκαν το δίκτυο του Eurosport και είδαν τον Ελβετό Beat Fuez να κερδίζει τον Καναδό Eric Guay στη μάχη του χρυσού μεταλλίου στην συγκλονιστική κούρσα των αστέρων της Ελεύθερης Κατάβασης στο St Moritz. Μόνο στην Γερμανία τον αγώνα παρακολούθησαν 612.400 άνθρωποι (σε μέσο όρο τηλεθέασης).

Με λιγότερο από έναν χρόνο να απομένει για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, το Eurosport ανακοινώνει επίσης πως οι μεταδόσεις του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αλπικού Σκι παρουσιάζουν μια αύξηση 3% κατά μέσο όρο σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2015, καθώς επίσης και μια αύξηση 5% σε σύγκριση με την πρώτη εβδομάδα του Παγκσομίου Πρωταθλήματος του 2013.

Βγαίνει στη Nova το στοίχημα της Euroleague

Πιο υψηλά ποσοστά τηλεθέασης από κάθε άλλη χρονιά καταγράφει φέτος η Euroleague, σύμφωνα με εσωτερικές μετρήσεις που διεξάγει η συνδρομητική πλατφόρμα της Nova. Η μεγάλη αποδοχή του κοινού για το αθλητικό αυτό γεγονός, φαίνεται να επιβεβαιώνει τη στρατηγική απόφαση της Nova να επενδύσει σημαντικά πίσω από το κορυφαίο αθλητικό προϊόν και να ανανεώσει τη συμφωνία μετάδοσης του μέχρι το 2020.

Επίσης, από την ερχόμενη σεζόν που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2017, όλη η Euroleague θα είναι «κλειδωμένη» αποκλειστικά στη Nova μιας και το συνδρομητικό απέκτησε το πλήρες πακέτο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της διοργάνωσης, συμπεριλαμβανομένων και των μεταδόσεων της δημόσιας τηλεόρασης .

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ