MEDIA

Καλοκαιρινό… ποδοσφαιρικό υπερθέαμα στην TV

Καλοκαιρινό… ποδοσφαιρικό υπερθέαμα στην TV

Η κάλυψη του International Champions Cup από τη Nova, του Premier League Asia Trophy από την Cosmote TV και του UEFA Women’s Euro από το Eurosport. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

International Champions Cup και φέτος στη Nova

Το κορυφαίο διεθνές τουρνουά φιλικών αγώνων ποδοσφαίρου International Champions Cup 2017 για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά είναι μόνο στα κανάλια Novasports, από την Τρίτη 18 Ιουλίου έως και την Κυριακή 30 Ιουλίου. Ένα τουρνουά που διεξάγεται σε ΗΠΑ, Κίνα και Σιγκαπούρη.

Στο International Champions Cup 2017 θα λάβουν μέρος οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, Άρσεναλ, Γιουβέντους, Ίντερ, Λιόν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Μίλαν, Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Ντόρτμουντ, Παρί Σεν Ζερμέν, Ρεάλ Μαδρίτης, Ρόμα, Τότεναμ.

Καλοκαιρινό… ποδοσφαιρικό υπερθέαμα στην TV

Συνολικά θα διεξαχθούν 19 παιχνίδια σε 15 πόλεις, με τα κανάλια Novasports να προσφέρουν στους συνδρομητές τους, μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, ένα μοναδικό ποδοσφαιρικό υπερθέαμα με τα μεγαλύτερα αστέρια του πλανήτη.

Στα κυριότερα ματς τα Μπάγερν – Άρσεναλ, Μίλαν – Ντόρτμουντ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι, Παρί Σεν Ζερμέν – Γιουβέντους αλλά και Σάββατο 29 Ιουλίου (προς Κυριακή 30 Ιουλίου) στις 03:05, Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα!

Premier League Asia Trophy στην Cosmote TV

Η Premier League επιστρέφει στον Χονγκ Κονγκ για το Barclays Asia Trophy που θα λάβει χώρα στις 19 & 22 Ιουλίου και θα μεταδοθεί από τo Cosmote Sport 1. Οι ομάδες της Αγγλίας που θα μετέχουν στο τουρνουά είναι η Λίβερπουλ που μετέχει για δεύτερη φορά στο τουρνουά μετά το 2007 και για πρώτη φορά θα λάβουν μέρος η Λέστερ, η Γουεστ Μπρομ και η Κρίσταλ Πάλας.

Καλοκαιρινό… ποδοσφαιρικό υπερθέαμα στην TV

Οι πρώτοι δύο αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 19 Ιουλίου και θα είναι μεταξύ Λέστερ – Γουέστ Μπρομ (13:00) και Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας (15:30). Το Σάββατο 22 Ιουλίου στις 15:30 θα αναμετρηθούν οι νικητές των συναντήσεων για την ανάδειξη του νικητή του τουρνουά ενώ νωρίτερα της ίδιας μέρας (13:00) οι ηττημένοι των αγώνων της Τετάρτης θα μονομαχήσουν για την κατάκτηση της 3ης θέσης.

Euro Γυναικών και φέτος στο Eurosport

Για ακόμα ένα καλοκαίρι το Eurosport σας προσφέρει το σημαντικότερο ραντεβού του γυναικείου ποδοσφαίρου. Πρόκειται για το 12ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί στην Ολλανδία από τις 16 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου με την συμμετοχή 16 ομάδων για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης. Από το 2003 και μετά, το Eurosport δίνει την δυνατότητα στους τηλεθεατές του να παρακολουθούν ζωντανά και αποκλειστικά τα κορυφαία ραντεβού των γυναικείων εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου. Σειρά στις μεγάλες διοργανώσεις παίρνει το UEFA Women’s Euro 2017 το οποίο θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Ολλανδία. Από την πρεμιέρα της 16ης Ιουλίου μέχρι και τον τελικό της 6ης Αυγούστου, τα βλέμματα των φίλων του γυναικείου ποδοσφαίρου θα είναι στραμμένα στις επτά ολλανδικές πόλεις και τα ισάριθμα γήπεδα τα οποία θα φιλοξενήσουν συνολικά 31 ματς.

Καλοκαιρινό… ποδοσφαιρικό υπερθέαμα στην TV

Ο αριθμός των ομάδων που συμμετέχουν στην τελική φάση του Euro αυξάνεται από 12 σε 16 ομάδες, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης, με τον ανταγωνισμό να προβλέπεται μεγαλύτερος από ποτέ. Εκτός από την οικοδέσποινα Ολλανδία, το «παρών» θα δώσουν επίσης η πολυνίκης -με 8 κατακτήσεις- και κάτοχος του τίτλου στα 6 τελευταία τουρνουά, Γερμανία, η 2 φορές νικήτρια Νορβηγία και η πρώτη πρωταθλήτρια Ευρώπης, το 1984, Σουηδία. Την πρόκριση όμως από την φάση των ομίλων θέτουν ως στόχο και οι υπόλοιπες ομάδες που θα βρεθούν στην Ολλανδία. Οι περισσότερο έμπειρες, Γαλλία, Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Δανία, Ρωσία και Ισλανδία, αλλά και η Ελβετία, η Σκωτία, η Αυστρία, η Πορτογαλία και το Βέλγιο που θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ