Και Κύπελλο Αγγλίας και τελικός Λιγκ Καπ στη Nova! - Media - SPORT 24
MEDIA

Και Κύπελλο Αγγλίας και τελικός Λιγκ Καπ στη Nova!

Και Κύπελλο Αγγλίας και τελικός Λιγκ Καπ στη Nova!

Νέα κίνηση - ματ από τα κανάλια Novasports, μεταδίδουν και τον τελικό της Κυριακής, Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και το FA Cup για δύο χρόνια!

Νέα κίνηση - ματ από τα κανάλια Novasports. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αθλητικά κανάλια της Nova, έκλεισαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Αγγλίας για φέτος και για τα επόμενα δύο χρόνια.

Επίσης, αυτήν την Κυριακή 28/2 στις 18:30 οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν και τον τελικό του League Cup Αγγλίας, Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι.

Η απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Αγγλίας έρχεται να προστεθεί, στο Κύπελλο Ιταλίας, στους τελικούς του Κυπέλλου Ισπανίας, καθώς και στους τελικούς Super Cup, Ισπανίας και Ιταλίας, που έχουν εξασφαλίσει τα κανάλια Novasports για τα επόμενα 3 χρόνια.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

Ε-mail: nbozionelos@gmail.com

Hashtag #s24media

SHARE:

Ιστορίες Στρατιωτικής Τρέλας: Ειδικότητα οδηγός!

Ποια καταλληλότερη ημέρα από την 28η Οκτωβρίου, για να οδηγηθούμε νοερά πίσω, στις μέρες της θητείας;

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24