MEDIA

Ημιτελικά Κυπέλλου και τελικός ΟΣΦΠ σε Sport24 Radio & Cosmote TV

Ημιτελικά Κυπέλλου και τελικός ΟΣΦΠ σε Sport24 Radio & Cosmote TV

Η ώρα των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο έφτασε και ο Sport24 Radio 103,3 #paizeidynata με απευθείας μετάδοση, πλούσιο ρεπορτάζ και σχόλια, στα ματς Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός – ΑΕΚ. Τα παιχνίδια τηλεοπτικά μεταδίδονται από τα αθλητικά κανάλια της Cosmote TV. Και τα δύο Μέσα θα καλύψουν και το Ολυμπιακός – Μπούρσα.

Μαζί με τους αγώνες του Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο, το επόμενο διήμερο (12-13/4) άκου στον Sport24 Radio την 26η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, όπως και τον πρώτο τελικό του Ολυμπιακού κόντρα στη Μπούρσα, για το CEV Challenge Cup, στο βόλεϊ γυναικών, αλλά και τη δράση στην Stoiximan.gr Football League.

Την Μεγάλη Τετάρτη (12/04) τα μικρόφωνα στα γήπεδα... ανοίγουν από νωρίς καθώς στις 14:30 έχουμε την πρώτη σέντρα στην 26η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League, με το Σπάρτη – Χανιά και το Κισσαμικός – Καλλονή. Στις 15:00 παίζουν: Πανσερραϊκός – ΟΦΗ και Αγροτικός Αστέρας – Λαμία. Φινάλε στις 16:00 με τα παιχνίδια: Αχαρναϊκός – Απόλλων Σμύρνης και Αναγέννηση Καρδίτσας – Τρίκαλα.

Οι πρώτοι... μονομάχοι του Κυπέλλου Ελλάδος στις 19:00 παίρνουν θέσεις. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Στην μετάδοση Μπάμπης Τσιμπίδας και Αντώνης Τσακαλέας. Από την Λεωφόρο σχολιάζει ο Τσάρλι. Με την λήξη του αγώνα οι ρεπόρτερ του Sport24 Radio μεταφέρουν στους 103,3 όλες τις εξελίξεις και τις δηλώσεις.

Στις 19:30 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο "Μελίνα Μερκούρη" τη Μπούρσα στον πρώτο τελικό του CEV Challenge Cup, στο βόλεϊ γυναικών, σε μετάδοση του Κώστα Ταγκαλάκη.

Τη Μεγάλη Πέμπτη (13/04) στις 15:00 ο Παναιγιάλειος υποδέχεται τον Άρη, ενώ με την αναμέτρηση των 16:00 Αιγινιακός – Πανελευσινιακός ολοκληρώνεται η 26η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Στις 17:00 η δράση μεταφέρεται στα παρκέ, καθώς με την διεξαγωγή της 26ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος. Εκείνη την ώρα διεξάγονται οι αναμετρήσεις: Ολυμπιακός – Κύμη, Απόλλων Πάτρας – Λαύριο, Δόξα Λευκάδας – Ρέθυμνο, Κολοσσός Ρόδου – Τρίκαλα, Κόροιβος Αμαλιάδας – Προμηθέας Πάτρας και Άρης ΑΕΚ, ενώ στις 19:00 ο Παναθηναϊκός Superfoods παίζει στο κλειστό του ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟΚ.

Μισή ώρα αργότερα (19:30) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Από το γήπεδο του Φαλήρου μεταδίδουν, Διονύσης Βερβελές και Κώστας Τσίλης. Στο σχόλιο ο Παντελής Διαμαντόπουλος. Αμέσως μετά οι ρεπόρτερ του σταθμού έχουν όλα τα ρεπορτάζ και τις δηλώσεις.

Η τηλεοπτική κάλυψη από την Cosmote TV

Η Cosmote TV έκανε τα πλάνα της το διήμερο Μεγάλης Τετάρτης - Μεγάλης Πέμπτης. Την Τετάρτη στην εκπομπή «Ώρα Κυπέλλου pre game» (Cosmote TV Sport 3, 17.30) με τον Στέφανο Αβραμίδη που θα βγει live από τη Λεωφόρο, θα υπάρχουν καλεσμένοι και ιδιαίτερα θέματα που έχει επιμεληθεί το επιτελείο των καναλιών Cosmote Sport και αφορούν στο ζευγάρι Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ. Στις 19:00, τη μετάδοση θα κάνει ο Σωτήρης Κωσταβάρας και το ρεπορτάζ οι Αποστολής Πάνος, Μιχάλης Μελισσίδης, οΠάρης Τσελεπίδης θα είναι στην εξέδρα των VIP και οι Βιδιάνος Ρούσσος, Κώστας Γιαλιτακης θα καταγράψουν όσα γίνουν στο περιθώριο του αγώνα. Στις 21:00 θα ξεκινήσει η εκπομπή «Ώρα Κυπέλλου post game», για τις δηλώσεις. αλλά και τις καλύτερες φάσεις και αναλύσεις με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Τη Μεγάλη Πέμπτη στις 18.00, ο Τάσος Κολλίντζας θα είναι στο Καραϊσκάκη για την εκπομπή «Ώρα Κυπέλλου pre game» και την «προθέρμανση» ενόψει της σέντρας του αγώνα Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Ο Αντρέα Παλομπαρίνι θα είναι στη μετάδοση του παιχνιδιού, οι Δημήτρης Σπηλιόπουλος, Πάνος Μάλαμας στο ρεπορτάζ, η Έλενα Παπαδοπούλου θα αναλάβει να ενημερώνει για ό,τι ξεχωρίζει από την εξέδρα των VIP και οι Ανδρέας Σερεβέτας, Γιώργος Σόμπολος θα συγκεντρώσουν όσα εκτυλίσσονται στη διάρκεια του αγώνα. Στις 21:30, ο Τάσος Κολλίντζας θα κάνει τον συντονισμό των δηλώσεων, των highlights και των αναλύσεων.

Η διαδρομή για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου στο βόλεϊ γυναικών, CEV Challenge Cup, φτάνει στο τέλος της, και οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά, την απονομή του τροπαίου. Μετά τους συγκλονιστικούς ημιτελικούς, στους οποίους οι νταμπλούχες Ελλάδας επικράτησαν στο “χρυσό σετ” του δεύτερου αγώνα απέναντι στη Γενισέι Κρασνογιάρσκ, τα κορίτσια του Μπράνκο Κοβάσεβιτς θα αντιμετωπίσουν, στην τελική ευθεία για το τρόπαιο, την τουρκική Μπούρσα. Ο πρώτος αγώνας διεξάγεται την Μεγάλη Τετάρτη 12/4, στις 19.30, και μέσω του Cosmote Sport 6 θα συνδεθούμε από τις 19.00, με το κατάμεστο “Μ. Μερκούρη” και τον Κώστα Ψάρρα, για όλο το ρεπορτάζ. Στις 22.00, θα παρακολουθήσουμε αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστριών, στην κάμερα των καναλιών Cosmote Sport .

O δεύτερος τελικός έχει προγραμματιστεί για το Μεγάλο Σάββατο 15/4, στις 16.00. Η πρώτη σύνδεση με την Προύσα θα γίνει στις 15.30 (Cosmote Sport 6).

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ