MEDIA

Habemus… άδειες; Μπα…

Habemus… άδειες; Μπα…

Υποψήφιοι καναλάρχες και οι συνεργάτες τους παραμένουν στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας για τη δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών.

Θα είναι μακρά η νύχτα και απόψε στην Καλλιθέα; Μέχρι στιγμής, έτσι δείχνει αλλά ουδείς αποκλείει να βγει… λευκός καπνός και να γνωστοποιηθούν οι τέσσερις που πήραν τις πανελλαδικές άδειες ενημερωτικού περιεχομένου.

Δεκάδες δημοσιογράφοι έχουν… κατασκηνώσει έξω από την είσοδο στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Μπορεί να έχει πέσει σιγή ασυρμάτου και καμιά πληροφορία να μην βγαίνει από το κτίριο, όμως οι δημοσιογράφο περιμένουν ευλαβικά απ' έξω για μια πληροφορία.

Μόνο δύο γεγονότα … έσπασε τη μονοτονία: το απόγευμα αφίχθη φορτηγό της εταιρίας catering, προκειμένου να εφοδιάσει με περισσότερα τρόφιμα τους υποψηφίους για τις τηλεοπτικές άδειες.

Και, λίγο μετά τις 20:00 και ενώ η διαδικασία για τη δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών συνεχίζεται, η αστυνομική δύναμη που έχει επιστρατευθεί προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια του κτιρίου, αλλά και της διαδικασίας, θορυβήθηκε στη θεά ενός drone στον ουρανό. Κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς περί τίνος πρόκειται, με πιθανότερη εκδοχή να πρόκειται απλώς για το drone κάποιου πολίτη άσχετου με τη διαδικασία.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ