MEDIA

Η "Ώρα των Παραολυμπιονικών" και το καλοκαίρι στη Nova!

Η "Ώρα των Παραολυμπιονικών" και το καλοκαίρι στη Nova!

Η εκπομπή "Η Ώρα των Παραολυμπιονικών" στη Nova συνεχίζει και το καλοκαίρι να καλύπτει τα πάντα γύρω από τα Παραολυμπιακά δρώμενα.

Η εκπομπή "Η Ώρα των Παραολυμπιονικών" στη Nova συνεχίζει και το καλοκαίρι να καλύπτει τα πάντα γύρω από τα Παραολυμπιακά δρώμενα! Οι συνδρομητές της Nova, κάθε Τετάρτη στις 19:00, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν στο Novasports24HD την εκπομπή που είναι αφιερωμένη στη δράση των αθλητών στις διοργανώσεις, αλλά και στην ανθρώπινη πλευρά της καθημερινής τους προσπάθειας.

Μέσα από την "Ώρα των Παραολυμπιονικών", που αποτελεί μία από τις ενέργειες επικοινωνιακής προώθησης της Nova στο πλαίσιο της επέκτασης της στρατηγικής της συνεργασίας με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (ΕΠΕ) μέχρι το 2020, θα καλυφθούν με πλούσιο ρεπορτάζ οι διοργανώσεις Πανελληνίων Πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, αλλά και όλη η Παραολυμπιακή επικαιρότητα.

Η εκπομπή της Τετάρτης, 6 Ιουνίου, θα είναι αφιερωμένη στην ελληνική ομάδα της άρσης βαρών σε πάγκο, η οποία επέστρεψε με 4 χρυσά μετάλλια και ένα ευρωπαϊκό ρεκόρ στις αποσκευές της από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην πόλη Μπεργκ Σιρ Μερ της Γαλλίας. Τα κανάλια Novasports κάλυψαν την άφιξη της ελληνικής αποστολής και οι πρωταγωνιστές μίλησαν για τις σημαντικές διακρίσεις που πέτυχαν.

Αξίζει να τονιστεί ότι η εκπομπή "Ώρα των Παραολυμπιονικών" κάλυψε τόσο την Τετάρτη 23 Μαΐου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑΜΕΑ που διεξήχθη στις 19-20 Μαΐου στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ όπου σημειώθηκαν νέα πανελλήνια ρεκόρ, όσο και την Τετάρτη 30 Μαΐου την ημερίδα ενημέρωσης των αντίστοιχων ευρωπαϊκών επιτροπών σε συνεργασία με το ίδρυμα Agitos για τη διαδικασία επανένταξης προσφύγων με αναπηρία στο κοινωνικό σύνολο, μέσω του αθλητισμού που πραγματοποιήθηκε στις 16 Μαΐου.

Οι ενέργειες επικοινωνιακής στήριξης της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης της Nova, με στόχο την ανάδειξη των πραγματικών αξιών του αθλητισμού, αλλά και της δύναμης και της αισιοδοξίας που διαπνέει τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών με αναπηρία.

Η Nova βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής στο ρόλο του «Μεγάλου Χορηγού Επικοινωνίας» και έχοντας υλοποιήσει μια σειρά ενεργειών προβολής. Μεταξύ αυτών, προσωπικά αφιερώματα σε αθλητές, φιλοξενία αθλητών στο πλατό εκπομπών, δημοσιογραφική κάλυψη εκδηλώσεων της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και τιμητικές εκδηλώσεις υποδοχής αθλητών μετά από σημαντικές διοργανώσεις όπως ήταν οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο 2016.

Οι εκπομπές της "Ώρας των Παραολυμπιονικών" θα είναι διαθέσιμες και στην ειδική ενότητα που έχει δημιουργηθεί για την Παραολυμπιακή oμάδα στο Web TV του Novasports.gr και συγκεκριμένα στο www.novasports.gr/paraolympiakiomada.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ