MEDIA

Η Ώρα των Παραολυμπιονικών επιστρέφει στη Nova!

Η Ώρα των Παραολυμπιονικών επιστρέφει στη Nova!

Από την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου και κάθε Τετάρτη στις 19:00 στο Novasports24HD μία εκπομπή αφιερωμένη αποκλειστικά στα Παραολυμπιακά δρώμενα. (VIDEO)

Η εκπομπή « Η Ώρα των Παραολυμπιονικών» επιστρέφει μόνο στη Nova! Στο πλαίσιο της επέκτασης της στρατηγικής συνεργασίας της Nova και της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) μέχρι το 2020, η πρώτη συνδρομητική πλατφόρμα στην Ελλάδα, θα συνεχίσει να προβάλλει την εκπομπή με τίτλο « Η Ώρα των Παραολυμπιονικών». Η εκπομπή θα ξεκινήσει την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στις 19:00, θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη αυτή την ώρα στο Novasports24HD και θα είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στα Παραολυμπιακά δρώμενα.

Μέσα από την « Ώρα των Παραολυμπιονικών» θα προβάλλεται η δράση των αθλητών στις διοργανώσεις, αλλά και θα αναδεικνύεται η ανθρώπινη πλευρά της καθημερινής τους προσπάθειας, καθώς βασική κατεύθυνση στη Nova είναι η προβολή των πραγματικών πρωταγωνιστών, των αθλητών. Η πρεμιέρα της εκπομπής θα ασχοληθεί με το άθλημα της ξιφασκίας σε αμαξίδιο ενώ στις επόμενες εκπομπές θα υπάρξουν αφιερώματα στο μπότσια (Τετάρτη 24/1), στο σκάκι (Τετάρτη 31/1), στην άρση βαρών σε πάγκο (Τετάρτη 7/2), στην κολύμβηση (14/2 & 21/2).

Παράλληλα, θα υπάρξει θέμα για την ομάδα των προσφύγων (28/2), καθώς και για την εκδήλωση των Βραβείων της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (7/3). Την επιμέλεια των εκπομπών έχουν οι δημοσιογράφοι των καναλιών Novasports, Βασίλης Κωνσταντόπουλος, Διονύσης Στρούμπος, Αποστόλης Λάμπος.

Οι ενέργειες επικοινωνιακής στήριξης της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης της Nova, με στόχο την ανάδειξη των πραγματικών αξιών του αθλητισμού, αλλά και της δύναμης και της αισιοδοξίας που διαπνέει τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών με αναπηρία.

Η Nova βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής στο ρόλο του « Μεγάλου Χορηγού Επικοινωνίας» και έχοντας υλοποιήσει μια σειρά ενεργειών προβολής. Μεταξύ αυτών, προσωπικά αφιερώματα σε αθλητές, φιλοξενία αθλητών στο πλατό εκπομπών, δημοσιογραφική κάλυψη εκδηλώσεων της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και τιμητικές εκδηλώσεις υποδοχής αθλητών μετά από σημαντικές διοργανώσεις όπως ήταν οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο 2016.

Οι εκπομπές της « Ώρας των Παραολυμπιονικών» θα είναι διαθέσιμες και στην ειδική ενότητα που έχει δημιουργηθεί για την Παραολυμπιακή oμάδα στο Web TV του Novasports.gr και συγκεκριμένα στο www.novasports.gr/paraolympiakiomada.

Δείτε το trailer της 1 εκπομπής εδώ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ