MEDIA

Η (τηλεοπτική) πρεμιέρα της Premier και το διπλό clasico!

Η (τηλεοπτική) πρεμιέρα της Premier και το διπλό clasico!

Ποια ματς από τη σέντρα της Premier League δείχνει η Cosmote TV, το ρεκόρ του Δημήτρη Τσακίρη και πότε θα δούμε (και πού) τα… δύο Ρεάλ – Μπάρτσα. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Η Premier League κάνει πρεμιέρα αύριο, Παρασκευή 11/8 και οι συνδρομητές της Cosmote TV θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες του αγγλικού Πρωταθλήματος, και τη νέα σεζόν, ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD, στα κανάλια Cosmote Sport, αλλά και μέσα από τις διαδραστικές υπηρεσίες Cosmote TV GO και Cosmote Replay TV.

Οι έξι αγώνες της έναρξης του πρωταθλήματος θα προβληθούν, από την Παρασκευή 11 Αυγούστου στο Cosmote Sport 1. Εκκίνηση το βράδυ (21:45) της Παρασκευής με το Αρσεναλ – Λέστερ σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη. Το Σάββατο 12/8 μεταδίδονται στις 14:30 το Γουότφορντ – Λίβερπουλ σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου στις 17:00 το Tσέλσι – Μπέρνλι σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου και στις 19:30 το Μπράιτον - Μάντσεστερ Σίτι σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη. Την Κυριακή 13/8 θα μεταδοθούν στις 15:30 το Νιούκαστλ – Τότεναμ σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη και στις 18:00 το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου.

22 σερί σεζόν στο σπικάζ της Premier

Η (τηλεοπτική) πρεμιέρα της Premier και το διπλό clasico!

Για τον πολύπειρο Δημήτρη Τσακίρη η φετινή σεζόν θα είναι η 22η στη σειρά (!) που θα περιγράφει ζωντανά αγώνες της Premier League. Η αρχή έγινε το 1996 στο (τότε) Supersport, με τον αγώνα της Δευτέρας 19 Αυγούστου, ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Αρσεναλ, σε ματς μάλιστα που είχε μεταδοθεί με μια ώρα καθυστέρηση, στις 23:00, καθώς υπήρχε μόνο ένα κανάλι τότε.

Διπλό «clasico» στη Nova…

Η (τηλεοπτική) πρεμιέρα της Premier και το διπλό clasico!

Οι φίλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, θα παρακολουθήσουν την Κυριακή 13 Αυγούστου στο 23:00 στο Novasports 2 τον πρώτο αγώνα, Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης για το Super Cup Ισπανίας. Στην περιγραφή θα είναι ο Ηλίας Βλάχος. Η ρεβάνς Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα θα διεξαχθεί την Τετάρτη 16 Αυγούστου (προς Πέμπτη 17 Αυγούστου) στις 00:00 και θα μεταδοθεί από το Novasports 1

...και ιταλικό Σούπερ Καπ

Την Κυριακή 13 Αυγούστου θα κριθεί κι ένας ακόμη τίτλος στο γήπεδο των αθλητικών καναλιών της Nova. Στις 21:45 σε απευθείας μετάδοση από το Novasports 1 ια προβληθεί το Γιουβέντους – Λάτσιο για το Super Cup Ιταλίας σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα.

Εχει κι άλλη μπάλα

Οι μεταδόσεις της πορτογαλικής Primeira Liga, που προβάλλεται από φέτος στην Cosmote TV, συνεχίζονται την Παρασκευή στις 22:30 με το Σπόρτινγκ – Σετούμπαλ σε περιγραφή Κώστα Γιαλιτάκη και την Κυριακή στις 22:15 με το Τοντέλα – Πόρτο ενώ τη Δευτέρα στις 23:00 θα προβληθεί το Τσάβες – Μπενφίκα.

Από τη Nova θα προβληθούν και ματς για το Κύπελλο Γερμανίας, του 1ου γύρου: το Σάββατο στις 16:30 το Novasports 1 θα δείξει τον Τσέμνιτσερ - Μπάγερν Μονάχου σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και την ίδια ώρα το Novasports 2 το Ρίλασνιγκεν – Ντόρτμουντ σε περιγραφή του Νίκου Τζουάννη.

Τέλος, για το Championnat οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν την Παρασκευή στις 21:45 στο Novasports 1 το Ρεν - Λιόν σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα. Η συνέχεια είναι την Κυριακή στις 18:00 στο Novasports 1 με την αναμέτρηση Ντιζόν – Μονακό σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα και στις 22:00 στο Novasports 3 το παιχνίδι Γκινγκάμπ – Παρί Σεν Ζερμέν σε περιγραφή του Νίκου Τζουάννη.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

Photo credits: @premierleague / FB-LaLiga

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ