MEDIA

Η συνεργασία Star - ΣΚΑΪ

Η συνεργασία Star - ΣΚΑΪ
ICONPRESS.GR

Τι ακριβώς συμβαίνει με τη συνεργασία του ΣΚΑΪ με το Star. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Ως ιδέα υπήρχε… εδώ και καιρό. Οι συζητήσεις και οι επαφές ήταν πολλές και, εσχάτως, συχνές. Και επίσημα πλέον, ΣΚΑΪ και Star προχωρούν σε συνεργασία, σε μια… win win κίνηση για Γιάννη Αλαφούζο και Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Φυσικά δεν μιλάμε για συγχώνευση των δύο καναλιών αλλά για συγχώνευση των τεχνικών του τμημάτων και σύντομα στην Κάτω Κηφισιά θα εργάζονται οι τεχνικοί του… ΣΚΑΪ, σε μια κίνηση που δημιουργεί νέες ισορροπίες στην ελληνική τηλεόραση. Ηδη εξετάζεται οικονομικό σκέλος της συνεργασίας αλλά και λεπτομέρειες όπως πόσα μηχανήματα θα χρειαστούν, πόσοι εργαζόμενοι κλπ.

Και Μαρινάκης, Σαββίδης «μέσα»;

Στην εν λόγω συνεργασία αναμένεται να ενταχθεί και το Mega όταν επαναλειτουργήσει, οπότε στο… κάδρο Βαρδινογιάννη – Αλαφούζου μπαίνουν, μιας και είναι μέτοχοι στο κανάλι, οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Ιβάν Σαββίδης!

Προάγγελος τούτων ήταν η απόλυση εννέα τεχνικών από το Star, οι οποίες οδήγησαν στις κινητοποιήσεις της ΕΤΙΤΑ, με αποτέλεσμα να μη βγει δελτίο ειδήσεων για μερικές ημέρες. Από το κανάλι υποστηρίζουν ότι και οι εννέα θα «μεταταχθούν» στην εταιρεία παραγωγής του καναλιού, Green Pixels, χάνοντας όμως όλα τα δικαιώματά τους...

Το… μνημόνιο συνεργασίας του ΣΚΑΪ με το Star αφορά λοιπόν στο τεχνικό κομμάτι των καναλιών και σύντομα οι δυο σταθμοί θα έχουν κοινά συνεργεία, μάστερ, ροή και μονταζιέρες. Και, προφανώς, ο ενημερωτικός τομέας του ΣΚΑΪ… μετακομίζει στο Star, άρα το ψυχαγωγικό «κομμάτι» παραμένει στο Φάληρο, αφού ως γνωστόν του χρόνου ο ΣΚΑΪ θα δώσει έμφαση στην ψυχαγωγία...

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

Photo credits: Eurokinissi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ