MEDIA

Η πρωτιά της "Αθλητικής Κυριακής" και ο τελικός Κυπέλλου ΕΠΣΜ!

Η πρωτιά της "Αθλητικής Κυριακής" και ο τελικός Κυπέλλου ΕΠΣΜ!

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, γράφει για την πρωτιά στις τηλεθεάσεις της "Αθλητικής Κυριακής", για τη μετάδοση του τελικού Κυπέλλου ΕΠΣΜ και για την πρεμιέρα της εκπομπής "Βράδυ" του Κωστόπουλου.

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

24MEDIA: Δημοπρασίες αγάπης κατά του παιδικού καρκίνου

Η κίνηση αγάπης της 24MEDIA σε συνεργασία με την “Follow me now” συνεχίζεται για 5η συνεχόμενη χρονιά, με την πραγματοποίηση των Δημοπρασιών Αγάπης στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου. Η έναρξη των δημοπρασιών πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου μέσω του site dimoprasiesagapis.gr. Την ενέργεια προωθούν το Sport24.gr, Sport24 Radio 103,3 & το Contra.gr, ενώ βασικός υποστηρικτής της ενέργειας είναι το SportKit.gr.

Συλλεκτικά αθλητικά αντικείμενα ομάδων και αθλητών που αγαπούν οι Έλληνες φίλαθλοι δημοπρατούνται για μία εβδομάδα και τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του ιδρύματος “ΦΛΟΓΑ” στην μάχη κατά του παιδικού καρκίνου. Ποδοσφαιρικές φανέλες από όλες τις μεγάλες ομάδες, προσωπικά αντικείμενα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ, αλλά και αντικείμενα «φετίχ» από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες θα δημοπρατηθούν σε μια ενέργεια που θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου. Ενδεικτικά αναφέρουμε αντικείμενα από τους: Πρίντεζη, Διαμαντίδη, Καλάθη, Ρομπέρτο, Steele, Barcelona, Λοκομοτίβ Κουμπάν, ΤΣΣΚΑ και πολλούς άλλους.

Η πρωτιά της "Αθλητικής Κυριακής" και ο τελικός Κυπέλλου ΕΠΣΜ!

Ο Μάνος Μίχαλος, Content Director της 24MEDIA δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για όλους τους ανθρώπους της 24MEDIA να συμβάλλουμε και να βοηθάμε με ό,τι μέσο έχουμε, τους συνανθρώπους μας και δη τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Φέτος, διοργανώνουμε για 5η συνεχόμενη χρονιά τις «Δημοπρασίες Αγάπης”. Οι σπουδαιότεροι αθλητές και οι μεγαλύτερες ομάδες δίνουν το παρών και προσφέρουν τα αντικείμενά τους για τα παιδιά της Φλόγας που νοσούν από καρκίνο. Σ’ αυτή τη μάχη, εμείς προσφέρουμε αγάπη». Ο όμιλος ευχαριστεί θερμά το NBA και την Euroleague καθώς και τις: ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΕ ΑΕΚ, ΚΑΕ Ολυμπιακός, ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ΚΑΕ ΑΕΚ για την ευγενική υποστήριξή τους και τη δωρεά των αντικειμένων που δημοπρατούνται.

Τηλεθεάσεις...

Οπως γνωστοποίησε η εταιρεία μετρήσεων Nielsen, την Κυριακή το "Kick Off" του ΣΚΑΪ παρακολούθησαν 349.000 τηλεθεατές κατά μέσο όρο, με μέση τηλεθέαση 3,4% και μέσο μερίδιο 8,7% ενώ την "Αθλητική Κυριακή" της ΕΡΤ είδαν 320.000 τηλεθεατές κατά μέσο όσο, με μέση τηλεθέαση 3,2% και μέσο μερίδιο 8,8%.

Το "Kick Off" ξεκίνησε στις 21:39 και ολοκληρώθηκε στις 00:16 και η "Αθλητική Κυριακή" στις 22:04 και τελείωσε στις 00:52 μιας και παίζει εικόνα και ρεπορτάζ από πολλά, τα λεγόμενα "μικρά", σπορ.

Ωστόσο, ενόσω οι δύο εκπομπές έπαιζαν παράλληλα, ήτοι από τις 22:04 ως και τις 00:16, ο μέσος όρος της "Αθλητικής Κυριακής" ήταν μεγαλύτερος: τα οκτώ τέταρτα (15λεπτα δηλαδή) κυμάνθηκαν από 2,8% (προς τη λήξη) έως 4,4% σε τηλεθέαση και 7,9% έως 10,4% σε μερίδιο, με αντίστοιχα του ΣΚΑΪ 1,9% με 4,1% (στην αρχή) και 5,7% με 9,3%. Και η εκπομπή της ΕΡΤ είχε μέσους όρους (επαναλαμβάνω: όσο έπαιζαν παράλληλα) 3,45% τηλεθέαση και 9,02% μερίδιο έναντι 2,72% και 6,95% του ΣΚΑΪ. Η διαφορά έγκειται στο ότι η τηλεθέαση της "Αθλητικής Κυριακής" πέφτει αρκετά μετά τα μεσάνυχτα, όταν βέβαια καλύπτει όλες τις πτυχές του ελληνικού αθλητισμού και όχι μόνο τα "εμπορικά" κομμάτια.

Ο τελικός Κυπέλλου ΕΠΣΜ στην ΕΡΤ3

Η ΕΡΤ3 επανέρχεται από φέτος στο καθιερωμένο ραντεβού με την κορυφαία διοργάνωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, μεταδίδοντας για 24η φορά τον σημαντικότερο αγώνα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού Θεσσαλονίκης. Αύριο, Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου στις 16:00, ο Μακεδονικός Νεάπολης και ο Θερμαϊκός Θέρμης, διεκδικούν στο γήπεδο της Τούμπας, το 45ο τρόπαιο του θεσμού. Η ΕΡΤ3 καλύπτει σε απευθείας σύνδεση τον τελικό, σε περιγραφή του Γιώργου Τραπεζανίδη, ενώ στα ρεπορτάζ είναι ο Γιώργος Μίνος και ο Γιώργος Μαυρόπουλος.

Ολυμπιακός – Ουραλότσκα live

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, αύριο Τετάρτη στις 18:00, θα παρακολουθήσουν τη μετάδοση του αγώνα Ολυμπιακός - Ουραλότσκα από τo Novasports 7, για τον πρώτο προημιτελικό του Len Euroleague Γυναικών. Στην περιγραφή από το κολυμβητήριο του Πειραιά, «Πέτρος Καπαγέρωφ», θα είναι ο Διονύσης Στρούμπος και στο ρεπορτάζ ο Γιάννης Φάκαρος.

Πρεμιέρα για το «Βράδυ» με Χατζηνικολάου, Αραβανή

Η πρωτιά της "Αθλητικής Κυριακής" και ο τελικός Κυπέλλου ΕΠΣΜ!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος γυρίζει στα παλιά του λημέρια, στον Alpha, και φέρνει μαζί του πρόσωπα που είναι έτοιμα να «τσαλακωθούν» και να τα αποκαλύψουν όλα, στο πιο αιρετικό talk show της μικρής οθόνης: "Βράδυ", από αύριο Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου στις 23:10. Καλεσμένοι στην πρεμιέρα ο Νίκος Χατζηνικολάου, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά από τέσσερα χρόνια, οι Γιώργος Μαυρίδης και Σάκης Τανιμανίδης του "World Party" του Alpha αλλά και η Ευαγγελία Αραβανή.

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ