MEDIA

Η πιο συγκλονιστική φωτογραφία που είδες για τον ΔΟΛ!

Η πιο συγκλονιστική φωτογραφία που είδες για τον ΔΟΛ!

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, αποκαλύπτει ποια είναι η πιο συγκλονιστική φωτογραφία που έχεις δει για τις δραματικές εξελίξεις με τον ΔΟΛ. (photo)

Δεν είναι απλά ένας μεγάλος δημοσιογράφος. Είναι ο άνθρωπος που έβαλε την αθλητικογραφία στον χάρτη λόγω των μεγάλων γνώσεών του πάνω στον κλασσικό αθλητισμό αλλά και το ποδόσφαιρο, την εμβρίθεια στον τρόπο μετάδοσης και τη γλαφυρότητα του ύφους του.

Ο Γιάννης Διακογιάννης βίωσε δύσκολη εβδομάδα, για δύο λόγους. Η πρώτη με την απώλεια του Λουκιανού Κηλαηδόνη που το 1979 είχε βάλει το όνομά του στους στίχους του "Αρχίζει το ματς". Η δεύτερη, με την κατάσταση στον ΔΟΛ, καθώς εργάστηκε επί σειρά ετών στο συγκρότημα και υπήρξε ο πρώτος που τιμήθηκε για την εν γένει προσφορά του με το βραβείο "Ελένη Βλάχου" το 2003, ως δημοσιογράφος των "Νέων".

Η πιο συγκλονιστική φωτογραφία που είδες για τον ΔΟΛ!

Ο 86χρονος σήμερα Διακογιάννης πέρασε από τα γραφεία του ΔΟΛ πρόσφατα και στάθηκε για λίγα δευτερόλεπτα, για το ενσταντανέ μαζί με το φύλλο της Τετάρτης που ίσως και να ήταν το τελευταίο της ιστορικής εφημερίδας.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ