MEDIA

Η παρουσίαση του Nova on Demand

Η παρουσίαση του Nova on Demand
INTIME SPORTS

Η Nova παρουσίασε, το νέο της… θαύμα, τη νέα υπηρεσία Nova Οn Demand που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τηλεόραση, αλλά και το πλούσιο πρόγραμμα των καναλιών Novacinema, για την περίοδο 2016-2017.

Την παρουσίαση έκαναν ο Retail Marketing Director, κ. Διονύσης Τσίτος, o Pay TV Technical Director κ. Κώστας Μωραΐτης και η Senior Program Manager κα. Αγάπη Κεφαλογιάννη.

Με τη νέα υπηρεσία Nova On Demand, όλοι οι συνδρομητές Nova3play συνδέοντας τον Novabox αποκωδικοποιητή τους στο internet, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στο να παρακολουθούν μέσω δορυφόρου το πιο πλούσιο και πλήρες περιεχόμενο που προσφέρουν τα κανάλια της Nova ή να επιλέξουν «on demand» στο τηλεκοντρόλ τους, και να παρακολουθήσουν μέσω internet ότι αυτοί θέλουν και όσες φορές θέλουν. Από μεγάλες πρεμιέρες, επιτυχημένες βραβευμένες τηλεοπτικές σειρές, και ολόκληρους κύκλους, μέχρι παιδικά με τη δυνατότητα επιλογής ελληνική ή αυθεντικής φωνής, τα καλύτερα ντοκιμαντέρ, αλλά και αφιερώματα, ψυχαγωγικά shows και πολλά ακόμη που έρχονται. Η νέα υπηρεσία Nova On Demand παρέχει τη δυνατότητα αναζήτησης ανά τίτλο, συντελεστές και ημερομηνία, προκειμένου οι συνδρομητές Nova3play να μπορούν να βρίσκουν πάντα αυτό που θέλουν καθώς και προτάσεις για ταινίες και σειρές από τη Nova ώστε να μη χάνουν ποτέ τα καλύτερα.

Η νέα σεζόν στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, περιλαμβάνει οσκαρικές πρεμιέρες, επικά blockbusters και σειρές που κάνουν τη διαφορά μέσα από 4 κανάλια υψηλής ευκρίνειας.

- Novacinema1HD: Πρεμιέρες από τα μεγάλα studio του Hollywood, συμπαραγωγές της Nova σε Α’ προβολή, αλλά και φεστιβαλικές ταινίες μέσα από τη ζώνη «Σινεμά του Κόσμου».

- Novacinema2HD: Τα καλύτερα του Hollywood με αφιερώματα και ειδικά σχεδιασμένες ζώνες, οι καλύτερες ταινίες από όλες τις δεκαετίες και σινεμά για παιδιά.

- Novacinema3HD: Για τους λάτρεις της δράσης και της αδρεναλίνης με δύο action ταινίες κάθε βράδυ, τη ζώνη Bloody Fridays, αλλά και το Adult Zone.

- Novacinema4HD: Το κανάλι των σειρών που προβάλλονται ταυτόχρονα, ή πολύ κοντά στην Αμερική, αλλά και μαραθώνιους ώστε να μην χάνει κανείς ούτε επεισόδιο.

Αυτή τη σεζόν δίπλα στις δημοφιλείς σειρές «Blindspot», «Timeless», «NCIS» και «Gommorah», ήρθαν να προστεθούν οι νέες σειρές που σίγουρα θα αγαπηθούν, «Westworld» και «Divorce» της HBO, καθώς και η τηλεοπτική μεταφορά της γνωστής αστυνομικής σειράς ταινιών «Lethal Weapon». Το 2017 έρχεται ο 7ος κύκλος του «Game of Thrones» ταυτόχρονα με την Αμερική και σε ελληνικούς υπότιτλους, αλλά και οι νέοι κύκλοι των σειρών «Black Sails», «The Knick», «Silicon Valley», «The Leftovers» και «1993». Το ψυχαγωγικό κανάλι Novalifε έρχεται ανανεωμένο με τη νέα παιδική ζώνη novakids, το Νο1 talk show της Αμερικής με την Ellen DeGeneres, σειρές που αφήνουν εποχή, καθώς και τα και τα πιο ζωντανά Novalifε shows, όπως το «Lifetime», «Fashion in the City» και Success Stories».

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ