MEDIA

Η μεταγραφή στους 103,3 και οι μεταδόσεις των αντιπάλων!

Η μεταγραφή στους 103,3 και οι μεταδόσεις των αντιπάλων!

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, γράφει για το... new entry στον Sport24 Radio και το πού θα δούμε τα ματς των αντιπάλων των ελληνικών ομάδων στο Europa League!

Σαν να μην πέρασε μια μέρα... Ηρακλής Αντύπας και Χρήστος Σούτος ξανά μαζί στα ερτζιανά. Θα τους ακούμε από την προσεχή Δευτέρα, 29 Αυγούστου,00:00 με 02:00 στον Sport24 Radio 103,3. Από Δευτέρα έως Πέμπτη λοιπόν, αναρωτιόμαστε...: "Ξέρεις από μπάλα;".

Κατά τα λοιπά, και οι τρεις ομάδες μας έμαθαν τα ονόματα των αντιπάλων για το φετινό Europa League, το οποίο… χαμογέλασε στον OTE TV μιας και μεταδίδει αποκλειστικά όλα τα παιχνίδια από τους ομίλους έως και τα ημιτελικά ενώ μόνο ο τελικός θα προβληθεί παράλληλα (με την ΕΡΤ). Και λέμε «χαμογέλασε» διότι το πλήγμα με την απουσία ελληνικής ομάδας από το φετινό Champions League ήταν μεγάλο, πάντως η χθεσινή κλήρωση έβγαλε αρκετά εμπορικά ματς : Παρί – Αρσεναλ, Μπενφίκα – Νάπολι, Σίτι – Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο – Μπάγερν, Ρεάλ – Ντόρτμουντ κλπ.

Πού θα δούμε τους αντιπάλους; Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με ΑΠΟΕΛ, Γιουνγκ Μπόις, Αστάνα . Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε με Φιορεντίνα, Σλόβαν Λίμπερετς, Καραμπάγκ . Ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε με Αγιαξ, Σταντάρ Λιέγης, Θέλτα .

Εξ αυτών, μεταδίδονται τηλεοπτικά το Σάββατο στις 21:30 το Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα από το OTE Sport 2 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα και την Κυριακή στις 21:45 μεταδίδεται το Φιορεντίνα – Κιέβο Βερόνα από το OTE Sport 3 σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου. Μπορείτε όμως να παρακολουθήσετε σε live streaming, από τη Stoiximan.gr , τα παιχνίδια Γκρασχόπερ – Γιουνγκ Μπόις (Κυριακή στις 14:45), Γκο Αχέντ Ιγκλς – Αγιαξ (Κυριακή στις 15:30), Κλαμπ Μπριζ – Σταντάρ Λιέγης (Κυριακή στις 15:30) και Πρίμπραμ – Σλόβαν Λίμπερετς (Κυριακή στις 18:00)!

Κατά τα λοιπά, η δράση του… ΠΣΚΔ ξεκινά από απόψε με πιο ενδιαφέρουσες τις αναμετρήσεις από την πρεμιέρα της Bundesliga (Μπάγερν – Βέρντερ στις 21:30 από το OTE Sport 1) και από το Championnat (Μαρσέιγ – Λοριάν στις 21:45 από το Novasports 2).

Το Σάββατο ξεκινά… νωρίς με ντέρμπι: Τότεναμ – Λίβερπουλ στις 14:30 από το OTE Sport 1 σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου, από το υπόλοιπο σαββατιάτικο μενού της Premier μεταδίδονται και τα Γουότφορντ – Αρσεναλ (17:00, OTE Sport 1) και Χαλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:30, OTE Sport 1). Από Γερμανία, ο ΟΤΕ δείχνει πέντε ματς στις 16:30 (καλύτερο το Αϊντραχτ Φρ. – Σάλκε, OTE Sport 3) αλλά και το Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν στις 19:30 (OTE Sport 3). Η ημέρα έχει και Championnat στα κανάλια Novasports (Ντιζόν – Λιόν στις 19:00 και Νις - Λιλ στις 21:00), και Serie A στον ΟΤΕ (Λάτσιο – Γιουβέντους στις 19:00 και Νάπολι – Μίλαν στις 21:45 σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι), και Primera στον ΟΤΕ (εκτός από Ρεάλ, έχει και Λεγανές – Ατλέτικο στις 23:15 σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα, τα καλύτερα) αλλά και Primera Liga, με το ματς της Νασιονάλ Μαδέιρα με την Μπενφίκα των Μήτρογλου, Σάμαρη στις 21:40 στο Novasports 1 σε περιγραφή Γιώργου Λιώρη.

Πλούσια σε ποδοσφαιρικές μεταδόσεις και η Κυριακή: από Μπορντό – Ναντ (16:00, Novasports 1) έως Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Χαμ (18:00, OTE Sport 1 σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου), από Ιντερ – Παλέρμο (19:00, OTE Sport 2) έως Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα (21:15, OTE Sport 2) και από Κάλιαρι – Ρόμα (21:45, OTE Sport 1) έως Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν (21:45, Novasports 2 σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη). Δεσπόζει όμως το ντέρμπι, ανάμεσα σε Σπόρτινγκ και Πόρτο στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» (20:00, Novasports 2) σε περιγραφή Ηλία Βλάχου.

Και στίβος στο πρόγραμμα: απόψε το Diamond League στο Παρίσι, στις 21:00 από την ΕΡΤ και την Κυριακή στις 17:30 το μίτινγκ της Βαρσωβίας από το Novasports 3.

Στα μηχανοκίνητα, κυριαρχεί το grand prix της Formula 1 στο Βέλγιο. Ο Λιούις Χάμιλτον φτάνει στο Βέλγιο με μια διαφορά 19 πόντων στο πρωτάθλημα από τον συναθλητή του στη Mercedes Νίκο Ρόσμπεργκ, έχοντας κερδίσει τα έξι από τα επτά τελευταία grand prix. Το OTE Sport 5 μεταδίδει σήμερα και αύριο τα δοκιμαστικά και της κατατακτήριες δοκιμές και την Κυριακή, παράλληλα με την ΕΡΤ2, τον αγώνα στις 15:00. Παραδόξως για το Σπα, ο καιρός φαίνεται να είναι πολύ καλός και σταθερός καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, με θερμοκρασίες που ίσως ξεπεράσουν τους 25 βαθμούς Κελσίου. Στα μικρόφωνα, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Νίκος Κορόβηλας και Ηλίας Παπαϊωάννου. Καλεσμένοι στο στούντιο, ο Κωνσταντίνος Μαρκουίζος, γνωστός και ως «Ιαβέρης jr», καθώς και η δημοσιογράφος του Ειδικού Τύπου, Πόπη Παπαμιχαήλ. Για τον OTE TV περιγράφουν και σχολιάζουν οι Κώστας Ψάρρας και Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος ενώ οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και την εκπομπή «Grand Prix» με τον Αντρέα Παλομπαρίνι (13:00να παρέχει όλες τις πληροφορίες πριν τον 13ο αγώνα του πρωταθλήματος.

Στο τένις ξεκινά το US Open τη Δευτέρα με πολύωρες μεταδόσεις από το Eurosport 2.

Τέλος, θα υπάρξει και ανασκόπηση των Ολυμπιακών Αγώνων 2016 από την ΕΡΤ, την Κυριακή 28 στις 22:00. Ο Βασίλης Ταλαμάγκας και η Κατερίνα Αναστασοπούλου θα παρουσιάσουν τις καλύτερες στιγμές της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης της χρονιάς. Οι απεσταλμένοι της ΕΡΤ στο Ρίο, θα μεταφέρουν όσα δεν είδαμε κατά τη διάρκεια των Αγώνων, ενώ καλεσμένοι στο στούντιο θα είναι και οι Ολυμπιονίκες, οι οποίοι μας προσέφεραν μοναδικές στιγμές στη Βραζιλία.

Ειρήσθω εν παρόδω, Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της γυμναστικής στο αγώνισμα των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας, θα είναι απόψε στις 21:00 στο Novasports 1 στην «Ώρα των Πρωταθλητών» με το Γιάννη Καραλή.

Υπάρχει και το αφιέρωμα του ΟΤΕ History στους Ολυμπιακούς Αγώνες από τον OTE TV, που ολοκληρώνεται αυτή την Κυριακή στις 21:00 με ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στους Πρώτους Ολυμπιονίκες. Τα οστά του αρχαιότερου γνωστού αθλητή των Ολυμπιακών Αγώνων, που έζησε το 500 π.Χ., ανακαλύφθηκαν το 1959 στον Τάραντα της νότιας Ιταλίας. Μέσω γραφικών συστημάτων και δραματικής αναπαράστασης, το ντοκιμαντέρ «δίνει πνοή» στον σκελετό και αποκαλύπτει τα μυστικά του αρχαίου αθλητισμού.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ