MEDIA

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι η LadyLike Ambassador

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι η LadyLike Ambassador
Συνατσάκη

Το Ladylike.gr, το γυναικείο brand της 24MEDIA, "says boo” και καλωσορίζει στην ομάδα του τη Μαίρη Συνατσάκη.

Η αγαπημένη Μairiboo από 1η Μαρτίου είναι πλέον το πρόσωπο του Ladylike, του premium γυναικείου brand στην Ελλάδα. Ως Ladylike Ambassador θα μοιράζεται τις ανησυχίες, τις εμπειρίες, τις συμβουλές και τις απόψεις της σχετικά με όσα απασχολούν, θυμώνουν και προβληματίζουν εκείνη αλλά και κάθε αναγνώστρια γιατί “η Μαίρη Συνατσάκη είναι μία από εμάς”.

Η Μαίρη Συνατσάκη μαζί με τη δημοσιογραφική ομάδα του γυναικείου brand της 24MEDIA, θα ετοιμάζουν θέματα, θα κάνουν video παραγωγές, θα βγαίνουν για γευστικές δοκιμές και θα εξερευνούν από κοινού όλα τα ζητήματα που απασχολούν τη σύγχρονη γυναίκα. Οι μουσικές της προτιμήσεις, οι αγαπημένες της σειρές, η μόδα, η ομορφιά αλλά και οι σχέσεις, η επικαιρότητα, οι κοινωνικές ευαισθησίες και όλα όσα συνθέτουν την ενδιαφέρουσα προσωπικότητα της Μαίρης Συνατσάκη θα βρίσκονται καθημερινά στο LadyLike.

Η Δήμητρα Τσιγγενέ, Editor-in-Chief του Ladylike δήλωσε: “Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τη Μαίρη Συνατσάκη στην ομάδα μας. Η Μαίρη είναι μία από εμάς και αν το LadyLike ήταν γυναίκα θα ήταν σαν εκείνη. Ανεξάρτητη, δυναμική, στιλάτη, ευαισθητοποιημένη, εξωστρεφής, με άποψη και χιούμορ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ