MEDIA

Η κάλυψη του Παρί – Ρεάλ, ποιο ματς θα δείξει η ΕΡΤ;

Η κάλυψη του Παρί – Ρεάλ, ποιο ματς θα δείξει η ΕΡΤ;

Τριήμερο ευρωπαϊκών αγώνων μόνο στην Cosmote TV, από Παρί – Ρεάλ μέχρι Μίλαν – Αρσεναλ. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Το Champions League επιστρέφει με τους επαναληπτικούς της φάσης των «16». Τα μισά ματς αυτή την εβδομάδα, τα άλλα μισά την επόμενη.

Το βράδυ της Τρίτης διεξάγεται το σπουδαιότερο ματς των πρώτων τεσσάρων, στο Παρίσι: Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεάλ Μαδρίτης, παιχνίδι που θα δείξει live το Cosmote Sport 2 σε περιγραφή του απεσταλμένου στη γαλλική πρωτεύουσα, Στέφανου Αβραμίδη. Το Λίβερπουλ – Πόρτο μεταδίδεται από το Cosmote Sport 1 σε περιγραφή Γιώργου Θαναηλάκη. Μεθαύριο, Τετάρτη 7/3 από το Cosmote Sport 1 θα μεταδοθεί το Μάντσεστερ Σίτι - Βασιλεία σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα και από το Cosmote Sport 2 το Τότεναμ - Γιουβέντους σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου.

Και τις δύο ημέρες θα βγει η εκπομπή «UEFA Champions League Show» σε παρουσίαση Τάσου Κολλίντζα, Βασίλη Σαμπράκου και Μιχάλη Τσόχου.

Η ΕΡΤ δεν μεταδίδει αγώνα τούτη την εβδομάδα, όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα, με «τιτίβιβσμα».

Και η επιλογή του Μπαρτσελόνα – Τσέλσι ήταν φυσικά η πιο εμπορική, από τις επιλογές που είχε μπροστά της η ΕΡΤ για παιχνίδια της Τετάρτης. Η άλλη ήταν το Τότεναμ – Γιουβέντους (μιας και τα Σίτι – Βασιλεία και Μπεσίκτας – Μπάγερν δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον).

Τη δε Πέμπτη 8/3 διεξάγονται τα πρώτα ματς των «16» του Europa League κι από το Cosmote Sport 1 θα βγει στις 20:00 η εκπομπή «Λεπτό προς Λεπτό» με τους Πάνο Βόγλη και Σωτήρη Κωσταβάρα. Την ίδια ώρα παίζουν Μίλαν – Αρσεναλ (Cosmote Sport 1) σε περιγραφή Πέτρου Δριτσάκου, Ντόρτμουντ – Σάλτσμπουργκ (Cosmote Sport 2) σε περιγραφή Κώστα Ψάρρα, Ατλέτικο Μαδρίτης – Λοκομοτίβ Μόσχας (Cosmote Sport 7) σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα και ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Λιόν (Cosmote Sport 8) σε περιγραφή Πάνου Μάλαμα. Στις 22:05 ξεκινούν και μεταδίδονται τα Μαρσέιγ – Αθλέτικ Μπιλμπάο (Cosmote Sport 2) σε περιγραφή Δημήτρη Ξαρλή, Λειψία – Ζενίτ (Cosmote Sport 3) σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά, Λάτσιο – Ντινάμο Κιέβου (Cosmote Sport 7) σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου και Σπόρτινγκ – Πλζεν (Cosmote Sport 8) σε περιγραφή Δημήτρη Σπηλιόπουλου.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ