MEDIA

Η κάλυψη του Australian Open 2018 στο Eurosport

Η κάλυψη του Australian Open 2018 στο Eurosport

Οι Mats Wilander, John McEnroe και Boris Becker επιστρέφουν για να ηγηθούν της κάλυψης του Αυστραλιανού Όπεν από το Eurosport. Η εκπομπή "ναυαρχίδα", Game, Schett and Mats επιστρέφει και το 2018.

Το πρώτο Grand Slam της χρονιάς στο τένις, το σπουδαίο Αυστραλιανό Όπεν ανοίγει τις πύλες του στις 15 Ιανουαρίου στην Μελβούρνη και το Eurosport θα σας μεταφέρει όλη τη δράση με απ’ ευθείας συνδέσεις και μεταμεσονύχτιες μεταδόσεις των αγώνων.

Από τον Roger Federer στη Simona Halep και από τον Rafael Nadal στον Novak Djokovic, τα μεγαλύτερα αστέρια του τένις σε ολόκληρο τον κόσμο επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση, για το Αυστραλιανό Όπεν, αυτόν τον μήνα στο Eurosport.

Με πλήθος νέων καινοτομιών, τους κορυφαίους ειδικούς αναλυτές του αθλήματος, και τουλάχιστον 300 ώρες ΖΩΝΤΑΝΩΝ μεταδόσεων. Με αποκλειστικά πανευρωπαϊκά δικαιώματα του Αυστραλιανού Όπεν, το Eurosport και το Eurosport Player θα είναι τα μέσα που θα δώσουν στους φίλους του τένις τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλα τα τα ματς, σε όλα τα court κατά τη διάρκεια του πρώτου Grand Slam της νέας σεζόν.

Ο Mats Wilander, ειδικός αναλυτής του τένις, παρουσιαστής του Eurosport και επτά φορές νικητής Grand Slam, δήλωσε: "Το Αυστραλιανό Όπεν είναι κατά πολλούς το αγαπημένο τουρνουά των παικτών. Η πιο χαλαρή του φύση, δίνει τη δυνατότητα στους πρωταγωνιστές να παρουσιάσουν το καλύτερό τους τένις, το οποίο μόνο θετικό μπορεί να είναι για τους φίλους του τένις σε όλη την Ευρώπη. Πιστεύω ακράδαντα, ότι εμείς στο Eurosport δίνουμε στους φιλάθλους μία ασυναγώνιστη υπηρεσία".

"Πάντα ψάχνουμε τον τρόπο να ξεπεράσουμε τα όριά μας με την κάλυψη των αγώνων, η οποία έχει την αποδοχή του κοινού. Έχουμε τα κορυφαία ονόματα του τένις, προσφέρουμε την καλύτερη ανάλυση και δίνουμε στους φιλάθλους την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους ήρωές τους. Γνωρίζουμε ακριβώς τι θέλουν οι φίλοι του αθλήματος, γιατί πρώτα απ’όλα είμαστε κι εμείς λάτρεις του τένις".

Οι κορυφαίοι ειδικοί αναλυτές του τένις

Για ακόμη μία χρονιά, ζωντανοί θρύλοι του τένις θα αποτελούν μέλη της ομάδας του Eurosport στο Αυστραλιανο Όπεν, όχι μόνο αναλύοντας στους τηλεθεατές τι συμβαίνει μπροστά στα μάτια τους, αλλά και γιατί συμβαίνει. Μία ομάδα που διαβάζει άριστα το παιχνίδι και απαρτίζεται από τους John McEnroe, Boris Becker και Mats Wilander, με τον καθέναν να προσφέρει τη δική του ξεχωριστή ανάλυση, ενώ το δίδυμο Wilander και Barbara Schett θα παρουσιάσει για ακόμα μία χρονιά, την εκπομπή "ναυαρχίδα" του Eurosport, Game, Schett and Mats .

Όταν ο "Επίτροπος του Τένις" μιλάει, τότε ο κόσμος ακούει. Ο John McEnroe επιστρέφει και πάλι, για νέα επεισόδια της σειράς ‘The Commissioner’, με τον Αμερικανό θρύλο του τένις να δίνει τη δική του ματιά στις εξελίξεις όταν αυτές συμβαίνουν στη Μεβούρνη.

Οι καινοτομίες συνεχίζονται

Δημοφιλής στις τάξεις παικτών αλλά και φιλάθλων, η ενότητα ‘The Coach’, σε ένα μείγμα ανάλυσης και χρήσης της τεχνολογίας, με παρουσιαστή τον προπονητή της Serena Williams, Patrick Mouratoglou. Με νέα μορφή το 2018, η εκπομπή θα βοηθήσει τους τηλεθεατές να κατανοήσουν σε μεγαλύτερο βαθμό τις εξελίξεις μέσα στα court. Γιατί ένας παίκτης χάνει τη φόρμα του, ή γιατί κάποιος μπορεί να έχει περισσότερη επιτυχία, ή απλά μία ανάλυση στο παιχνίδι δύο αντιπάλων, ο coach Mouratoglou θα έχει τις απαντήσεις.

Δίνοντας στους φιλάθλους μία μοναδική ματιά στη μηχανική του αθλήματος, το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Sports Explainer ερευνά την εξέλιξη του παιχνιδιού του Roger Federer, ακολουθώντας τον Ελβετό σε ένα σπουδαίο 2017, μέσα στο οποίο κατέκτησε το 18 και 19 Grand Slam της καριέρας του. Έχοντας ήδη παρουσιάσει το forehand του Rafael Nadal, αλλά και το παιχνίδι του Stan Wawrinka, η σειρά Sports Explainer έχει σχετιστεί με μερικούς από τους σπουδαιότερους παίκτες του αθλήματος όσο ποτέ πριν.

Η πορεία προς την έναρξη του Αυστραλιανού Όπεν θα κορυφωθεί με στιγμές από την καριέρα του Roger Federer, τις καλύτερες στιγμές και αγώνες του στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς, ανάμεσα στις οποίες και η "μονομαχία" των πέντε σετ ενάντια στον Rafael Nadal στον περσινό τελικό στη Μελβούρνη. Η κάλυψη του τουρνουά από το Eurosport θα συμπληρωθεί με περιεχόμενο σύντομης μορφής σε ψηφιακές και κοινωνικές πλατφόρμες που θα κρατά τους οπαδούς ενημερωμένους με τις καλύτερες στιγμές από την Αυστραλία, καθώς ξυπνούν σε όλη την Ευρώπη, μέσω της νέας ενότητας Aussie Breakfast.

Όχι μόνο 2 εβδομάδες

Περισσότερο από άλλες χρονιές, το Eurosport καλύπτει εκτενέστερα τα πρώτα τουρνουά της χρονιάς και την προετοιμασία των παικτών ενόψει Αυστραλιανού Όπεν. Τα τουρνουά της ATP σε Doha, Brisbane (1-8/1), Sydney (7-13/1), αλλά και το Hopman Cup (30/12-6/1), στο πρώτο μισό του Ιανουαρίου, δίνουν τη δυνατότητα στους φίλους του τένις να δουν την κατάσταση των αγαπημένων τους παικτών λίγες μέρες πριν το πρώτο μεγάλο ραντεβού της χρονιάς.

Επιπλέον, το Eurosport θα διπλασιάσει (σε σχέση με το 2017) τα court τα οποία οι τηλεθεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν κατά τη διάρκεια των προκριματικών του Αυστραλιανού Όπεν, ενώ θα καλύψει και την κλήρωση του κυρίως ταμπλό, την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, στις 10:30 π.μ. ΖΩΝΤΑΝΑ σε Eurosport και Eurosport Player.

Η περσινή κάλυψη του Αυστραλιανού Όπεν από το Eurosport έφτασε συνολικά τα 20.7 εκατομμύρια τηλεθεατές - δεύτερο μεγαλύτερο νούμερο στην ιστορία του καναλιού - με αποκορύφωμα την μονομαχία των Federer και Nadal στον τελικό του τουρνουά.

Η σημαντικότερη χρονιά

Το Αυστραλιανό Όπεν είναι μόνο η αρχή μίας από τις σημαντικότερες χρονιές στην ιστορία του Eurosport, η οποία περιλαμβάνει μερικά από τα κορυφαία γεγονότα στο αθλητικό καλεντάρι. Μεταξύ άλλων: οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες από την PyeongChang το Φεβρουάριο, το Roland Garros από το Παρίσι τον Μάιο, ο 24ωρος αγώνας του Le Mans τον Ιούνιο, ο ποδηλατικός Γύρος Γαλλίας τον Ιούλιου και φυσικά το US Open από το Flushing Meadows της Νέας Υόρκης στα τέλη του καλοκαιριού.

Καλεντάρι τένις Eurosport, Ιανουάριος 2018:

30 Δεκεμβρίου 2017 - 6 Ιανουαρίου 2018 - Hopman Cup, Perth

1-8 Ιανουαρίου 2018 - ATP Doha

1-8 Ιανουαρίου - ATP Brisbane

7-13 Ιανουαρίου 2018 - ATP Sydney

10-13 Ιανουαρίου – 2018 Australian Open προκριματικά

15-28 Ιανουαρίου - 2018 Australian Open

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ