MEDIA

Η EuroLeague σε Nova, ΕΡΤ και Sport24 Radio 103,3

Η EuroLeague σε Nova, ΕΡΤ και Sport24 Radio 103,3

Η 10η αγωνιστική της EuroLeague #paizeidynata στον Sport24 Radio 103,3, με τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού Superfoods! Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός Superfoods συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους στην EuroLeague, με εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Η αρχή γίνεται την Παρασκευή (02/12, 19:00) με τους πρωταθλητές Ελλάδας να αντιμετωπίζουν στην Τουρκία τη Νταρουσάφακα. Στην μετάδοση ο Γιάννης Λαμπίρης.

Στις 22:00 την σκυτάλη παίρνουν οι “πράσινοι” που φιλοξενούνται στην έδρα της Μπαρτσελόνα, στην επιστροφή του Τσάβι Πσκουάλ στο “Παλάου Μπλαουγκράνα”. Στο μικρόφωνο ο Μιχάλης Στεφάνου. Το πρώτο σχόλιο των ελληνικών αναμετρήσεων κάνει ο Γιώργος Συρίγος. Με την λήξη του αγώνα της Βαρκελώνης, Μάνος Μίχαλος και Στέφανος Τριαντάφυλλος κάνουν το... 103-101 και “βάφουν” πορτοκαλί τη νύχτα. Ρεπορτάζ, δηλώσεις και σχόλια των αναμετρήσεων απλώνονται στους 103,3! Sport24 Radio παίζει παντού και πάντα δυνατά...

Η EuroLeague στα κανάλια Novasports…

…και την Πέμπτη και την Παρασκευή και κάθε βράδυ με εκπομπή «Super EuroLeague», με τον Γιώργο Συρίγο και τη Δώρα Παντέλη.

Αύριο, Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου μεταδίδονται στις 18:00 το Ούνιξ Καζάν – Αρμάνι Μιλάνο από το Novasports1HD σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου, στις 19:45 το Φενερμπαχτσέ – Ρεάλ Μαδρίτης από το Novasports4HD σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη, στις 21:00 το Μπάμπεργκ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας από το Novasports3HD σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή και στις 21:05 το Μακάμπι Fox Τελ Αβιβ – Αναντόλου Εφές από το Novasports2HD και από το Web TV του Novasports.gr σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα.

Την Παρασκευή μεταδίδονται στις 20:00 το Ερυθρός Αστέρας - Ζαλγκίρις από το Novasports3HD σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη, στις 22:00 το Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός Superfoods από το Novasports2HD και ηχητικά από το Novasports.gr σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα και στις 22:00 το Μπασκόνια - Γαλατασαράι από το Novasports3HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου

αλλά και στην ΕΡΤ!

Και τις δύο ημέρες θα βγάλει την εκπομπή «Euroleague Show» η ΕΡΤ, η οποία την Παρασκευή στις 19:00 μεταδίδει τον αγώνα Νταρουσάφακα – Ολυμπιακός σε περιγραφή Βαγγέλη Ιωάννου ( ο οποίος παραχώρησε μια μοναδική συνέντευξη στο Oneman.gr!) . Την Πέμπτη είναι καλεσμένοι στην εκπομπή η Τζανής Σταυρακόπουλος και Σπύρος Παντελιάδης και την Παρασκευή οι Ντίνος Καλαμπάκος, Στέργιος Κουφός και Θανασης Γιαπλές.

Η Δήμητρα Τσιγγένε είναι η νέα Editor in Chief του Ladylike.gr

Η EuroLeague σε Nova, ΕΡΤ και Sport24 Radio 103,3
FRANCESCA GIAITZOGLOU WATKINSON

Η Δήμητρα Τσιγγενέ αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύντριας Σύνταξης του Ladylike.gr. Η Δήμητρα Τσιγγενέ σπούδασε Ελληνική Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Λονδίνο, στο Kingston University, πάνω στην Παιδοψυχολογία. Τα τελευταία χρόνια είχε αναλάβει την αρχισυνταξία του γυναικείου site Queen.gr. Επόμενος σταθμός στην επιτυχημένη πορεία της στα ψηφιακά brands είναι το Ladylike και η 24MEDIA. Η Μαριλού Ρεπαπή, Διευθύντρια Γυναικείου Περιεχομένου της 24MEDIA δήλωσε: “Καλωσορίζουμε τη Δήμητρα Τσιγγενέ στην ομάδα του Ladylike και χαιρόμαστε ιδιαίτερα καθώς διαθέτει τη δημοσιογραφική εμπειρία και τη φιλοσοφία που απαιτούμε για τη συγκεκριμένη θέση. Το Ladylike συνεχίζει την ανοδική και πετυχημένη του πορεία με βασικό στόχο για το 2017 την περαιτέρω εδραίωση του ως το πιο ολοκληρωμένο γυναικείο ψηφιακό brand”.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ