MEDIA

Η ΕΡΤ σε Γαλλία και Άμστερνταμ

Η ΕΡΤ σε Γαλλία και Άμστερνταμ

Πώς θα καλύψει η δημόσια τηλεόραση τα ημιτελικά του Euro και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου.

Απόψε και αύριο διεξάγονται οι δύο ημιτελικοί του Euro 2016 και ήδη ταξίδεψαν στη Γαλλία οι Γιώργος Χαϊκάλης και Βασίλης Μπακόπουλος οι οποίοι θα περιγράψουν τα Πορτογαλία – Ουαλία και Γερμανία – Γαλλία αντίστοιχα. Και, την Κυριακή, θα είναι μαζί στο Παρίσι για την περιγραφή του μεγάλου τελικού, μαζί με σχολιαστή που θα αποφασιστεί προσεχώς.

Συνάμα, σήμερα ξεκινά το 23ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών/Γυναικών (6-10/7) στο Ολυμπιακό Στάδιο του Άμστερνταμ. Στους αγώνες θα συμμετάσχουν 1.500 αθλητές και αθλήτριες από 50 χώρες της Ευρώπης, ανάμεσα τους και 35 Ελληνες αθλητές και αθλήτριες. Τις προσπάθειες των πρωταθλητών μας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι Έλληνες μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2, αλλά και τη web tv της ΕΡΤ (webtv.ert.gr). Απεσταλμένος για τη δημόσια τηλεόραση είναι ο Νίκος Τσώνης. Το πρόγραμμα των αγώνων και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις, έχουν ανακοινωθεί στο site του ΣΕΓΑΣ .

"Οι NGO στην Ελλάδα" μέσα από τη The Ηuffington Post Greece

Η Ηuffington Post Greece προχώρησε σε μία σημαντική εκδοτική πρωτοβουλία καταγράφοντας τις ΜΚΟ που δρουν στην Ελλάδα, περιγράφοντας την δομή, τις πηγές χρηματοδότησης και το έργο τους όσον αφορά τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης.

Τα αποτελέσματα που παρουσιάζονται έρχονται μετά από συνεντεύξεις με τις 43 ΜΚΟ και οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στην χώρα μας, στα νησιά του Αιγαίου καθώς και την ηπειρωτική Ελλάδα. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, οι αρωγοί στην προσπάθεια τους και η ουσιαστική συμβολή τους στην ζωή των προσφύγων παρουσιάζονται αναλυτικά στο ειδικό long read αφιέρωμα της Ηuffington Post Greece που δημοσιευθηκε 1η Ιουλίου. Το εγχείρημα αυτό είναι μία εκδοτική πρωτοβουλία σε εξέλιξη και φιλοδοξεί να οδηγήσει το διάλογο για την εξυγείανση της ασαφούς νομοθεσίας των ΜΚΟ στην Ελλάδα.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ