Η επιβεβαίωση και… οι σπίκερ - Media - SPORT 24
MEDIA

Η επιβεβαίωση και… οι σπίκερ

Η επιβεβαίωση και… οι σπίκερ

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, γράφει για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων των ομάδων μας στο Europa League

Βραδιά μπάλας, βραδιά Europa League η Πέμπτη με τρεις μεταδόσεις των… Ευρωπαίων μας.

Ακούστε και τα τρία παιχνίδια στον Sport24 Radio 103,3: ο Αντώνης Τσακαλέας σπικάρει τον ΠΑΟΚ, ο Θανάσης Βορίσης τον Παναθηναϊκό και ο Διονύσης Βερβελές τον Ολυμπιακό.

 

Στις 19:00 ξεκινά στην Τιφλίδα το Ντινάμο – ΠΑΟΚ με μετάδοση από το OTE Sport 7 σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου.

Στις 21:00 ακολουθεί από τη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός – Μπρόντμπι με μετάδοση από το OTE Sport 5 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα.

Και, στις 22:00, ξεκινά το Αρόουκα – Ολυμπιακός με μετάδοση (και σε πλήρη επιβεβαίωση του χθεσινού αποκλειστικού ρεπορτάζ της στήλης) από το Novasports1 σε περιγραφή Γιώργου Λιώρη.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

Ε-mail: nbozionelos@gmail.com

Hashtag #s24media

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

15 πράγματα που δεν θυμούνται όσοι γεννήθηκαν μετά το ‘90

Οι δισκέτες, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ο Νεκτάριος Σφυράκης και το λαϊκό προσκύνημα στον Ανδρέα Παπανδρέου κατάφεραν να χωθούν με κάποιο τρόπο στο ίδιο κείμενο.

ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

LIFE GUIDE

LIFE GUIDE

10 πράγματα που πιστεύαμε για το σώμα μας και αποδείχθηκαν μύθοι

Ποια είναι τα πράγματα που αφορούν τη λειτουργία του οργανισμού μας και την επίδραση εξωτερικών παραγόντων σ' αυτόν και αποδείχθηκαν μύθοι; (Pics)

ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ

ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ

Σοβαρή οπισθοδρόμηση για Τσίπρα η απόφαση του ΣτΕ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών δίνουν μεγάλα δίκτυα ενημέρωσης του εξωτερικού, που μεταδίδουν από εχτές την απόφαση περί αντισυνταγματικότητας του νόμου Παππα

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24