MEDIA

Η επιβεβαίωση για Κύπελλο, Λιγκ Καπ και "ξανθός" στη Nova!

Η επιβεβαίωση για Κύπελλο, Λιγκ Καπ και "ξανθός" στη Nova!

O Mediaρχης Νίκος Μποζιονέλος γράφει για τα τηλεοπτικά δικαιώματα που εξασφάλισε η Nova και για την τηλεοπτική παρουσία του Γιάννη Ιωαννίδη.

Επιβεβαίωση για Κύπελλο, Λιγκ Καπ στη Nova, πήρε και το Community Shield!

Όπως σας είχαμε αναφέρει, και εγκαίρως, από χθες, τα κανάλια Novasports (ανακοινώθηκε και επίσημα σήμερα) εξασφάλισαν να προβάλουν ζωντανά και αποκλειστικά από φέτος και για τα επόμενα δύο χρόνια, το Κύπελλο Αγγλίας «The Emirates Cup». Παράλληλα, εξασφάλισαν και τους τελικούς του Super Cup Αγγλίας, «The Community Shield», καθώς και τον φετινό τελικό του League Cup Αγγλίας «Capital One Cup», Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στις 18:30 και θα μεταδοθεί σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας στα Novasports 2 και Novasports 2. Στην περιγραφή θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης, ενώ η μεγάλη αναμέτρηση που θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της σεζόν στην Αγγλία, θα προβληθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.

Η φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου Αγγλίας βρίσκεται στην προημιτελική φάση με τις οκτώ ομάδες να αγωνίζονται στις 12 και 13 Μαρτίου. Τα ζευγάρια των προημιτελικών είναι: Ρέντινγκ - Κρίσταλ Πάλας, Έβερτον – Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ, Άρσεναλ ή Χαλ - Γουότφορντ.

Blog για την τηλεόραση

Στον χώρο του blogging έχει εισέλθει ο συνάδελφος Αγγελος Μενδρινός και, δη, σε ιστότοπο για την τηλεόραση. Στο TVHistory σε κάθε φωτογραφία κάνεις κλικ και βλέπεις το θέμα και στηρίζεται κυρίως στα πρώτα της χρόνια της τηλεόρασης, που είναι και σχετικά άγνωστα!

«Ξανθό» οι μεν, Μπάρλο οι δε

Αύριο, Παρασκευή στις 23:45 και στο Novasports 2 θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Super Euroleague» με τον Γιώργο Συρίγο ο Γιάννης Ιωαννίδης. Ο "ξανθός" θα βρεθεί στο στούντιο της Nova στην Κάντζα και θα μιλήσει για το πρωτάθλημα της Basket League, την προσπάθεια του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για διάκριση στην Basketball και για όλα τα τεκταινόμενα που διαδραματίζονται στο χώρο του μπάσκετ και όχι μόνο.

Επίσης αύριο στην ΕΡΤ2, η οποία μεταδίδει το Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός στις 21:45 σε αγώνα που θα περιγράψει ο Βαγγέλης Ιωάννου, η μπασκετική βραδιά θα αρχίσει στις 21:00 με την εκπομπή «Euroleague pre game show» που θα παρουσιάσουν ο Κώστας Σωτηρίου και η Κατερίνα Αναστασοπούλου. Καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο διεθνής άσος του Λαυρίου, Νίκος Μπάρλος. Μετά τη λήξη του αγώνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», στις 23:45 θα ακολουθήσει η καθιερωμένη post game εκπομπή «Euroleague Show», με συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, καθώς και με όλα τα στιγμιότυπα από τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Ο Βορεάδης στο «Sports Live»

Ο πρώην διεθνής διαιτητής μπάσκετ, Λάζαρος Βορεάδης, είναι καλεσμένος απόψε στις 20.30 στο αθλητικό δελτίο ειδήσεων, «Sports Live», του Action24, με τον Αντώνη Κατσαρό. Θα σχολιάσει την διαιτησία στον ελληνικό χώρο αλλά και την αντιμετώπιση των ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα, όπως και τα κακώς κείμενα σε παρασκηνιακό επίπεδο. Μαζί με τα τελευταία νέα από όλα τα αθλήματα και ζωντανή σύνδεση με το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αντερλεχτ.

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι Δημοπρασίες Αγάπης της 24MEDIA

Οι "Δημοπρασίες Αγάπης" που πραγματοποίησε η 24MEDIA σε συνεργασία με την “Follow me now”, ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία ξεπερνώντας κάθε προσδοκία . Οι δημοπρασίες που ξεκίνησαν την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου μέσω του site dimoprasiesagapis.gr, διήρκησαν μία εβδομάδα (15-19/02/2016). Στο διάστημα αυτό δημοπρατήθηκαν 28 προϊόντα και με τη στήριξη του κόσμου συγκεντρώθηκε το ποσό των 14.618€. Τα έσοδα των δημοπρασιών θα διατεθούν στο ίδρυμα “ΦΛΟΓΑ” στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο τη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου.

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ