MEDIA

Η επιστροφή της σέξι Κατερίνας και η "αράχνη"!

Η επιστροφή της σέξι Κατερίνας και η "αράχνη"!

Η εκπομπή "Real ΤaLK" με την Κατερίνα Λάσπα επανέρχεται στη Nova με πρώτο καλεσμένο τον Παναγιώτη Φασούλα. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Η εκπομπή "Real ΤaLK" με παρουσιάστρια την εντυπωσιακή Κατερίνα Λάσπα επιστρέφει με ανανεωμένο κύκλο επεισοδίων αποκλειστικά στο Novalifε, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στις 22:30, και θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα.

Η Κατερίνα Λάσπα συναντά σε απροσδόκητα τετ α τετ πολυσυζητημένους άνδρες που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητοι. Άνδρες των οποίων η πορεία, το έργο και η στάση ζωής τους, τους έκανε να ξεχωρίσουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σημαντικές προσωπικότητες που για πολλούς αποτελούν έμπνευση, σημείο αναφοράς, παράδειγμα προς μίμηση.

Η επιστροφή της σέξι Κατερίνας και η "αράχνη"!

Στην πρεμιέρα της εκπομπής, η Κατερίνα Λάσπα υποδέχεται τον πρωταθλητή Ευρώπης, την "Αράχνη" που χειροκροτήσαμε όλοι, Παναγιώτη Φασούλα, σε ένα “Real ΤaLK”, όπως δεν τον έχετε δει ποτέ στο παρελθόν. Ο Παναγιώτης Φασούλας μιλάει για πρώτη φορά ανοιχτά για την σοβαρή περιπέτεια υγείας του γιού του και νιώθει περήφανος όταν τον ακούει να δίνει κουράγιο στα άλλα παιδιά που περνάνε τη δική τους περιπέτεια.

Καταρρίπτει μύθους που έχει πιστέψει το πανελλήνιο για την καριέρα του στο μπάσκετ, τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό, τον πόλεμο που δέχθηκε, τις κόντρες του με προπονητές ενώ εξηγεί γιατί δεν έπαιξε στο NBΑ. Μετράει τα λάθη που έχει κάνει στη ζωή του ως αθλητής, ως οικογενειάρχης κι ως πολιτικός και τα παραδέχεται. Επίσης, μιλά ανοιχτά για τον Αλέξη Τσίπρα και τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Η επιστροφή της σέξι Κατερίνας και η "αράχνη"!

Στην εκπομπή "Real ΤaLK" έπεται συνέχεια με καλεσμένους που θα συζητηθούν! Ακούγοντας τα ονόματα τους, τους αναγνωρίζεις... κατά πόσο όμως πραγματικά τους γνωρίζεις; Στέφανος Κορκολής, Χριστόφορος Παπακαλιάτης και Αλέξανδρος Λυκουρέζος είναι μερικά από τα ονόματα που θα γνωρίσουμε ακόμη καλύτερα στα προσεχή επεισόδια.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ