MEDIA

Η… επίσημη αγαπημένη στους 103.3, NBA Draft live στον ΟΤΕ

Η… επίσημη αγαπημένη στους 103.3, NBA Draft live στον ΟΤΕ

Η κάλυψη του Ελλάδα – Τουρκία, πανελλήνιο τένις στη Nova, οι επόμενοι αστέρες του NBA στον OTE TV. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Το φιλικό με την Τουρκία είναι το μοναδικό της Εθνικής μπροστά στον κόσμο της πριν το Προολυμπιακό τουρνουά. Το ματς διεξάγεται το απόγευμα της Πέμπτης (23/6, 18:15) στο ΟΑΚΑ και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1. Φυσικά, μπορείτε να συντονιστείτε με τους 103,3 και τον Sport24 Radio και να ακούσετε το παιχνίδι σε περιγραφή Σπύρου Καβαλιεράτου και Γιώργου Συρίγου.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις στα κανάλια Novasports

Οι συνδρομητές των καναλιών Νovasports, το Σάββατο 25 Ιουνίου από τις 14:00 και την Κυριακή 26 Ιουνίου από τις 15:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στα Novasports 1 και Novasports 1 HD, καθώς και στα Novasports 2 και Novasports 2 HD τους σημαντικότερους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τένις στην κατηγορία των ανδρών και των γυναικών, που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών. Οι αγώνες θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, καθώς και από το Web TV του Novasports.gr. Στην περιγραφή θα είναι ο Κώστας Τατάκης.

NBA Draft: Οι επόμενοι αστέρες του NBA στον OTE TV

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όλη την γκάμα των συναισθημάτων, ενόσω η αγωνιστική περίοδος 2015-16 στο ΝΒΑ ήταν σε εξέλιξη. Μεταξύ αυτών που παρακολούθησαν όσοι συντονίστηκαν με τα κανάλια OTE Sport ήταν

* η τελευταία διαδρομή στην 20ετη πορεία του Κόμπι Μπράιαντ στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη. Για το τέλος, "κράτησε" τους 60 πόντους που έβαλε στο καλάθι των Τζαζ.

* την εξέλιξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε δυνητικό franchise player των Μπακς. Ο Greek Freak είχε τέσσερα triple double από τις 20/2 έως το τέλος της σεζόν και τον Μάρτιο έδινε σε κάθε ματς 19π., 7.3 ασίστ και 7.4 ριμπ. Ο προπονητής του, Τζέισον Κιντ, ενημέρωσε πως τον προορίζει για βασικό point guard!

* το 24-0 των Ουόριορς, στο ξεκίνημα της σεζόν, χάριν του οποίου δεν ξανακοίταξαν πίσω και έφτασαν στους τελικούς.

* τις 73 νίκες του Γκόλντεν Στέιτ στην κανονική περίοδο, που ήταν ρεκόρ όλων των εποχών.

* τον Στέφεν Κάρι να γίνεται ο recordman στα τρίποντα (με 402 εύστοχες προσπάθειες).

* το "αντίο" του Τζόι Κρόφορντ, διαιτητή που διηύθυνε ματς στο ΝΒΑ για 39 χρόνια.

* την επική ανατροπή των Καβς στους τελικούς, όταν από το 1-3 έφτασαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εννέα ομάδες είχαν "γυρίσει" από το 1-3 στα playoffs, καμία όμως, δεν τα είχε καταφέρει στους τελικούς, μέχρι φέτος και τα ασύλληπτα παιχνίδια του ΛεΜπρον Τζέιμς.

Τώρα, ήλθε η ώρα να γνωρίσουμε τους επόμενους "αστέρες", όπως θα τους επιλέξουν οι οργανισμοί του ΝΒΑ στο NBA Draft, την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 02:00. Για να μάθουμε σε ποια θέση θα επιλεγεί ο Γιώργος Παπαγιάννης, δεν έχουμε παρά να συντονιστούμε τα ξημερώματα της Παρασκευής με το ΟΤΕ Sport 4HD. O διεθνής σέντερ (ύψους 2.19) αναμένεται να γίνει ο υπ' αριθμόν 25 εκπρόσωπος της Ελλάδας που θα ακούσει το όνομα του σε βραδιά ΝΒΑ draft και ο πέμπτος, την τελευταία πενταετία.

Ο Χρήστος Χατζηϊωάννου αναλαμβάνει τη θέση του Head of Native and Branded Content

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης και ενίσχυσης του native περιεχομένου της 24MEDIA, ο Χρήστος Χατζηϊωάννου, μετά από 5 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο Oneman.gr εκ των οποίων τα 2 με καθήκοντα Διευθυντή Σύνταξης του, αναλαμβάνει τη θέση του Head of Native and Branded Content του Ομίλου. Συγκεκριμένα, μέσω του νέου του ρόλου, θα είναι υπεύθυνος για τη βελτίωση, ανάπτυξη και εξέλιξη όλου του branded content της 24MEDIA ενώ παράλληλα ενισχύει την ομάδα native περιεχομένου του Ομίλου. Στόχος της εταιρείας, είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών που καλύπτουν τα brands της, οι οποίες είναι σχετιζόμενες με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της διαφημιστικής αγοράς.

Ο Μάνος Μίχαλος, Content Director της 24MEDIA δήλωσε: " Μέσα στα 5 χρόνια πορείας του στην 24MEDIA, ο Χρήστος Χατζηϊωάννου έχει αποδείξει την αξία του και αποτελεί σταθερά σημαντικό στέλεχος της 24MEDIA και του περιεχομένου της. Είναι φιλοσοφία μας να επιβραβεύουμε και να αναδεικνύουμε τους ικανούς ανθρώπους και μαζί τους να μεγιστοποιούμε τις δυνατότητες της εταιρείας. Με τη νέα αυτή θέση, κάνουμε μία ακόμα πρωτοποριακή κίνηση δομής και λειτουργίας, επενδύοντας στο Native και Branded Content και σε μία εξαιρετικά καταρτισμένη ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ