MEDIA

Η επική ποδοσφαιρική απάντηση της Χατζίδου

Η επική ποδοσφαιρική απάντηση της Χατζίδου

Ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε την Ελένη Χατζίδου ποια είναι η μέγιστη απόσταση από την οποία έχει μπει γκολ σε αγώνα πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και η απάντησή της προκάλεσε τρελό γέλιο. (VIDEO)

Μετά από σκληρά αγωνίσματα ήρθε η ώρα οι παίκτες της ομάδας των "Διασήμων" και αυτής των "Μαχητών" να αποδείξουν ότι έχουν και γενικότερες γνώσεις. Πήγαν λοιπόν στο παιχνίδι των ερωτήσεων και προσπάθησαν να απαντήσουν σε σημαντικά ερωτήματα που βασανίζουν την ανθρωπότητα.

Μία από τις απαντήσεις που ξεχώρισαν ήταν αυτή που έδωσε η Ελένη Χατζίδου.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε την Ελληνίδα τραγουδίστρια και τον Νίκο από τους "Μαχητές" ποια είναι η μέγιστη απόσταση από την οποία έχει μπει γκολ σε αγώνα πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Οι γνώσεις της Χατζίδου από ποδόσφαιρο δεν είναι αρκετές και για αυτό έδωσε μία απάντηση που έκανε τους... γνωρίζοντες να γελάσουν.

Ποια ήταν αυτή; Σύμφωνα με την Χατζίδου η μεγαλύτερη απόσταση είναι 250 μέτρα! Πρόκειται για μία απόσταση που εάν πάρουμε τη μέγιστη δυνατή διάσταση σε μήκος ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου, δηλαδή τα 120 μέτρα, ισοδυναμεί με δύο γήπεδα και λίγο ακόμη.

Απολαυστική ήταν η αντίδραση τόσο της ίδιας όσο και των υπολοίπων όταν ο Σάκης Τανιμανίδης της εξήγησε ποιες είναι οι διαστάσεις του ποδοσφαιρικού γηπέδου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ