MEDIA

H εμπειρία της μετάδοσης ενός αγώνα από τα κανάλια Novasports!

H εμπειρία της μετάδοσης ενός αγώνα από τα κανάλια Novasports!

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, μικροί φίλαθλοι βρέθηκαν στα δημοσιογραφικά θεωρεία των αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ και από φέτος στο στούντιο της εκπομπής "Ώρα των Πρωταθλητών".

Τη χαρά να φιλοξενήσουν μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ για 4η συνεχόμενη χρονιά, είχαν τα κανάλια Novasports, από την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου έως και την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, στις αναμετρήσεις της 15ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, ΑΟΚ – Ατρόμητος, ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης, Πλατανιάς – ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός, Λαμία – ΑΕΛ, Ξάνθη – Παναθηναϊκός και Λεβαδειακός – Πανιώνιος, αλλά και στους αγώνες της EuroLeague Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης και Παναθηναϊκός Superfoods – Αρμάνι Μιλάνο. Παράλληλα, οι μικροί φίλοι φιλοξενήθηκαν και στους αγώνες του Basketball Champions League, ΠΑΟΚ – Λούντβισμπουργκ, Άρης – Νίμπουργκ και ΑΕΚ – Βενέτσια, καθώς και στην εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών».

Στο κάλεσμα των αθλητικών καναλιών της Nova προς οργανισμούς στήριξης παιδιών ανταποκρίθηκαν θερμά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τα « Παιδικά Χωριά SOS», η «Κιβωτός του Κόσμου», το «Παράρτημα Προστασίας Παιδιού & Νέων Χανίων», το «Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας» και το «Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας».

Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στο Van τηλεοπτικής μετάδοσης, φόρεσαν τα ακουστικά, κάθισαν δίπλα στους δημοσιογράφους των καναλιών Novasports και απόλαυσαν την εμπειρία περιγραφής από την προετοιμασία της μετάδοσης μέχρι και το τέλος του αγώνα. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν τα αποδυτήρια, γνώρισαν από κοντά παίκτες των αγαπημένων τους ομάδων και φωτογραφήθηκαν με τα αναμνηστικά δώρα που έφεραν τις υπογραφές των παικτών.

Παράλληλα, από φέτος η δράση εμπλουτίστηκε με την προσθήκη της εμπειρίας μετάδοσης εκπομπής και συγκεκριμένα της αγαπημένης εκπομπής των φιλάθλων, «Ώρα των Πρωταθλητών».

Όλοι οι δημοσιογράφοι των αθλητικών καναλιών της Nova, χάρηκαν ιδιαίτερα που μπόρεσαν να προσφέρουν μία ξεχωριστή μέρα στους νεαρούς μας φίλους, αλλά και για το ότι έγιναν αποδέκτες του γνήσιου ενθουσιασμού των μικρών φιλάθλων για τα δύο δημοφιλέστερα αθλήματα, το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.

Η ενέργεια εντάσσεται στο πρόγραμμα δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης της Nova, και ειδικότερα στον πυλώνα στήριξης παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη. Στόχος της πρωτοβουλίας ήταν να ομορφύνει τις γιορτινές ημέρες, προσφέροντας ένα δώρο μοναδικής αθλητικής εμπειρίας, σε μικρούς μας φίλους που ζουν υπό την φροντίδα οργανισμών προστασίας και στήριξης παιδιών.

Στο link http://www.novasports.gr/NovaKidsCSR-2017 μπορείτε να δείτε το απολογιστικό video για την συγκεκριμένη ενέργεια Κοινωνικής Ευθύνης της Nova.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ