MEDIA

Η... διαβολοβδομάδα της EuroLeague στη Nova

Η... διαβολοβδομάδα της EuroLeague στη Nova

Διπλή EuroLeague με τους αγώνες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού Superfoods αποκλειστικά στη Nova, ο Μάικ Ντ’ Αντόνι των Χιούστον Ρόκετς στο «Pick n’ roll» της Cosmote TV. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, από την Τρίτη 20 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 23Μαρτίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά διπλή αγωνιστική (27η και 28η) στην EuroLeague όπου δεσπόζουν οι αναμετρήσεις Παναθηναϊκός Superfoods - Ερυθρός Αστέρας, ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός και Μακάμπι Fox Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός Superfoods και Ολυμπιακός - Αναντόλου Εφές.

Τρίτη 20 Μαρτίου

19:45 Φενερμπαχτσέ – Μακάμπι Fox Τελ Αβίβ, Novasports 3 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη

20:00 Ζαλγκίρις – Αρμάνι Μιλάνο, Novasports 4 σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου

21:15 Παναθηναϊκός Superfoods – Ερυθρός Αστέρας, Novasports 1 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου, σχόλιο του Νικήτα Αυγουλή και ρεπορτάζ του Σπύρου Δημολίτσα

21:30 Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης, Novasports 2 σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη

Τετάρτη 21 Μαρτίου

19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός, Novasports 2 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα

19:45 Αναντόλου Εφές – Χίμκι, Novasports 1 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα

21:30 Μπασκόνια - Μπάμπεργκ, Novasports 3 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή

21:45 Ουνικάχα Μάλαγα – Μπαρτσελόνα, Novasports 1 σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα

Πέμπτη 22 Μαρτίου

20:00 Ερυθρός Αστέρας - Φενερμπαχτσέ, Novasports 4 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα

21:05 Μακάμπι Fox Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός, Novasports 2 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη

21:45 Ρεάλ Μαδρίτης - Ζαλγκίρις, Novasports 1 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα

21:45 Αρμάνι Μιλάνο – Βαλένθια, Novasports 3 σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη

Παρασκευή 23 Μαρτίου

19:00 Χίμκι – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Novasports 2 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη

20:00 Μπάμπεργκ – Ουνικάχα Μάλαγα, Novasports 3 σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου

21:00 Ολυμπιακός – Αναντόλου Εφές, Novasports 1 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή, σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ του Τάσου Μπαϊρακτάρη

22:00 Μπαρτσελόνα – Μπασκόνια, Novasports 2 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου

Ο Μάικ Ντ’ Αντόνι των Χιούστον Ρόκετς στο «Pick n’ roll» της Cosmote TV

Οι Χιούστον Ρόκετς διαγράφουν φέτος μια από τις καλύτερες πορείες στην ιστορία τους και ο προπονητής τους, Μάικ Ντ' Αντόνι μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της Cosmote Tv, για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του, αλλά και τις μονομαχίες του στο παρελθόν με τον Άρη των Νίκου Γκάλη και Παναγιώτη Γιαννάκη.

Παράλληλα, ο παλιός του συμπαίκτης στην Τρέισερ Μιλάνο, Μπομπ Μακ Άντου μιλώντας στην κάμερα αναφέρθηκε στην ένταξη του Νίκου Γκάλη στο Hall of Fame και την καριέρα του τόσο στο ΝΒΑ, όσο και στην Ευρώπη. Οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλα τα παραπάνω στο «Pick n’ roll» της Cosmote TV (Τρίτη 20/3, 19.30, Cosmote Sport 4HD).

Στην εκπομπή, θα προβληθεί επίσης συνέντευξη του γκαρντ της Μπαρτσελόνα, Πάου Ρίμπας, ο οποίος αναφέρθηκε στον πρώην προπονητή του, Γιώργο Μπαρτζώκα, αλλά και στην αντικατάσταση του Σίτο Αλόνσο, από τον Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Όπως κάθε εβδομάδα, οι φίλοι του μπάσκετ θα ενημερωθούν μέσα από το «Pick n’ roll» για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το ΝΒΑ, τα τελευταία επιτεύγματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και την “Τρέλα του Μαρτίου”, στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, όπου η μια έκπληξη διαδέχεται την άλλη. Καλεσμένος του Βασίλη Σκουντή στο στούντιο της Cosmote Tv, θα είναι ο προπονητής του Πανιωνίου, Βαγγέλης Ζιάγκος, ο οποίος θα σχολιάσει μεταξύ άλλων τη νίκη των “κυανέρυθρων” επί της ΑΕΚ.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ