MEDIA

Η "Αυτοψία" του Αντώνη Σρόιτερ με τον Ηλία Αναστασιάδη για τον εθισμό

Η "Αυτοψία" του Αντώνη Σρόιτερ με τον Ηλία Αναστασιάδη για τον εθισμό

Πέντε διαφορετικοί άνθρωποι. Πέντε διαφορετικές ιστορίες με ένα κοινό γνώρισμα… τον εθισμό. "Αυτοψία" στον Alpha, με τον Αντώνη Σρόιτερ την Τρίτη (21/02, 23:30) και καλεσμένο τον Ηλία Αναστασιάδη του Oneman.gr.

Η εξάρτηση είτε αφορά στο σεξ, στο αλκοόλ, στο φαγητό, στον τζόγο ή στο ίντερνετ έχει έναν παρανομαστή, που οδηγεί στην εξαθλίωση, την απομόνωση και συχνά στην κατάρρευση της υγείας του ανθρώπου. Σχεδόν όλες τις φορές, ο εθισμένος δεν μπορεί να αναγνωρίσει αυτό που τον καταστρέφει λίγο - λίγο κάθε μέρα.

Πέντε πρώην εθισμένοι μιλούν στην κάμερα της εκπομπής "Αυτοψία" και καταθέτουν τα όσα βίωσαν από τα πρώτα στάδια της εξάρτησής τους, ενώ στέλνουν το δικό τους μήνυμα σε όσους παλεύουν ακόμη να απαγκιστρωθούν. Παράλληλα, τονίζουν εκείνα τα σημάδια αναγνώρισης των εξαρτημένων προκειμένου να βοηθηθούν από τους δικούς τους ανθρώπους.

Ανάμεσά τους, ο Ηλίας Αναστασιάδης, αρχισυντάκτης του Oneman.gr και συγγραφέας του βιβλίου " Δευτέρα", που πραγματεύεται τον εθισμό και την απεξάρτησή του από τον τζόγο.

"Αυτοψία" στον Alpha, με τον Αντώνη Σρόιτερ: Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, στις 23:30

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ